Sari la conținut

Conflictul dintre generații și paradele moto


Kosh
 Share

Postări Recomandate

Nimeni nu pune degetul pe problema in cauza :

Analfabetismul funcțional din România depășește 50%! 

 

Ironia face ca jumatate dintre cei care citesc asta sa nu priceapa. 

Si apoi ne miram ca generatia de 20 25 ani este mura in gura, para malaiata in gura lui natafleata, eu, ce ulei sa pun, de unde cumpar aia ce e aia. Cand ei au putere de concetrare zero, efort depus zero, capacitate de intelegere si cercetare zero. 

La 99% dintre intrebarile adresare actual pe forum de catre cei nou veniți, cu varsta 20 25, se raspunde scriind pur si simplu intrbarea adresata in gugle. Culmea, unele raspunsuri sunt tot aici postate, pe alte topicuri mai vechi 😂

https://www.g4media.ro/analfabetismul-functional-din-romania-depaseste-50-si-aceasta-nu-este-cea-mai-mare-problema-a-sistemului-educational-din-romania-cercetatorul-dacian-dolean.html

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 83
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Mulțumesc Luigi pentru că ai făcut topic separat ptr. ceea ce a fost inițial postul meu în secțiunea de motovloggeri.

Și aș dori să încep cu acest subiect ptr. ca majoritatea de aici nu s-au uitat până la capat, deh.
Ca să dezbați un subiect al unei persoane trebuie să ai decența să urmărești ce-a spus acea persoană până la capăt.
Chiar dacă pentru tine acel conținut nu îti este pe plac.

Doi sau trei motovloggeri de la noi sunt responsabili pentru insuflarea microbului motociclististic la minim câteva zeci, poate chiar sute de motocicliști noi pe an.
Nici nu mai contează că aceștia se cern între timp.

Revenind la discuția de aici, trebuie să vă spun că eu sunt activ pe mai multe forumuri și grupuri care n-au tangență cu motociclismul fiind de travel sau cu profil turistic.
Însă acolo lumea e mai chill și apreciază conținutul meu, atât cât se poate și n-am primit nici un comentariu negativ încă din 2018 de când am intrat pe acele forumuri și grupuri.
Motocicliștii sunt însă mai speciali și vroiam de mult să fac un video despre felul în care sunt tratați începătorii pe grupurile de motocicliști.
Am activat prin multe astfel de grupuri și ca user normal am văzut în timp comportamentul despre care vorbesc.

Luigi, felul în care mi-ai răspuns dintr-o poziție defenzivă / superioară cu tentă de stabilire a autorității și apelându-mă pe numele de familie, mă face să cred că ai făcut-o îmbrăcat la costum...
Anyway...
Video-ul pe care l-am făcut nu este despre tine și pentru tine ci este despre ceea ce se întâmplă general vorbind. Faptul că mi-ai furnizat ceva inspirație este inevitabil.
Chiar nu vroiam să fac acest video acum, aveam altul în plan despre un alt subiect, însă discuția și mai ales concluziile tale din acel post m-au făcut să fac acest video.

Deci, ai postat un mesaj în care vorbeai despre generația asta nouă e nașpa ș.a.m.d.

Aici te pot acuza de ipocrizie maximă, mai ales din postura ta de admin pe acel grup.
Pe o parte acuzi generația nouă voalat sau direct, însă pe cealaltă accepți la publicare și/sau nu ștergi toate postările de tip TikTok cu toate tâmpeniile.
Dar înțeleg, un grup moto fără postări își pierde relevanța.
Și bășcălia aduce trafic, însă nu așa de mul cât o fac postările cu pipițe mai mult sau puțin dezbrăcate pe moto.

