Sari la conținut

Ministrul Turismului (!!!) ar interzice motocicletele și ATV-urile în zonele turistice!


pasquinel
 Share

Postări Recomandate

Hai să interzicem tot, că e mai ieftin decât să investim în trasee amenajate și generatoare de bani.

 

„Este o nenorocire, un dezastru”. Ministrul Turismului ar interzice, dacă ar putea, ATV-urile și motocicletele în zonele turistice - HotNews.ro

 

Pe domnu' ministru îl deranjează motoarele în 2 timpi. Le-ar interzice "în totalitate, în totalitate".

 

Și eu aș interzice pensiile speciale "în totalitate, în totalitate". 

 

Na, ziceți și voi.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai să (mă) dezvolt.

Incompetența și impostura la nivel de ministere au ajuns la un nivel înfiorător. 

În loc să încurajeze concret inițiativele private, generatoare de bani la buget, "guvernanții" contra naturii se străduiesc, disperați, să poată asigura salariile bugetarilor. 

 

Oameni buni, s-a prăbușit UN DITAMAI PODUL, și nimeni nu răspunde!!! 

"Nu s-a recepționat, nu era deschis pentru circulație, n-avem noi treabă. Noi avem treabă doar cu salarii, prime, sporuri, tichete de vacanță, pensii speciale."

 

Conform noilor legi, prin postarea mea risc să fiu băgat direct în pușcărie pentru "incitare la inițiativa pentru tăierea pensiilor speciale". (Glumesc, desigur).

Băga-le-aș un par în (cenzurat) la toți pensionarii speciali și la morții lor de gradul I! (Cu respectul cuvenit, desigur).

 

Ca o remarcă personală, dacă următorul ministru ar fi pasionat de motoare, ar declara că ar interzice liniștea! Atâta îi duce capu' pe "aleșii" neamului ăsta de daci liberi și blegi.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, Farfuridi a spus:

Nu are treaba cu UE,la tine si parul din nas e acolo tot din vina UE.Aici vorbim de o initiativa sau mai bine zis o opinie autohtona .Nu s-a impus nimic de "sus" .

Cum se numește cel care citește dar nu pricepe?

Spun că degeaba vor să interzică, trebuie să fim aliniați legislativ într-o oarecare măsură.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute, Penetru a spus:

Cum se numește cel care citește dar nu pricepe?

Spun că degeaba vor să interzică, trebuie să fim aliniați legislativ într-o oarecare măsură.

Hai să discutăm subiectul, nu persoanele.

Ministrul vieții a specificat că ar interzice total "dacă ar putea", scrie și în titlul articolului. Probabil a mers el la funcționarii ăia din subordinea lui și le-a zis:

- Ia, uăi, făceți cumva să interzâcim gălăgia di pi munti, uăi, câ ma duari capu!

- Domnule ministru venit din Moldova, nu e chiar așa de simplu!...

- Crușea mami lor de motoșicliști! 

 

 

Conform dorințelor ministrului, adio Transfăgărășan, adio, Transalpina, adio, Transrarău, adio România! 

Ar ieși un imn frumos din versurile de mai sus (sau de mai jos, depinde cum țineți ecranu').

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, Penetru a spus:

S-au mai rafinat politicienii, pe vremuri erau din toate categoriile, unii chiar inteligenți, acum sunt doar din cei "neinteligenți".

 

Avem ce merităm, ca națiune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zic că așa cum UE le-a tăiat macaroana cu taxa de mediu la auto de atâtea ori, la fel nu putem interzice motorul 2t când el se folosește în toată Europa.

Se pot găsi soluții doar în zone restrânse cum ar fi arii naturale protejate dar pentru toate troacele, nu doar moto sau doar 2t.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 19 minute, Farfuridi a spus:

De 30 de ani nu plateste nimeni pentru nimic,tunuri dupa tunuri,daca ne raportam doar la bani.Oameni care ruineaza o tara ne rad sfidatori de pe sticla,sau sunt zugraviti in culori pastelate pe internet de oameni tocmiti pentru astfel de treaba ,avem si noi pe aici specimene de genul.. Pentru crimele comunismului (cu mici exceptii,ridicole de altfel,gen ficior,visinescu) nu a platit nimeni,pentru mortii de la Revolutie  si mineriade la fel ,ba mai mult ilici si ai lui beneficiaza de case de protocol cu tot tacamul,pensii,etc. 

Din indolenta noastra am devenit captivi asistatilor social si clientelei politice .

Corec.

Dar noi, MOTOCICLIȘTII, nu ne implicăm în bunul mers al țării, noi suntem apolitici.

Apoliticii, un fel de agnostici, la fel de inutili pentru o națiune, la fel de nepăsători, atâta timp cât interesele personale nu le sunt afectate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, mhm...da.. ma gandeam eu cam pe cand o sa ma afecteze direct si pe mine astia cu burlane in loc de tobe. Ia uite ca vine, incet dar vine. Si-or fi dat seama ca n-ai cu cine te intelege ca ei vor BRAAAP ca sa deranjeze cu orice pret. 🤣
 

PS: Fuck it, vand motor. Motivul vanzarii: Imi iau 4x4 ca sa pot urca linistit pe munte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

11 hours ago, pasquinel said:

Avem ce merităm, ca națiune.

 

Cand va aud asa, mor. Ce plm sint eu vinovat ca is bivoli la conducere si ca daca un ins care vrea sa faca ceva ajunge acolo nu rezista? Oriunde vrei sa faci ceva nu poti, nu rezisti din cauza incompetentilor cu conturi grase (ca ailalti nu au niciun fel de putere). De ce dreq crezi ca s-a inrait romanul (natiunea), de bine? O zici de parca sintem un soi de dobitoci din nastere, neandertalieni, ceva. Au futut educatia (scoala), rezulta generatii (din ce in ce) mai slabe; a cui e (iarasi) vina? 

Tu ce propui, cum sa nu mai fim natiunea care merita ce zici tu? Cu ce solutie vii?  

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 12 ore, pasquinel a spus:

Hai să (mă) dezvolt.

 

N-ai ce sa dezvolti, asa este cand toti tzaranusii ajung la conducerea tarii. Cati bucuresteni au condus tara in ultimii 30 de ani? Niciunul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Nguyen a spus:

 

N-ai ce sa dezvolti, asa este cand toti tzaranusii ajung la conducerea tarii. Cati bucuresteni au condus tara in ultimii 30 de ani? Niciunul.

Nu-i adevărat, Petre Roman Neulander e bucureştean, Ion Iliescu la fel, de Sorin Oprescu ştim....   mai constatăm şi că sunt tăiaţi împrejur.

 

Tatal arestatului edil al capitalei, Mircea Oprescu a fost unul dintre sefii Serviciului D (Dezinformare) a defunctului si funestului, totodata Departament al Securitatii Statului, instrumentul de teroare al regimului comunist orientat impotriva intereselor legitime ale poporului roman. 

(Sorin si Mircea Oprescu)

In 1945, Mircea Oprescu este racolat de Brigada Mobila, condusa de celebrul satrap sovietic Alexandru Nicolski, alias Boris Grunberg, colonel NKVD, o unitate operativa formata in primul rand din evrei bolsevici si orientata impotriva regimului monarhist din Romania, iar in 1951 este avansat la gradul de locotent-colonel incadrat in Serviciul de Informatii al DGSS (Directia Generala a Securitatii Statului). 

O alta misiune trasata de Alexandru Draghici si executata exemplar de tatal fostului primar general al Bucurestiului a fost epurarea dusmanilor din interiorul partidului. 

Si mama lui Sorin Oprescu a fost agent NKVD, insa a activat in afara granitelor Romaniei, contribuind la infiintarea Departamentului de Informatii Externe (temutul DIE). Regimul comunist a rasplatit acest cuplu informativ cu o resedinta de lux, pe strada Maxim Gorki, in "Cartierul Rosu", foarte aproape de casa Ceausestilor. 

