Sari la conținut

8. Gran Premio d’Italia Oakley 2022


Postări Recomandate

Pfff ce căzătură la Foggia🤦‍♂️ mare păcat pentru el. Avea un ritm de cursa extrem de bun, tot weekendul a fost în frunte, pacat😔

Acum 37 minute, TETEA. a spus:

 

 

@danypop, chiar ieri spuneam ca Honda n-are piloți.  Ei, cum e?!

Si urmeaza sa vina Mir sa le arate cum merge Honda de-adevarat.

Will see...

 

Ei, hai. Sa nu-mi spui ca ți-a șoptit o păsărică, ca MM o sa renunțe la restul sezonului😅😂😂. Sau fiind acolo în deltă ai prins peștișorul de aur și prins ta dorință era să-i știi viitorul lui MM🤣🤣🤣

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 194
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cariera lui MM cumva cumva va continua , dar titluri nu mai pupa never  , la el e deja si ceva psihologic , nu stiu daca umarul sau ce zice el chiar e cauza reala , mai ales cand motorul e muci >DD

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 11 ore, Method a spus:

 

Sunteti cativa aici care de fapt n-aveti nici o parere rea buna whatever despre absolut nimic.

 

Stiu,cunoastem parerea voastra,Marquez e de calcat si nu are cum sa ii ia coroana tribunului.

 

Yamaha e proasta.

 

Mir e de calcat,

 

Zarco si alde astia mai mici nu mai zic...cam toti sunt de calcat nu?

Colegu' nu are sens sa iti faci sange rau. Asa este pe forum. Uneori poti sa ai dreptate, dar daca nu ii estri simpatic cuiva, oricum ti se umple frigiderul. Daca iti permiti cumva sa emiti pareri personale, rationamente, etc, si nu sunt confirmate de Emmett, Oaxley, etc, esti intrebat cine te crezi sau esti etichetat  "specialist". 

Pe de alta parte, insa, in ceea ce il priveste pe MM, baietii au dreptate. Am spus-o si eu de n ori..: MM nu mai este acelasi si nu va mai fi acelasi. Daca ai facut ceva sport in viata ta si/sau stii putina anatomie, poti intui ca nici o operatie din lume nu il vor mai face ca inainte. Asta este cruda realitate! Din pacate, amestecul letal de prostie, ambitie fara limite si vanitate patologica i-a depasit cu mult talentul (care este indiscutabil) si i-a cam pus capat carierei. Nu ma astept la mari minuni, de la operatia asta. Poate va inbunatati ceva, ca nivel de performanta si, pe termen lung, ii va permite sa duca o viata normala. Dar nu va mai fi ever MM din 2013-2019. 

 

Cum spuneam mai sus, MM nu este si nu a fost niciodata de calcat, dimpotriva, este un mare talent, dar chiar daca ar fi depasit palmaresul lui Rossi, nu ar fi devenit niciodata cel mai bun pilot al tuturor timpurilor. Palmaresul este partea cuantificabila a realizarilor unui sportiv, dincolo de palmares, sunt si alte calitati, care nu pot fi masurate, dar care fac dintr-un campion un ... GOAT. Asa se face ca piloti precum Mamola, Haga (WSBK), Pedrosa, piloti care nu au castigat vreodata titlul mondial in disciplina lor, sa fie totusi considerati, de adevaratii specialisti, printre cei mai mari piloti din istoria competitiilor in care au concurat. Deci, lui Rossi nu ii va putea lua cineva coroana prea curand. In orice caz, nu MM este acela care ar fi putut sa i-o ia.. 

 

Yamaha nu este proasta. Are calitati evidente, la care alti constructori nu pot decat sa viseze, este capabila de performante, in anumite conditii, dar clar nu este motocicleta castigatoare, in acest moment. 

 

Nu cred ca a spus cineva ca Mir ar fi de calcat. Dimpotriva, este evident ca este unul dintre cei mai buni piloti ai generatiei actuale. 