Grupurile moto sunt vinovate cu vârf și îndesat de situația pe care o acuzați că se întâmplă cu generația nouă pentru că ele sunt cele care propagă acest tip de conținut.
Ca televiziunile. Ca să aveți audiență trebuie să acceptați numai ce vă livrează... mai mult sau mai puțin în ceea ce privește grupurile de facebook.
Nu generalizez pentru că nu toate postările sunt de acel tip, doar o mare majoritate.
Și da, înțeleg că cel puțin grupul de facebook unde ești admin există pe bază de voluntariat nefiind monetizat convențional.

Ce m-a frapat pe mine și convins să fac video-ul este concluzia ta la discuția noastră de acolo, adică un fel de dăi în izda măsii, scapă cine poate. Păi și atunci, care mai e scopul postării inițiale?

Discuția:
fb.thumb.jpg.f996ba02f090eaeade9fe844257c0272.jpg

Nu că mi-a șters postări și eu acum îți port pică... crede-mă n-am nici un motiv pentru că eu atac argumentul, nu persoana.
Nici nu știam că mi-ai șters postări - se prea poate, însă eu nu stau să verific ulterior dacă postarea este live sau nu, pentru că văd în notificări dacă primește engagement.
Dacă nu primește nu am timp să verific de ce.
Deci n-aș avea de ce să port pică pentru că pe grupul X sau Y mi s-a șters postarea... sau pe forum.
Activez în multe locuri și e dificil să ții pasul cu toate așa că am cea mai libertină abordare în ceea ce privește aspectul de cuantificare a postărilor mele.
 

Quote

Am dorit să punctez dorința unor tineri de a sări peste etape, furați uneori de frenezia tinereții. Am atins și pe cei care se cred buricul pământului, nesocotind sfaturile unor motocicliști cu experiență.

Postarea a stârnit destule reacții, unele negative, majoritar pozitive, alături de 500 like-uri.


Comportamentul descris de tine se manifestă cu mult timp înaintea apariția rețelelor sociale și vine din lipsa de educație.
Dar, după cum am spus și în postare, apoi în video, educația nu se face uitându-te în jos.
 

Quote

Se pare însă că distinsul domn Cucoș a considerat că explicațiile date l-au lăsat cumva într-o stare de erecție nefinalizată (e glumă, tratați-o ca atare ).

Urmarea este că în scurt timp a ținut să îmi dedice acestă filmare și acolo și aici.


Ai luat-o personal și subiectul video-ului este unul fair game și de actualitate atât acum cât și peste 10 ani când începătorii de acum vor fi veteranii de mâine.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am omis ceva:
A se observa cu 90% din postul lui Luigi se poate sumariza in "eu sunt, eu am facut, eu am"... adica eu, eu, eu. Adica el si vesnicul apel la autoritate, pe cand in video eu am vorbit despre un fenomen care se intampla deja de mult.
Si cum nimeni pana acum nu a argumentat ideile din video/discutie.
Numai atacuri ad hominem si chiar ma intreb cum de n-a postat nimeni pana acum despre cum ma depasesc tirurile pe drum...

 

Quote

Principiu corect, cine se aseamănă se adună (mai ușor).


Ceea ce se aplica si invers.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 ore, _Raul_ a spus:

Am abandonat "lumea moto" in 2010 si a fost o manevra mega sanatoasa. 

+1, pentru ca si eu la fel (an si actiune)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Observ ca ala a fost un an critic 2010. Tot atunci am renuntat si eu la mersul in grupuri, comunitati si am inceput sa merg solo doar cu pasagera. 

 

Si acum ocazional mai merg cu altii dar maxim 3-4 motoare. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu va suparati, cine se incadreaza la "veterani"? Sa stiu cu cine votez...

Cum se face incadrarea? La km, la nr de ore de mers efectiv, varsta, la mia de centimetri cubi?

Sunt doar doua categorii? Veterani si incepatori sau avem si clase intermediare? :) 

Propun adminilor o sectie de "Agitati". Bagam acolo suparatii.

