Jump to content

Cumpar scuter 250-500 cmc

george_p
 Share

Recommended Posts

Salut, baieti!

Sunt in cautare de un scuter pentru commute oras, casa - birou.

Nu stiu cat de mult m-ar satisface, dar sa zicem ca as incerca si un 125 cmc, stiu ca tot acolo ajungi, dar mai conteaza si cum.

As dori sa achizitionez totusi o marca cat de cat consacrata, exclus china, Kymco, etc.

Buget ar fi un max de 1500 euro.

0773933672

Multumesc!

merci de hate!

ma refeream ca as prefera ceva japonez, ca de nemtesc inca n-am bani si dupa ceva italienesc.

daca ti se pare pare ca ti-am jignit marca si te-ai atacat, imi cer scuze, nu asta a fost intentia mea.

tine de gusturi si de piticii fiecaruia.

1 oră în urmă, george_p a spus:

Salut, baieti!

Sunt in cautare de un scuter pentru commute oras, casa - birou.

Nu stiu cat de mult m-ar satisface, dar sa zicem ca as incerca si un 125 cmc, stiu ca tot acolo ajungi, dar mai conteaza si cum.

As dori sa achizitionez totusi o marca cat de cat consacrata, exclus china, Kymco, etc.

Buget ar fi un max de 1500 euro.

0773933672

Multumesc!

honda sh 125. are biris

Am vazut pe olx (bucuresti) o yamaha majesty 400, 2006 la pretul de 1600 euro negociabil. Cred ca merita o vizionare \ proba ca in poze arata bine.

Edited by B399ACT

16 minutes ago, B399ACT said:

Am vazut pe olx (bucuresti) o yamaha majesty 400, 2006 la pretul de 1600 euro negociabil. Cred ca merita o vizionare \ proba ca in poze arata bine.

pe aia pusesem si eu ochiu, dar am zis ca poate dau de aur pe motociclism.

merci!

Acum 2 ore, george_p a spus:

pe aia pusesem si eu ochiu, dar am zis ca poate dau de aur pe motociclism.

merci!

Și cum nu ai văzut în anunțuri, te-ai gândit să dai sfoară-n țară. 

La început mi-am spus că e o aroganță, dar făcând o căutare rapidă, am văzut că e posibil la Sym (cu cupon Rabla șcl). În rest, gioarse, țepe etc.

Succesuri! Maxime!

P.S. Corect se spune HAUR. Dar pentru informații, sigur nu pe forumul ăsta. Infractorul Simeon e la datorie...

Edited by pierrotlefou

Notat, multumesc!

Dupa silverwing, majesty si scarabeo ma uitam si eu si o sa incep sa ma uit si dupa Kymco, m ai convins.

Am vazut cateva la preturi decente chiar si cu abs.

Logica mea cu Kymco de nu voiam sa aud era ca in caz de stricaciuni, sa pot gasi mecanic sa stie sa l repare si sa gasesti piese la preturi decente intr un timp relativ scurt.

Edited by george_p

Gasesti piese ieftine chiar si pt kymco,ai delaer si toate cele, crezi ca un mecanic de Yamaha nu repara si kymco? Si pt oras un scuter mare de 400 nu cred ca te avantajeaza in trafic, poate unul mic de 125 sa te ajute sa te strecori.

Acum 20 ore, ianachim a spus:

deci sa fie un 250-500 dar merge si un 125

MARCA CONSACRATA ……

dar tu nu ai decat bani de o bicicleta 

:lol:

Mi-ai citit gândurile dar nu știam cum s-o zic decent :D 

Acum 4 ore, megamotoreta a spus:

Si pt oras un scuter mare de 400 nu cred ca te avantajeaza in trafic, poate unul mic de 125 sa te ajute sa te strecori.

Nu e adevărat. Totul ține de "pilot". Sunt scuteriști de 50cmc care stau în rând cum mașinile și sunt nebuni cu motoare mari care se strecoară mai bine decât mine cu scuter de 125. N-am putut să ma țin printre mașini dupa o Hayabusa și un 1290 Adventure R. Se strecurau băieții la marea artă. Acum și scuterele sunt de mai multe dimensiuni, nu-i un criteriu doar capacitatea cilindrică. Poate fi de 400 și mărime medie, decentă. Sau de 250 și să fie maxiscuter...

Acum 47 minute, vis-a-vis a spus:

Nu e adevărat. Totul ține de "pilot". Sunt scuteriști de 50cmc care stau în rând cum mașinile și sunt nebuni cu motoare mari care se strecoară mai bine decât mine cu scuter de 125. N-am putut să ma țin printre mașini dupa o Hayabusa și un 1290 Adventure R. Se strecurau băieții la marea artă. Acum și scuterele sunt de mai multe dimensiuni, nu-i un criteriu doar capacitatea cilindrică. Poate fi de 400 și mărime medie, decentă. Sau de 250 și să fie maxiscuter...

nu conteaza cat o ai …. ci cum stii sa o BAGI…😂😂😂😂

pai asta am spus mai sus. clar .