 

Cu una sau doua exceptii, cam toti pilotii aflati acum pe grila sunt crema. Nivelul mediu competitiei este extrem de ridicat, iar valorile pilotilor sunt extrem, extrem de apropiate. Insa nici unul dintre pilotii actuali nu straluce, nici unul nu este de nivelul unui Rossi, Stoner, Lorenzo, MM .. Astia au ridicat stacheta atat de sus, incat nu este vreunul dintre cei actuali care sa atinga acel nivel de performanta. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

3 minutes ago, danypop said:

Să înțelegem că el se operează la braț pentru ca are probleme cu capul😀

Si doctorii ce l-au consultat tot asa au probleme cu capul și de-aia l-au chemat de urgență la operație 🙄

bati campii , el a mers prost din start dinnainte de lovitura la umar , hai sa n.o dam dupa corcodus , daca motorul mergea brici mergea cu umarul asa pana la final daca avea sanse la titlu , dar dupa cum vezi , ducati isi bate joc de toti si ce.au zis , hai daca tot e ranit in aripa sa il reparam acuma >DD prosteala pentru naivi >DD ma rog , hater nehater , sa ne demonstreze ca e un adevarat campion , si va lua titluri , restul e gargara pentru fanii coltosului

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute, danypop a spus:

Da, se pare ca încet încet își recapătă forma cu, care ne-a obișnuit 

NU stiu dc e de forma, ca nu e ca si cum ar fi mers inainte, cred ca a inceput sa se adapteze la mobra...

Dupa Franta a declarat ca a inceput sa inteleaga mai bine cum tb mers cu mobra...

bravo lui, chiar speram sa aiba rezultate si sa nu fi fost un foc de paie la moto3.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, danypop a spus:

Ei, hai. Sa nu-mi spui ca ți-a șoptit o păsărică, ca MM o sa renunțe la restul sezonului😅😂😂. Sau fiind acolo în deltă ai prins peștișorul de aur

 

Mai, am zis?! Am zis! 😁

Era vizibila din satelit starea lui MM.

La ora aia habar nu aveam de vreo conferinta de presa. Dar mi-a placut aia cu Pestisorul de aur! 😅

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

10 minutes ago, danypop said:

Ai ascultat conferința de presă? Despre ce lovitura la umăr vorbești? Nimeni nu a pomenit nimic de vreo lovitura la umar

stirea asta o citisem , ca e umar brat , laci craci , poate sa fie si limba , nu imi schimb parerea , daca motoru era bun nu se retragea neam , povesti pentru naivi .

MM.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok, deci nu vrei și nu vrei. 👍

Acum 7 minute, damager a spus:

NU stiu dc e de forma, ca nu e ca si cum ar fi mers inainte, cred ca a inceput sa se adapteze la mobra...

Dupa Franta a declarat ca a inceput sa inteleaga mai bine cum tb mers cu mobra...

bravo lui, chiar speram sa aiba rezultate si sa nu fi fost un foc de paie la moto3.

Da, făceam referire la forma arătată la moto3

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 34 minute, danypop a spus:

Ok, deci nu vrei și nu vrei. 👍

Da, făceam referire la forma arătată la moto3

👍

Vedem un podium integral ducati?

sper sa vad Aprilia pe primul loc☺️... desi cred ca e greu... Esp tre sa se depaseasca aici ca sa castige.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce haios este 20 cum merge el asa la bustul gol pe pista:))))

UUUU balerina mica🤪

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Probabil ca va fi o bătălie ducati, măcar aici sa fie puțină veselie pentru italieni/spectatori după ce Foggia a căzut de pe prima poziție în cursa iar Vieti a căzut când era pe poziție de podium 

Sper la un rezultat bun/podium pentru Aprilia/Aleix💪

Acum 1 minut, Djenavar a spus:

Ce haios este 20 cum merge el asa la bustul gol pe pista:))))

UUUU balerina mica🤪

Da, e simpatic el în general dar are niște ieșiri de cocalar de te ia capul🤦‍♂️

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

4 hours ago, damager said:

 

Normal ca nu il rupe :)...doar nu o sa ii dea cu ciocanul :).

De ce sa inlocuiasca osul? eu din ce am inteles din declaratii, exista o rotire a osului in modul in care s-a sudat care ii limiteaza niste miscari. cel putin asa a fost declaratia.

Vb cu un prieten ortoped, el cred ca o sa ii desfaca si sa curete din calusul care s-a depus la prima factura, si eventual daca are niste neregularitati de contur ("am citat medicul" ), care pot sa produca durere si limitarea miscarilor, i le curata.

si, daca are rotire, ca nu am inteles f bine, atunci metoda e simpla si badarana...fractureaza osul, il aliniaza si asteapta sa se lipeasca corect...problema la operatia asta, este ca o perioada tre sa sta cu nsite tije are sa ii tina osul aliniat.