Serios acum, de la ce v-ati luat? Va strange internetul, v-au ramas strazile mici?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar e simplu, search pe forum "veteran", "veteranii" , vezi ce se gaseste. In acceptiunea grupului de veterani de pe acest forum, erai veteran in momentul cu in care treceai de 10ani de moctociclism. Veteran cu o tresa :D

Daca ai 20- 2 trese, 30-3 trese, etc.

 

In principiu si eu sunt de acord ca cine se tine de motociclism mai mult de 10 ani este deja veteran.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute, The Mentalist a spus:

10ani de moctociclism. Veteran cu o tresa :D

Daca ai 20- 2 trese, 30-3 trese, etc.

 

Lux, ma incadrez la caporal.

Acum, ca sa-i raspund din pozitia de veteran cu ifose, domnului vlogger.

Domnu' vlogger, dvs ce ati raspunde acestui tanar care nazuieste sa ia permis cat. A de saraki de la romani?

 

"Salut, 

Am aruncat o privire peste forum și nu am văzut un topic despre școala pe moto prin Timi dar eu având deja B-ul (luat în străinătate) de aproape 10 ani și experiență multă prin oraș mă interesează în primul rând să nu îmi pierd timpul și banii pe niște oameni care nu ar aprecia asta. Am citit review uri online mai la toate firmele ce oferă ore de condus pe la poligon pentru permis A și sunt opinii destul de mixte unii spun ca e așa de sub orice critică că nici nota 1 nu merită iar alții spun că e foarte relaxat și informativ acu eu fiind mai sceptic de fire am spus că mă bag eu singur pe comunitate online și văd ce părere ați avea voi dacă ar fi să dați voi a doua oara pentru permis ce sfaturi v-ați da singuri.

 

Seară faină și ride safe guys "

 

"dar eu având deja B-ul (luat în străinătate) de aproape 10 ani și experiență multă prin oraș mă interesează în primul rând să nu îmi pierd timpul și banii pe niște oameni care nu ar aprecia asta. "

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-aș lua de urechi.
Dar nu asta e problema. Nu am zis niciodată că nu există mulți începători din generația nouă care sunt efectiv duși cu bidonul și nu le ajungi cu nimic la nas.
Am zis însă cum cei care nu sunt așa, ajung băgați toți în aceeași oală la prima întrebare de noob complet pe un subiect despre care "veteranul" consideră că ai răspunsurile direct de la naștere.
Și cum dacă îți dai aere de superioritate mai ales din poziția unui veteran/moderator/admin ajungi să fii catalogat ca fiind degeaba.
Din nou, nu fac referire la tine Luigi... relax și nu te îmbrăca iar la costum.

Și nu e ca și cum începătorul nostru are cui se adresa. Mulți n-au prieteni și/sau cunoștințe în domeniu ăsta. Așa că fac ce pot și ce le este mai ușor: postează pe un grup moto și/sau formum unde veteranu'/vteranii noștrii se comportă cum se comportau gradații în armată când le veneau bibanii la încorporare...
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, Asimplu a spus:

Vad din ce in ce mai multi "veterani" care blameaza noile generatii ca atunci cand au nevoie de ceva cauta pe google, intreaba pe grupuri si in principiu cauta calea cea mai usoara.

Pai, dragilor, asta face toata lumea, mic si mare, la ora actuala! Daca te duci la un service si nu stie mecanicul specificatia de strangere a unui surub, sta sa caute in manuale? Sau cumva se uita intr-o aplicatie digitala unde are toate datele, inclusiv toti pasii pentru indeplinirea unei operatii?

Aia nu sunt mecanici, sunt carpaci. Pana si eu mi-am cumparat manualul Haynes pentru prima motocicleta, cu toate specificatiile, iar cand mergeam la service mecanicii stiau valorile pentru dinamometrice pe dinafara. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, Kosh a spus:

Doi sau trei motovloggeri de la noi sunt responsabili pentru insuflarea microbului motociclististic la minim câteva zeci, poate chiar sute de motocicliști noi pe an.

