Sari la conținut

Ce cross să-mi iau?


Postări Recomandate

Am o întrebare, ași vrea să îmi iau un cross de 250 4t, am experiență pe un cross de 50cc și unul de 125cc 4t, ar fii ok să iau un suzuki rmz 250 4t 2007/2008 am vârsta de 13 ani 1,75cm 52kg ași putea să îl stăpânesc?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v changed the title to Ce crosa să-mi iau?

Edi_s1, e normal sa se ia lumea de tine daca scrii cu greseli, dai impresia de analfabet. Incearca sa recitesti si sa corectezi inainte de a posta.

 

Referitor la intrebarea ta, nu cred ca vrei cross. Daca ai face cross, adica mers cu viteza pe un traseu  prestabilit, virajat, cu sarituri, cu de toate, ai fi stiut ce motor sa iei . Cross-ul nu se face faca antrenor, e un sport. Si antrenorul te-ar fi lamurit ce iti trebuie.

Tu cred ca vrei enduro . Vrei sa te plimbi pe coclauri, prin padure, sa faci drumetii cu prietenii. Sunt motociclete care arata la fel cu cele de cross, insa merg un pic altfel. Nu sunt atat de nebune, de smucite.

Ia si citeste diferentele dintre cross si enduro, si vei vedea. Enduro se poate face si cu motociclete de cross, intr-adevar, dar te chinui mai mult, injuri cand nu porneste la pedala, cand fierbe motorul pentru ca are racirea subdimensionata, cand mergi cu viteza si orice piatra tinde sa te arunce de pe motor din cauza suspensiilor dure.

 

Suzuki RMZ 250 e cross, e pentru mers cu viteza, sarituri, etc. Probabil l-ai gasit mai ieftin pentru ca altcineva, inaintea ta, l-a cumparat tot pentru enduro, a vazut ca nu e potrivit si incearca sa scape de el. Asa e?

 

 

P.S. Dragi colegi, vorbiti cu un pusti de 13 ani. Al meu, de 12 ani, daca ar fi luat la misto pe vreun forum, cred ca ar inchide pagina si nu ar mai accesa-o niciodata, eventual s-ar lasa si de sport. Bravo initiatorului ca pana la varsta asta deja a incercat 2 motociclete si hai sa-l incurajam un pic.

P.P.S. Amuzant si moderatorul. A stiut sa mute topicul din DICSUTII GENERALE in MOTOCICLETE OFFROAD, sa ii schimbe titlul, dar i-a spus "Ce Crosa sa iau". Deci, draga moderatorule, acelasi sfat: reciteste inainte de a posta, sa nu facem topicuri despre golf🤣

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • l.u.v changed the title to Ce cross să-mi iau?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...