In cartea "Holocaustul Rosu", doctorul Florin Mateescu produce dovezi care indica originile evreiesti-khazare ale parintilor lui Sorin Oprescu. Numele real al tatalui a fost Hirsch, iar al mamei, Schnmeyer. Au facut parte din echipa de comunisti alogeni, adusi in Romania de Ana Puker pentru a pune bazele partidului comunist si a contribui la nasterea instrumentului de teroare, denumit generic Securitatea. 

 

Analistul politic Serban Oproiu a reconstituit biografia fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, si prezintă date mai putin cunoscute din viata celui care a condus Romania mai bine de 10 ani.

Bunicul lui Ion Iliescu, bolsevic urmarit de politia tarista

Vasili Ivanovici a fost un evreu rus, bolsevic, un puscarias periculos care a fugit din Rusia si a fost urmarit de politia tarista. S-a stabilit in Oltenita in 1895 ca argat si baiat de pravalie la un grec, poreclit Tandarica, de pe strada Heliade Radulescu nr. 1 si si-a schimbat numele pentru a-si pierde originea ca mai toti evreii aciuiti in Romania, in Iliescu, dupa 1900.

 

 

Dacă Dumitru Băsescu a fost, într-adevăr, un lider politic de prim rang al armatei, numirea fiului său, la doar 31 de ani, la cîrma unui mare petrolier, sărind peste etapa celor opt ani de pregătire prealabilă, așa cum era procedura obișnuită, e proiectată, brusc, într-o cu totul altă lumină. Din postura de beizadea a unui tată extrem de puternic și influent, o asemenea ascensiune se plasează, e de la sine înțeles, pe cu totul alte coordonate.
Iar faptul că la o vîrstă fragedă a fost numit comandat de mare navă este, reamintim, punctul de maximă mîndrie din biografia ne-politică a actualului președinte.

Nici nu e de mirare, în aceste condiții, că Traian Băsescu a fost atît de laconic de-a lungul timpului în ceea ce îl privește pe tatăl său, decedat în 2002.
Reamintim că acum trei ani, într-un interviu acordat Inpolitics, regretatul Sergiu Nicolaescu făcea o altă dezvăluire în premieră, niciodată contrazisă de cineva, aceea că, în tinerețe, fusese coleg de școală de ofițeri cu tatăl lui Băsescu, iar acesta se număra nu printre tinerii interesați realmente de o carieră militară, ci printre politrucii trimiși de partid la școală dintre muncitori, cei mai mulți cu doar patru clase la bază.

 

„Surse din Serviciile Secrete ne-au informat că tatăl adoptiv al lui Traian Băsescu se numea Dumitru şi era de meserie tîmplar. Acesta s-a născut într-o localitate de lîngă Bacău“.

„A urmat Şcoala Militară, făcînd parte din promoţia 30 decembrie 1949. După absolvirea Şcolii Militare, a fost repartizat la Divizia Mecanizată „Mărăşeşti“, din localitatea Basarabi (judeţul Constanţa), devenind şef al BDS (Biroul de Documente Secrete). La scurt timp, ofiţerul a cunoscut o femeie din localitate, pe nume Elena, de profesie croitoreasă, divorţată şi cu doi copii mici – Traian şi Mircea. Tatăl natural al celor doi copii, evreu, plecase din România, abandonîndu-şi soţia şi copiii. Menţionăm că şi mama celor doi este tot de origine evreiască. Dumitru Băsescu s-a căsătorit cu acea femeie şi i-a adoptat pe cei doi minori“.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 4 minute, Penetru a spus:

Nu-i adevărat, Petre Roman Neulander e bucureştean

 

Da, bucurestean sadea: 

 

Origine, familie[modificare | modificare sursă]

Tatăl său a fost Valter Roman (născut Ernst sau Ernő Neulander, originar din Transilvania și de origine evreiască [3]), un lider comunist, activ în războiul civil din Spania. Bunicul său pe linie paternă provenea dintr-o familie hasidică stabilită la Oradea.[4] Mama sa, Hortensia Vallejo[5], activistă comunistă, a fost originară dintr-o familie catolică spaniolo-bască.[6]

Are un frate, Raúl, și două surori, Mirella și Carmen.[7]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@pasquinel,io propun sa interzicem interzicerea. :)

Editat de Kristian K
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 19 minute, Baxxter a spus:

Are dreptate. Merg la munte sa fac un traseu si sa scap de poluare, nu sa treacă tot felul de răgălii pe lângă mine ca e "drum forestier".

La fel cum se pot amenaja trasee turistice pentru dat cu pasul, s-ar putea amenaja, foarte simplu, și trasee pentru enduro, cross și ATV-uri.

Sunt convins că s-ar găsi pasionați care chiar ar putea să ajute autoritățile să găsească trasee optime, care să nu-i deranjeze pe ceilalți turiști.

Dar pentru asta ar trebui să avem autorități competente și implicate. 

Editat de pasquinel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La 16.06.2022 la 19:49, pasquinel a spus:

Hai să interzicem tot, că e mai ieftin decât să investim în trasee amenajate și generatoare de bani.

 

„Este o nenorocire, un dezastru”. Ministrul Turismului ar interzice, dacă ar putea, ATV-urile și motocicletele în zonele turistice - HotNews.ro

 

Pe domnu' ministru îl deranjează motoarele în 2 timpi. Le-ar interzice "în totalitate, în totalitate".

 

Și eu aș interzice pensiile speciale "în totalitate, în totalitate". 

 

Na, ziceți și voi.

 

 

Din pacate, asemenea reactii sunt generate in buna masura de meltenii pe doua si patru roti (motoretisti, atevisti, off road-isti) care nu au nici cel mai mic respect pentru natura si pentru regulile elementare. Unele dintre acestea tin de bun simt, altele se refera la protectia si conservarea mediului. Avem ce meritam. 

Editat de xt600
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, Eneos,  să nu deranjeze.

Într-un stat funcțional,  "tăietorii de lemne" ar fi simpli prestatori de servicii, nu mafioți analfabeți, ca la noi, în românia.

Tot într-un stat funcțional, "tăietorii de lemne" ar exploata parcele de pădure bine determinate, în scopul reîmprospătării fondului forestier.

Un fel de curățenie anuală sau periodică a pădurii.

 

 

Fixed pe dracu'. 

Pe topicul ăsta se vorbea despre dorința Cadariului de a interzice motoarele în 2 timpi pe traseele turistice.

 

Nu mai poate ministrul de grija turiștilor. A zis ceva de manele date la maxim la ore imposibile? A zis ceva de gunoaiele aruncate la voia întâmplării? A zis ceva de lipsa de personal calificat care să vegheze asupra respectării legii?

 

CARE LEGE?! Este următoarea întrebare pertinentă. 

Legea pe care o sug unele persoane, aceeași lege pe care alte persoane, bugetare prin excelență, o dau la supt.

 

Pe cadariu, MINISTRUL TURISMULUI, îl doare zgomotul de la 2 timpi. 

Înfiorător. 

 

 

Liniște! 

 

Inspirați... Expirați...

 

Miniștrii lucrează pentru voi!

 

Well, ăștia care aveți motoare în doi timpi sau patru timpi care pot să meargă și în lipsa asfaltului, posesori de ATV-uri, ministrul Turismului :))))))) vă recomandă să vă schimbați pasiunea.

Poate să vă apucați de pescuit? 

E doar o sugestie, dar hei! Pescuitul nu poluează, nu face gălăgie și nu deranjează turiștii care vor să scape de poluarea din oraș, plimbându-și hoitul o dată pe lună prin virginele păduri. 

 

Cadariul ar putea să monteze băncuțe pe vârf de munte! Să jucăm șah, români! Șahul combate scleroza! (Sper)

Sau table! Neapărat pe bani. Table e un joc de strategie. 

Chiar. 

Dă-l dreacu' de motociclism în doi timpi, ăla e de la capitaliști.

Huă.

 

Hăuă. Trăiască.

 

Fuck off.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...