Poate dezgustul, dar nu microbul. Nimeni nu cauta random pe Youtube "vloger in domeniul Y", da peste unul moto si se duce sa isi ia permis maine, ci doar aia care deja au un interes pentru motociclism. Iar aia care au deja un interes cauta chestii mai serioase, ori lucruri concrete gen tutoriale sau reviews (gen FortNine, Revzilla, ) ori ture gen Long Way Down, Itchy Boots si altele. Monologul unora care merg pe motocicleta e inspirational poate pentru mama lor, "ia-uite Leano, fiu-meu are canal pe yutub", dar nu pe altcineva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Quote

Poate dezgustul, dar nu microbul. Nimeni nu cauta random pe Youtube "vloger in domeniul Y", da peste unul moto si se duce sa isi ia permis maine, ci doar aia care deja au un interes pentru motociclism. Iar aia care au deja un interes cauta chestii mai serioase, ori lucruri concrete gen tutoriale sau reviews (gen FortNine, Revzilla, ) ori ture gen Long Way Down, Itchy Boots si altele. Monologul unora care merg pe motocicleta e inspirational poate pentru mama lor, "ia-uite Leano, fiu-meu are canal pe yutub", dar nu pe altcineva.


Sunt multiple comentarii la videourile acestor motovloggeri unde li se multumeste pentru inspiratie si ca din cauza motovloggerului comentatorul a dat de permis si a luat motocicleta. Mult prea multe comentarii.
Cu unii chiar se intalneste prin trafic s.a.m.d.
Intra pe canal la varste fragede ptr ca deh, continutul este destinat lor si, in timp dezvolta un atasament ajung chiar sa devina motociclisti ptr ca asa au vazut la idolul lor.

Apoi cresc si poate se orienteaza si spre alte canale unde gasesc probabil raspunsuri la intrebarile si situatiile care lipsesc de pe canalul initial.

Dar fenomenul asta exista. Il urmaresc deja de ani buni.


Eu imi doresc ca prin canalul meu de youtube sa insuflu dorinta de a se efectua mai multe plimbari lungi cu motocicleta.
Sigur, experienta mea in domeniul calatoriilor lungi este mediocra comparativ cu ce ture fac unii motociclisti din Romania si cinste lor pentru asta.
Mi-as dori sa experimentez si eu calatorii de peste 10-15mii de km prin strainatate si cu multi am stat de vorba ptr a-i intreba despre cum au facut si pe unde au mers.

Ma bucura enorm ca am primit multiple solicitari pe messengerul facebook unde cativa ma intrebau de Turcia, ca-si planuiesc o calatorie acolo si doreau informatii.
Incerc sa ajut cu informatiile mele atat cat ma tine experienta si niciodata n-am vorbit in videourile mele despre mersul pe circuit, mecanica moto sau alte subiecte pentru care nu am experienta.
Eu am mecanic de incredere si n-am nevoie sa-mi bat capul. Imi servisez bine de tot motocicleta inainte de plecare si pana acum, n-am avut nici macar o pana la moto, daramite ceva mai grav.
Si cand am ramas fara baterie in trafic in Istanbul, m-am dus la un service auto din zona si-am fost ajutat pe loc, fara a mi se cere bani.

Tare bine m-am simtit cand, la unul din video-urile mele, un motociclist mi-a marturisit ca are permis de X ani si n-a iesit din tara pana acum cu motocicleta. Si anul asta planuieste prima lui plimbare intr-o tara straina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe youtube ai milioane, daca nu miliarde de filme. Cum dai fix peste un vlog dintr-un domeniu care nu stii ca te-ar interesa, dar care devine o mare pasiune? Crezi ca eu primesc ca recomandari vloguri de snooker si daca ma uit la cateva ma apuc de snooker? Nu conteaza tinta, conteaza cum ajunge mesajul la tinta, in special la cei care nici nu stiu ca sunt in publicul tinta.

