GoodKat Posted June 22 Share Posted June 22 Salutare, mai dragilor! Vreau sa cumpar o pereche de blugi moto, fie SH dar in stare buna, fie noi - caz in care imi puteti recomanda ceva daca va lasa inima si timpul, da numa' sa vad daca se gaseste ceva pe gustul meu / pe potriveala mea. Ce caut eu: - O pereche de blugi moto cu protectii care sa poata fi purtati si daca ma duc la birou dar si daca dau o tura de 200-300 km. - FARA MESADA / plasa aia sau ce naiba este ca mi-am blestemat zilele cand am probat in magazine. O fi buna, da' eu nu ma inteleg cu ea si punct. Oi fi mai special, nu neg asta. - Neaparat buzunarele de protectii sa fie cu acces din exterior, cel putin la genunchi - Merg si blugi cu ranforsari de kevlar, aramida, gargarite presate etc, dar sa fie ceva 'tzapan'. Dimensiunile inculpatului: - 1.90 inaltime - 99 de kilograme cantarite ieri insa nu sunt gras, sau cel putin asa imi place sa cred. - La blugi de strada port 34-32 / 34-34. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted June 22 Share Posted June 22 1 hour ago, GoodKat said: FARA MESADA / plasa aia Slabe șanse să găsești blugi moto fără așa ceva. Ajută pielea să respire, fibrele de aramidă sunt foarte dense. Dacă o detești atât de rău, o poți tăia cu o foarfecă. 1 hour ago, GoodKat said: Neaparat buzunarele de protectii sa fie cu acces din exterior, cel putin la genunchi Am căutat și eu așa ceva de mi-a venit rău. Am găsit doar în US și Japonia/Australia. Este o marcă japoneză care face ceva care-mi place (Komine) dar mai greu în România. Cel mai ușor ar fi de luat de pe ebay din US. Dacă găsește/recomandă cineva ceva, sunt și eu interesat. În Europa, cei mai buni blugi moto cred că sunt cei de la Trilobite. Personal am încercat și o copie mai ieftină - Bos jeans. Cam la fel buni. Dar sunt cu plasă și buzunare interioare pentru protecții. Edit: găsești copii ale celor de la Komine pe AliExpress la greu. Dacă merită luat sau nu, nu știu să zic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeapa Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) Eu am luat ceva de la https://seventy-70.com/en/ la salon. Nu mai stiu exact vanzatorul. Era standul mare de pe stanga, cum intrai. Croiala clasica (nu colanti), nu au plasa la interior ci doar dublura de kevlar/aramida in zonele predispuse abraziunii. Buzunare exterioare pentru protectiile de genunchi, interioare pentru cele de sold. Protectiile sunt incluse. Spor la cumparaturi! Edited June 22 by tzeapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted June 22 Share Posted June 22 23 minutes ago, tzeapa said: Eu am luat ceva de la https://seventy-70.com/en/ la salon. Nu-mi dau seama din poze: buzunarele pentru protecțiile de genunchi sunt accesibile din exterior? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rouleur Posted June 22 Share Posted June 22 Acum 9 minute, PzKpfW a spus: sunt accesibile din exterior? Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted June 22 Share Posted June 22 Merci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusik85 Posted June 22 Share Posted June 22 (edited) mi-au sarit in ochi astazi dintr-o reclama :))) ia vezi : https://www.bikerfunshop.ro/cumpara/blugi-jeans-moto-barbati-seventy-model-sd-pj2-tip-regular-fit-cu-1212 Edited June 22 by Mariusik85 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted June 22 Share Posted June 22 Da, sunt cei despre care se vorbește și mai sus. Personal cred că voi lua o pereche. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierrotlefou Posted June 23 Share Posted June 23 Eu am o pereche Rev'it, foarte buni chiar și pentru vara. Și evident fără plasă, mesaje etc. Protecțiile de la ei (tot Rev'it) sunt foarte subțiri, așa că pot fi folosiți inclusiv la birou. Vineri seara pot sa-ti dau informația cu modelul (știu ca am pastrat etichetele), au fost undeva la 200€. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted June 23 Author Share Posted June 23 (edited) Acum 1 oră, pierrotlefou a spus: Eu am o pereche Rev'it, foarte buni chiar și pentru vara. Și evident fără plasă, mesaje etc. Protecțiile de la ei (tot Rev'it) sunt foarte subțiri, așa că pot fi folosiți inclusiv la birou. Vineri seara pot sa-ti dau informația cu modelul (știu ca am pastrat etichetele), au fost undeva la 200€. Salutare! Chiar te rog! Daca poti face acest efort, raman recunoscator! Edited June 23 by GoodKat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierrotlefou Posted June 23 Share Posted June 23 Acum 3 minute, GoodKat a spus: Salutare! Chiar te rog! Daca poti face acest efort, raman recunoscator! Vineri seara târziu (în noapte) când ajung acasă Ăștia sunt https://www.fc-moto.de/en/Revit-Brentwood-SF-Motorcycle-Jeans Plus detaliile de tehnologii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted Saturday at 10:25 AM Share Posted Saturday at 10:25 AM On 22.06.2022 at 13:30, tzeapa said: Eu am luat ceva de la https://seventy-70.com/en/ la salon. Revin cu o părere despe nădragii ăștia; pe scrut, recomand pentru oraș și drumuri scurte. Ieftini și confortabili - mai confortabili decât cei de la Trilobite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipRo Posted Sunday at 05:11 PM Share Posted Sunday at 05:11 PM Modeka City Nomad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted Sunday at 07:21 PM Author Share Posted Sunday at 07:21 PM La 25.06.2022 la 13:25, PzKpfW a spus: Revin cu o părere despe nădragii ăștia; pe scrut, recomand pentru oraș și drumuri scurte. Ieftini și confortabili - mai confortabili decât cei de la Trilobite. Au plasa din aia pe interior? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted Monday at 12:41 AM Share Posted Monday at 12:41 AM Nu au, iar zonele cu kevlar nu sunt deranjante. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted Monday at 08:19 AM Author Share Posted Monday at 08:19 AM Acum 7 ore, PzKpfW a spus: Nu au, iar zonele cu kevlar nu sunt deranjante. Multumesc, domnule! De la ce magazin i-ai luat / probat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted Monday at 08:45 AM Share Posted Monday at 08:45 AM De la Bikermag.ro, zona Jiului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts