Jump to content

Limitare 35kw A2


yezi
 Share

Recommended Posts

Salut, o motocicleta de 70kw care poate fi limitata la 35kw apare in talon ca este limitata, sau apare cum este ea din fabrica? Daca da, ce ma opreste sa o delimitez eu inapoi la 70kw iar in talon sa apara ca 35kw. Daca m-ar opri politia ar avea cum sa isi dea seama ca e delimititata? Daca fac ITP-ul, la fel, se poate afla ca e delimitata?

Link to comment
Share on other sites

Asa cum s-a mai scris pe forum, limitarea la A2 (pentru o motocicleta care respecta cerintele) este validata de catre RAR care va indica in cartea de identitate limitarea respectiva. Talonul este facut pe baza cartii, deci va indica acelasi lucru.
Smecheria cu delimitarea in sens invers nu cred ca poate fi usor detectata de politie, nu stiu de ITP. Insa scoaterea delimitarii nu e asa de usoara ca cea de marire a vitezei maxime la un moped (care de obicei este o chestie pur mecanica), si ma indoiesc ca poti s-o faci oriunde.
Nu mai intreb despre intentiile ce reies din intrebarile acestui topic, pentru ca intram in altele, din care o mare parte s-ar putea sa nu-ti convina (chiar daca plec de la prezumtia de nevinovatie)... Ce este sigur este ca esti un excelent candidat pentru un dosar penal, daca faci ce ti-ai propus. Daca mai adaugi un accident cu victime, sa vezi atunci factori de accelerare.

Link to comment
Share on other sites

Acum 3 ore, yezi a spus:

 Daca da, ce ma opreste sa o delimitez eu inapoi la 70kw iar in talon sa apara ca 35kw. 

Intr-o prima faza, legea.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...