 

Eu mi-am cumparat motocicleta dupa ce am citit din intamplare un articol de ziar despre avantajele in trafic. Era fix la cateva luni dupa ce compania la care lucram isi mutase sediul de la 15 minute de mine la 45-60 de minute de mers cu masina, intr-o zi in care tocmai ajunsesem la birou dupa mai mult de 60 de minute de condus. M-am dus in ziua aia si am dat si testul psihologic si am platit si scoala, a doua zi am inceput cursurile. Exista Youtube pe vremea aia, dar nu ma interesa motociclismul ca pasiune, nu ma uitam la clipuri cu sau despre motociclete, puteai sa fii tatal mondial al vlogerilor moto si nu as fi aflat de tine. Nici azi, dupa mai mult de 15 ani de atunci, nu ma uit la vloguri si nu cred ca am pierdut nimic, viata e prea scurta pentru a o petrece ascultand monologuri despre teoria maciuliei batului de chibrit debitate de oameni cu o expertiza indoielnica si cultura dubioasa. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

@Asimplu @Kosh (și într-o la fel de mare măsură îl pot include aici si pe colegul @Bigfoot, de la care macar am aflat multe despre mașini și cred ca ar avea șanse mari pe zona asta) 

O sa fiu cât se poate de direct ca să nu fie loc de interpretări:

Sunteti probabil peste media de cunoștințe a "posesorilor", dar sunteți maxim medii ca nivel de cunoștiințe, calitate și structura a conținutului ce îl postați. 

Vanturati aer nivel futezatorii și este tragic dacă va vedeți lideri de opinie și aducători de lumina în lumea unor superficiali. Daca copiii mei s-ar uita în gura voastră probabil as considera ca mi-am ratat menirea de mentor în ale motociclismului. 

Este vorba de un conflict de principii, nu de unul între generații. 

Sunteti niște superficiali care se vad Mesii pentru o noua generație de superficiali ca și voi. 

Plm, nu le faceți niciun bine. 

 

Personal nu dădeam și nu dau doi lei nici pe alti grei în ale parerologiei moto, gen Predoi, Năstase (Dzeu sa ii odihnească) sau pe tristul ala de Troia. Cu tot respectul pentru pasiunea și rezultatele lor, erau și sunt varza la analizat, înțeles, sintetizat și emis păreri de calitate. 

Cheltui averi pe testat motoare și fac suficienti km pe an ca să nu am dubii ca sunteți pe lângă toti. 

Dacă nu postez despre zeci de motoare testate și n km făcuți prin n tari pe unde ma duce munca înseamnă doar ca am lucruri mai impirtante de făcut și ca nu vreau sa duc "pasagere" (aka oameni superficiali, fără nicio treaba cu pasiunea) la moarte sigura.

Unul pasionat nu are nevoie sa îl duc eu de mana și sa îl introduc eu într-o lume în care greșelile se plătesc de multe ori cu prețul suprem și cu vieți terțe distruse. Și nu mai dezgropam alte amintiri tragice de oameni ce și-au forțat norocul într-o lume în care nu aparțineau, deși aveau instructori personali după ei. 

 

PS itchy boots, fortnine, revzilla și long way-urile sunt de o mediocritate crunta. Sunt doar niște clowni ce fac showbiz. 

Stiu ca revzilla a recrutat oameni de calitate de la motorcycle com dar conținutul nu a crescut calitativ și tot o platforma de promovat bișnița rămân. 

 

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, Kosh a spus:

Mulțumesc Luigi pentru că ai făcut topic separat ptr. ceea ce a fost inițial postul meu în secțiunea de motovloggeri.
 

LUV este Luigi de pe grupul de motomobrism de pe Facebook?

Prin vara sau toamna i-a sters unuia o postare in care cerea ajutorul fiind ramas in pana pe motiv ca nu a inceput mesajul cu un salut. In acelasi timp zburdau cersetorii de atentie cu "spor la cafeluta" si tiktokăreala.