Acum 5 ore, vis-a-vis a spus:

pesemne nu vorbesti de bucale. nici biclistii n-au loc..

On 5/27/2022 at 7:27 PM, george_p said:

merci de hate!

Nu e nici un hate, Kymco e o marca foarte buna.

Am un frate care vinde un Kymco People de 250cmc in stare buna si cu acte in regula, singura problema e ca este disponibil peste doua saptamani. Pret 3000 lei.

Edited by mobiletron

Acum 2 ore, foxbat a spus:

pesemne nu vorbesti de bucale. nici biclistii n-au loc..

De București, bineînțeles! Cu bicla n-ai voie să stai pe loc. Te strecori cu orice pe 2 roți dacă ești destul de incisiv și vezi culoarele din timp. De cel puțin 4 ani merg iarnă-vară cu moto. Cum apar primăvara motocicliștii de tastatură îi recunoști dintr-o mie, blochează toate culoarele ca supozitoru' :D 

Edited by vis-a-vis

man. teoria e teorie. sa vezi cum e pe bucata" arc- casa presei".doar trotuarul te mai salveaza.

aia de care zici tu ca erau buni la "Crosetat"  aveau loc (nu comentez gestul cu vacile in bucale-am incercat odata cu varadero si mi-a fost mila de el).

merg zilnic ( si cand zic asa inseamna ca numai cand nu mai vezi scuteristi de la glovo) pe 2 roti si e durere mare. legal n-ai nicio sansa( sau alegi rute ocolitoare unde ai loc intre benzi).

si daca mai vrei ..in domitorul orasului (dr Taberei)n-ai loc sa parchezi o gargarita(fiat panda). seara nici pe jos n-ai loc, doar sa mergi pe carosabil si sa te arunci pe maslinie "parcate" cand te clacsoneaza ciurda..

Acum 21 minute, foxbat a spus:

sa vezi cum e pe bucata" arc- casa presei".doar trotuarul te mai salveaza.

Bag zilnic de 2-3 ori și da, o mai iau și pe trotuar, era să mă "bată" unu' c-o rablă de mașină, n-avea loc să facă dreapta :D 

Acum 3 ore, mobiletron a spus:

Am un frate care vinde un Kymco People de 250cmc

Din ce an?

Daca va rog sa vad dati putin cu parerea despre https://www.olx.ro/d/oferta/scuter-aprilia-scarabeo-2-IDg6AoA.html?reason=observed_ad&isPreviewActive=0&sliderIndex=7

Stiu ca ii trebuie revizie, poate si anvelope,baterie, deci inca cateva sute in plus + inmatriculare, dar nu arata rau deloc si mai are si abs.

toate italiencele sunt frumoase,pacat ca 95% doar atit,sunt dpdv electric la nivel de Dacia 1310 iar mecanic uneori sub;acu,nu te speria,poate esti tu ala norocos 😉

Acum 4 ore, george_p a spus:

Daca va rog sa vad dati putin cu parerea despre https://www.olx.ro/d/oferta/scuter-aprilia-scarabeo-2-IDg6AoA.html?reason=observed_ad&isPreviewActive=0&sliderIndex=7

Stiu ca ii trebuie revizie, poate si anvelope,baterie, deci inca cateva sute in plus + inmatriculare, dar nu arata rau deloc si mai are si abs.

Din poze arata bine. Anvelope ii trebuie sigur, gata sa pun pariu ca sunt cele originale. Nu ar fi exclus ca si cureaua de transmisie.
E bine ca e radiata din Italia, insa de clarificat care sunt actele necesare pentru inmatriculare, cu atat mai mult cu cat din documente pare ca a fost radiata in Aprilie 2021.
Inmatriculare = de trecut si pe la RAR :)
Succes!

Salut! In loc de Scarabeo acela l-as lua pe asta in locul tau https://www.olx.ro/d/oferta/scuter-honda-sh-300i-fab-2012-IDg48kV.html

Am mult mai multa incredere in electrica de pe japoneze decat de pe italience. Am avut Aprilia Scarabeo 50cc 4t din 2007 luat la 450 km (nici rodajul nu era facut) si am tot avut probleme pe la la electrica. Mecanic era ok dar pe electrica nu. Stiu ca nu poti compara un scuter de 50 cc cu unul de 250 cc dar am mentionat asta ca idee. Acum poate le-au mai rafinat intre timp dar asta e parerea mea. Bafta sa ai orice ai alege!

stau si beau cafeau pe o terasa in italia si mor de ras de se uita astia ciudat la mine

SCUTER 2007 ITALIA 

9000 km 

ba esti prost ….. ba esti nebun

CC50F328-E8AC-4667-8D11-766A135D5A87.jpeg

6444D45D-0A00-4648-8B63-4C459C8B7BB2.jpeg