 

Asta de la Digi tocmai zice ca o sa curete calusul, dar eu din ce am inteles din declratie, si m-am uitat iar acuma, el vorbeste si de o rotatie. daca e rotatie, si tb fracturat osul(termenul medical, ca sa nu zic iar rupt :) ), atunci e de durata recuperarea

si, iar se da cu parerea asta, ca din cauza ca s-a grabit sa se intoarca. Nu are nici o informatie, dar se da el cu parerea. Daca e calusul, nu cred ca are nici o legarura cu reintoarcerea lui pe circuit, la fel cum, infectia nu are legatura cu intoarcerea lui.

Am avut în ultimele 12 luni 2 operații. Una lejera de curățare exces calus osos in zona tensonului achilian și o a doua operatie (cam complicata) după o recidivă a unei fracturi la femur. 

 

Dacă e cu curatare de calus,recuperarea nu e de doua zile dar nici prea complicată. 

 

Dacă e cu fracturare de os,se va înlocui "partea fracturată",adică cei câțiva mm/cm care se vor fractura intenționat sau se lipește la loc așa cum a fost "rupt" intentionat de către medici in cadrul operației .Se pune tija sau placa,in funcție de necesitate și apoi se așteaptă sudarea capetelor osoase. Recuperarea? Depinde de multi factori. 

 

Ambele operații aduc cu sine stres post-traumatic enorm pt o acea zona(ar fi a 4a operație deja). Corpul deja e "scârbit și satul" de a repara acea zona,lucru pe care nu îl poate controla nici un medic in lumea asta. Atrofierea și alte micro-afectiuni zonale sunt inerente oricum.

 

Acesta fiind spuse,MM eventual va duce o viață relativ normala ulterior,dar mi-aș paria toți banii(drept e că nu sunt multi 🤭 ) că nu mai revine niciodată nici măcar la vârf,darmite să emită pretenții de campion.

 

In fine,e doar părerea mea și nu sunt medic/chirurg(doar sportiv de o viață întreagă),poate greșesc. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 41 minute, xt600 a spus:

Ne pregatim pentru o defilare Ducati.

Apropo, cu noul loock, motocicletele Pramac parca sunt vacute Milka. :) 

Asa am zis si eu, dar se pare ca nu prea.

astept sa vad dc Qua incearca ceva la Bag. Nu cred ca Bag are resurse.

bun si Esp. Uite ca din 9, vedem doar un ducati pe podium☺️

desi sper sa-l depaseasca Bez pe Esp☺️

Editat de damager
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 26 minute, danypop a spus:

A trecut trotineta yamaka prin ducati-uri ca, cuțitul prin brânză, acasă la ei, pe circuitul unde trebuiau sa fie aliniate unu după altul ducatiștii

Credcl ca se uita Mor la telemetria lui Qua si nu intelege nimic. 
suzuki dezamagitor rau. Cred ca s-au cam incheiat treburile acolo. Pacat.

 

si uite cum cres sansele sa dau berile😂😂😂😂. Daca in cursele in care cei de la yamaha se asteptau sa fie jos in clasament termina pe 2.... la final o sa iasa campion prin constanta, iar Ducati-urile cu toate cele 8, o sa isi imparta victoriile.

desi, Bag e pe val, deja de 3 curse merge bine. Noroc ca mai cade cand e sub presiune.

yamaha tb sa rezolve pb cu supraincalzirea pneului fata, acuma a fost mai rece, de aia au putut sa pun un hard, dar cand o sa fie 50 de grade s-a cam terminat.

Editat de damager
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, danypop a spus:

Probabil ca nimic nu-i mai motiveaza pe pilotii Suzuki, dezamăgirea bănuiesc ca e mare și în plus de asta nici viitorul lor ca piloți nu se anunță prea simplu

Da, nu cred ca mai exista motivatie la nici un nivel. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bună noua carenă Yamaha, au scos-o la timp - așa ziceau aiogura & co în comentariu. Noroc că a pus-o Q pe ăia veche! :crack:

Ciudat rău cum următorul pian a terminat pe 16 or smth, la Ducati 1 și Miller 15 or smth. 😳

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...