Acum se supara pe puștime ca nu pleaca urechea la veterani.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 20 minute, _Raul_ a spus:

PS itchy boots, fortnine, revzilla și long way-urile sunt de o mediocritate crunta. Sunt doar niște clowni ce fac showbiz. 

Stiu ca revzilla a recrutat oameni de calitate de la motorcycle com dar conținutul nu a crescut calitativ și tot o platforma de promovat bișnița rămân. 

Nu i-am dat ca exemple de excelenta, ci ca exemple de chestii concrete. Itchy Boots e proasta (s-a dus la raliu cu bagajele pe moto si a rupt codita din cauza asta, ca exemplu de prostie), dar vezi niste locuri pe unde umbla pe motocicleta mai bine prezentate decat un vloger care se plimba prin oras in timp ce debiteaza filozofii despre foile de sfecla furajera. FortNine discuta despre chestii cu exemple si demonstratii, nu doar vorbe in vant. Revzila iti arata produsele despre care vorbesc, nu prea bine dar macar iti faci o idee despre produs mai buna decat 3 poze din catalog. Exista mult mai multa informatie utila, iar pentru cine poate sa discearna informatia de showbiz e mult mai bine decat nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@_Raul_  eu îți înțeleg poziția de unde analizezi situația.
Problema este că, după ce ajungi la un anumit nivel de experiență îți scade toleranța în ceea ce privește generalitățile despre un anumit subiect/domeniu.
Fenomenul ăsta se întâlnește și în viața profesională unde într-un fel vorbește/înțelege și se mișcă un începător față de un experimentat.
Când vrei să te adresezi începătorilor trebuie mai întâi să începi fix cu aceste generalități pentru că în orice domeniu există mai mulți începători decât avansați.

Trebuie să ai mare atenție ce informații iei de-a gata, mai ales de pe youtube unde sunt interese peste interese.
Am și zis în nenumărate video-uri să nu se ia de-a gata ce zice youtuberul X sau Y, nici măcar și mai ales ce spun eu.
Mai ales la review-uri de produse unde mai toți sunt sponsorizați să vorbească de bine.

Canalul meu este despre experiențele și călătoriile mele, nu manual de condus motocicleta sau de cum să-ți trăiești viața.
Vor mai urma călătorii, aventuri (pentru mine), prezentate într-un mod cât mai general și accesibil maselor, nu celor cu adevărat experimentați.

Ce să învețe unu' ca Mihai Barbu din călătoriile mele cu motocicleta despre motociclismul de tură lungă? Când sunt sigur că poza lui apare în dicționar în dreptul definiției "tura lungă"!
Sigur, oricare dintre noi suntem o resursă pentru ceilalți în diverse domenii, dar înțelegeți ideea. 
 

Pe ItchyBoots n-o s-o auzi niciodata plângându-se de problemele cu Gopro-urile pentru că le primește moka. La fel și cu echipamente moto și accesorii. Este sponsorizată la greu.
Așa că toate's numai de bine...
I-am prins însă un comentariu la un alt youtuber măricel unde spunea că nu mai poate cu gopro-ul hero 10 și că a exasperat-o de câte ori i s-a blocat și-a pierdut din filmulețele făcute.

Ca să nu mai zic că ea nici nu-și editează singură video-urile, are angajați ptr asta....

Editat de Kosh
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_

@Kosh

O sa crești calitatea începătorilor crescând-o pe a ta. 

Nu cu generalități, ca să fii people pleaser și adunător de abonați. Parerea mea. 

Mihai Barbu este unul care a dus spiritul romanesc pe cele mai înalte culmi, respectiv primul motocalator milog profesionist. 

 

Am fost la lansarea cărții lui în TM acum vreo ff multi ani ca să nu am dubii. Event cu scriitori și tot felul de triști aduși acolo de editura ca să promoveze maculatura. Un fel de l.aba în cerc. 

Sa îl promovezi pe un asemenea individ și ideile lui este un deserviciu adus pasiunii asteia. 

Da, este un fotograf f mișto și atât. Ca motociclist pt mine este zero barat după strategia aia cu vandutul de km.  Tentativele alea cu Uralul și familia alte strategii de marketing românești. 

 

Ca să închei și mai apoteotic, mi-am adus aminte ca în Ro este de succes un gogoșar de la Pitești care își da cu părerea despre motociclete care nici măcar nu au apărut în showroom-uri, dar știe el ca sunt stricacioase, etc, etc. Long way round sau cum și-o zice, ca nu am mai dus un video la 1/4 pe viteza dubla de vreo juma de an. 

 

Asta este nivelul contentului livrat de voi și va mirati ca va ia boșorogii în balon pe voi și pe discipolii voștri. 

 

Partea buna este ca asta este motociclismului de internet și ca el are legătură cu realitatea maxim 40%.

 

Editat de _Raul_
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Quote

Voi livrați content și va mirati ca va ia boșorogii în balon pe voi și pe discipolii voștri. 


Câtă vreme contentul meu nu se adresează "boșorogilor", nu vă de ce m-ar deranja opinia lor, oricare ar fi aceasta.
Discuția pentru care s-a făcut topic este alta și n-o mai repet.

Apoi, anumite subiecte nu pot fi abordate decât la modul general pentru că vremurile se schimbă. Mă refer strict la nișa mea de conținut aici.
Un singur exemplu: în 2021 benzina în Turcia era de la 7.90 la 8.04 lire/litru. Acum, este minim 18lire/litru.

Când caut informații despre o țară nouă pe care îmi doresc s-o vizitez, evident mă interesează conținut/info cât mai recent.
Și dacă în nișa mea faci content aprofundat și detaliat, acesta va fi valabil strict pentru o perioadă scurtă de timp.
Aici vine conținutul "ever green" unde ideea este ca informațiile să fie accesibile maselor dar și să reziste trecerii timpului.
 

Quote

Eu fac treaba asta de placere si voi continua sa o fac, atat timp cat imi aduce satisfactie.


Nimic mai adevărat.
Sunt video-uri la care lucrez și 5 ore la editat... cum a fost micul meu ghid de plimbare în Turcia cu motocicleta proprie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator _Raul_
1 oră în urmă, Asimplu a spus:

Eu fac treaba asta de placere si voi continua sa o fac, atat timp cat imi aduce satisfactie.

Bun, rau, mediocru sau nu, astea sunt parerile tale subiective, lipsite de valoare pentru mine, in lipsa unui context constructiv.

 

Perfect și întrutotul de acord. 

Normal ca sunt strict părerile mele și trebuie sa te doară la 2 m în fata sau în spate de ele. Cu accent pe trebuie, ne ironic, ne nimic. 

Constructiv cred ca am fost maxim când am zis ca ar trebui sa ridicați ștacheta și ca exista riscul sa va ia unii de etalon / litera de evanghelie. Care se leagă cu prima chestie. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, Asimplu a spus:

Bun, rau, mediocru sau nu, astea sunt parerile tale subiective, lipsite de valoare pentru mine, in lipsa unui context constructiv.

 

Tocmai ai confirmat mediocritatea cu comentariul ala. QED.

 

Ca sa fie un context constructiv: nu e nevoie de context constructiv ca sa crezi cand ti se spune sa nu iti dai cu ciocanul peste degete, iar daca parerea cuiva e lipsita de valoare doar pentru ca lipseste contextul constructiv, ce mama naibii o fi si aia, atunci de ce mai participi la discutie? Poti sa ramai in realitatea ta virtuala, sa ignori parerile tuturor si sa fii fericit in bula ta de maretie. 

 

Ai reusit intr-o propozitie sa spui numai nonsensuri. Pareri subiective? E pleonasm, in caz ca nu ai aflat. Lipsite de valoare? Felicitari, Grand Master of nothing. Limba de lemn? 101%.

Editat de AdrianB1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...