GoodKat Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 De ceva ani tot salivam la o motocicleta a producatorului italian. Nu sunt cele mai performante, nu sunt cele mai bune, dar asta conteaza mai putin atunci cand ti se pune pata. Ca atunci cand iti place de gagica aia grasa de la petrecere, si toti prietenii fac misto de tine, dar tie nu iti pasa de nimic altceva. Gagica in cauza nu este nici grasa, nici urata, ba din contra, sanii ridicati (nu ca la BMW-uri), talie frumoasa, voce melodioasa...ce sa mai...m-a cucerit. Asadar...intr-un weekend de Februarie, cand nu aveam ce sa fac, m-am dus pana la TheBikeHub, sa imi clatesc ochii. M-am uitat la detaliile modelului, mi-a placut, am batut palma cu dealerul si am asteptat. Inainte de Paste m-au sunat baietii de la reprezentanta desi livrarea era programata in Mai. "Vlad, ti-a ajuns jucaria!" Aoleu, mama! Bucurie mare! Am fost sa o vad, am dat banii, am convenit cu baietii sa o mai gazduiasca cateva zile pana ma intorceam din concediu. Ieri a fost ziua cea mare, am luat-o in pauza de masa de la munca si am adus-o acasa. Acum trebuie sa vina crash barul, asadar o mai tin cuminte in curte cateva zile, desi simt ca fierb. Indeajuns cu vorbaria, pun cateva poze sa va bucurati si voi impreuna cu mine. Pareri la cald: imi place maxim, cel putin momentan! Este exact cum imi imaginam. Plaja de cuplu si putere foarte ok, livrabile de jos, cutia este etajata surprinzator de bine. Atentia la detalii imi place foarte mult, foarte manevrabila datorita centrului jos de greutate. Rezervorul...incap aproape 22 de litri de combustibil, deci este potrivita pentru 3-400 km fara alimentare. Asa arata un om fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaceghost Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 1 oră în urmă, GoodKat a spus: De ceva ani tot salivam la o motocicleta a producatorului italian. Nu sunt cele mai performante, nu sunt cele mai bune, dar asta conteaza mai putin atunci cand ti se pune pata. Ca atunci cand iti place de gagica aia grasa de la petrecere, si toti prietenii fac misto de tine, dar tie nu iti pasa de nimic altceva. Gagica in cauza nu este nici grasa, nici urata, ba din contra, sanii ridicati (nu ca la BMW-uri), talie frumoasa, voce melodioasa...ce sa mai...m-a cucerit. Asadar...intr-un weekend de Februarie, cand nu aveam ce sa fac, m-am dus pana la TheBikeHub, sa imi clatesc ochii. M-am uitat la detaliile modelului, mi-a placut, am batut palma cu dealerul si am asteptat. Inainte de Paste m-au sunat baietii de la reprezentanta desi livrarea era programata in Mai. "Vlad, ti-a ajuns jucaria!" Aoleu, mama! Bucurie mare! Am fost sa o vad, am dat banii, am convenit cu baietii sa o mai gazduiasca cateva zile pana ma intorceam din concediu. Ieri a fost ziua cea mare, am luat-o in pauza de masa de la munca si am adus-o acasa. Acum trebuie sa vina crash barul, asadar o mai tin cuminte in curte cateva zile, desi simt ca fierb. Indeajuns cu vorbaria, pun cateva poze sa va bucurati si voi impreuna cu mine. Pareri la cald: imi place maxim, cel putin momentan! Este exact cum imi imaginam. Plaja de cuplu si putere foarte ok, livrabile de jos, cutia este etajata surprinzator de bine. Atentia la detalii imi place foarte mult, foarte manevrabila datorita centrului jos de greutate. Rezervorul...incap aproape 22 de litri de combustibil, deci este potrivita pentru 3-400 km fara alimentare. Asa arata un om fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TETEA. Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Să o stăpânești sănătos! Fermecăcioasă italianca! Inevitabil ma surprind si eu privind cate un model de la ei, când bălălăiesc fară scop pe net... O fi un semn, nu stiu. Ride safe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Vlade,sa te duca unde si cum doresti! Iti impartasesc punctul de vedere,restul sunt povesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted April 30, 2022 Author Share Posted April 30, 2022 Acum 4 ore, TETEA. a spus: Să o stăpânești sănătos! Fermecăcioasă italianca! Inevitabil ma surprind si eu privind cate un model de la ei, când bălălăiesc fară scop pe net... O fi un semn, nu stiu. Ride safe! Multumesc!! Pai e bai mare, daca incepi aa te uiti, sigur vei vrea! Acum 3 ore, Kristian K a spus: Vlade,sa te duca unde si cum doresti! Iti impartasesc punctul de vedere,restul sunt povesti. Multam, Cristi! Sa fim sanatosi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nooxy Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Sa te bucuri de ea, Vlad ! Sunt curios cat dureaza pana incepi sa bricolezi la ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hora09 Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Cum zicea si colegul, sa te bucuri de ea! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joby_toss Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Superbă! S-o călărești sănătos! Ce înălțime ai, dacă nu sunt indiscret? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa_Bear Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 Sa te bucuri de ea! Sa o folosesti cu placere, sanatos si fara incidente! O motocicleta foarte frumoasa... pe care daca o intretii, va functiona perfect 50 de ani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 1 oră în urmă, Papa_Bear a spus: daca o ungi și nu mergi cu ea, va ține perfect 50 de ani... Fixed! Serios acum, să o călărești sănătos și fără probleme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Raul_ Posted April 30, 2022 Share Posted April 30, 2022 (edited) Relatie frumoasa, cu multe drumuri si povesti faine! Ma bucur de bucuria ta, la fel cum ma bucur mereu pentru oamenii care au bifat in viata lor de motociclist un bord cu zero kilometri, numai al lor . F faina schema de culori . Edited April 30, 2022 by _Raul_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 (edited) Acum 8 ore, Nooxy a spus: Sa te bucuri de ea, Vlad ! Sunt curios cat dureaza pana incepi sa bricolezi la ea. Multumesc, domnule! Cat este in garantie nu ma ating de ea...poate doar asa, cu niste piese bolt-on. Pentru inceput, vreau sa iau evacuari de la Mistral, dar le voi lua prin dealer, deci nu vor afecta garantia. Si probabil niste acoperitori de aluminiu pentru tubulatura admisiei...cele de plastic nu fac cinste. Acum 8 ore, hora09 a spus: Cum zicea si colegul, sa te bucuri de ea! Multumesc!! Acum 8 ore, joby_toss a spus: Superbă! S-o călărești sănătos! Ce înălțime ai, dacă nu sunt indiscret? Multumesc. Am 1.90m si 94 kg. Acum 5 ore, Papa_Bear a spus: Sa te bucuri de ea! Sa o folosesti cu placere, sanatos si fara incidente! O motocicleta foarte frumoasa... pe care daca o intretii, va functiona perfect 50 de ani... Multam asemenea! Asa se zice, ca sunt fiabile. A fost un criteriu de a alege motocicleta asta. Acum 4 ore, ENEOS a spus: Fixed! Serios acum, să o călărești sănătos și fără probleme! Gracias, hombre!! o ung daca este necesar. Acum 2 ore, _Raul_ a spus: Relatie frumoasa, cu multe drumuri si povesti faine! Ma bucur de bucuria ta, la fel cum ma bucur mereu pentru oamenii care au bifat in viata lor de motociclist un bord cu zero kilometri, numai al lor . F faina schema de culori . Sa stii! Este o senzatie foarte misto sa iti iei o motocicleta noua. Referitor la culori, pentru modeul V7 Special sunt doua posibilitati: un gri sau acest albastru. Eu am ales ce mia plcacut mai mult. Edited May 1, 2022 by GoodKat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierrotlefou Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Se vede că fericitul posesor nu mai poate să doarmă de bucurie, pentru că postează cu noaptea-n cap Asfalt uscat fără incidente (nici măcar în garanție)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirceaB Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Sa o stapanesti sanatos si sa te duca mult fara probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 Acum 3 ore, pierrotlefou a spus: Se vede că fericitul posesor nu mai poate să doarmă de bucurie, pentru că postează cu noaptea-n cap Asfalt uscat fără incidente (nici măcar în garanție)! Tehnicalitati bahice! Multumesc! Sa fie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidas Posted May 1, 2022 Share Posted May 1, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted May 1, 2022 Author Share Posted May 1, 2022 Spuneam mai sus de atentia la detalii: rotile sunt compuse din cercuri de aluminiu si spitele din inox. Cel putin asa imi par dupa culoare si prin faptul ca nu sunt magnetice. Acum 8 ore, adidas a spus: Multumesc, hombre. Da' tu ai jucaria aia spectaculoasa de SC 1000...la aia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi M Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 La 30.04.2022 la 13:25, GoodKat a spus: Asa arata un om fericit! ... chiar si cu casca pe cap se poate vedea cat de zambaret erai ... super tare, cumva m-ai binedispus si pe mine Sa o plimbi sanatos !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clit Eastwood Jr. Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Moama, cum arată, e faină tare culoarea!! Sa o stăpânești sănătos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frigider Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Arată ca o comunistă dar pun pariu că a costat ceva mai mult decât una. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted May 2, 2022 Author Share Posted May 2, 2022 Acum 6 ore, Gabi M a spus: ... chiar si cu casca pe cap se poate vedea cat de zambaret erai ... super tare, cumva m-ai binedispus si pe mine Sa o plimbi sanatos !!! Multumesc, Gabi! Eram vesel, intr-adevar. Mai ca nu imi venea sa cred. Acum 5 ore, Clit Eastwood Jr. a spus: Moama, cum arată, e faină tare culoarea!! Sa o stăpânești sănătos! Multam, hombre! Culoarea mi-a placut si mie, desi mi-ar fi placut sa aiba in selectie si acel verde olive, caracteristic lor. Acum 5 ore, frigider a spus: Arată ca o comunistă dar pun pariu că a costat ceva mai mult decât una. Oleaca mai moderna decat o comunista dar a costat si ceva mai multi franci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKW Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Moto Guzzi cand ajunge la maturitate i se lasa tzatzele si ajunge Benveu'. True sad story. Hai sa-l posezi cum vrei, daca e pe linia ta nimic nu mai conteaza. P.S.: misto trotinetu'! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa_Bear Posted May 2, 2022 Share Posted May 2, 2022 Daca iesi in weekend la plimbare, sunt si eu interesat sa o vad live... si evident sa o aud... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Sin_Eater Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Nice! Multe drumuri frumoase si fara probleme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian M. Posted May 3, 2022 Share Posted May 3, 2022 Seeexy! Moto, de tine nu pot comenta , nu imi permit :))) Sa te bucuri de ea, fara mofturile specifice italiencelor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts