dunechild Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Salutare, tuturor. M-am decis sa dau cb-ul care m-a servit cu credinta cativa ani buni. Motivul este ca am trecut la ceva mult mai mare (intruder 1400). Nu am foarte multe fotografii, dar promit sa fac, daca mi se cere. Pana atunci, incerc sa fiu cat mai deschis. Locatie: Bucuresti/Ilfov. Marca si model: Honda CB500 PC32 din 1996, aproximativ 64.000 km reali (nu suport vorba asta, dar e pe bune). Sunt al 3-lea proprietar. Aspect: 7 din 10 Functionalitate: 9 din 10. Anduranta: 10 din 10. Plusuri: Vine la pachet cu topcase si sidecases, montate, cu tot cu suport. Facut recent servisare furca. Windshield inalt, excelent pentru autostrada. Suport GPS, nu stiu modelul, ceva chinezarie care si-a facut treaba excelent. Decantor pentru pompa benzina. Priza de bricheta. Minusuri: Are nevoie de: gume noi, kit de lant, schimb ulei si filtru, cric central defect. Posibil sa vreti baterie noua, desi asta pare ca incarca bine. Mici defecte optice. ITP valabil pana pe 17:08.2022. RCA fac cand veniti s-o vedeti (evident, a stat pe dreapta pana acum). Pret 1300E, negociabil in limita bunului simt. Contact doar pe telefon: 0723464804 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Bordul se termina la 99999, nu? Deci probabil ca sunt reali km, doar ca sunt cel putin cu un 1 in fata. Ceea ce e ok pentru modelul asta si anul de fabricatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunechild Posted July 31, 2022 Author Share Posted July 31, 2022 Acum 8 minute, Speedy.K a spus: Bordul se termina la 99999, nu? Deci probabil ca sunt reali km, doar ca sunt cel putin cu un 1 in fata. Ceea ce e ok pentru modelul asta si anul de fabricatie. Nu pe tura mea n-oi fi eu prea priceput la mecanica, dar stiu exact cat am mers cu ea. #hondarulz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Acum 1 minut, dunechild a spus: Nu pe tura mea n-oi fi eu prea priceput la mecanica, dar stiu exact cat am mers cu ea. #hondarulz Pai ar trebui sa gasesti in carte cand si cu cat a intrat in tara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunechild Posted July 31, 2022 Author Share Posted July 31, 2022 Acum 4 minute, Speedy.K a spus: Pai ar trebui sa gasesti in carte cand si cu cat a intrat in tara. Sunt convins ca scrie, toate actele o sa fie la dispozitia cumparatorului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunechild Posted August 11, 2022 Author Share Posted August 11, 2022 Facut RCA, ne putem plimba cu ea, de test... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunechild Posted August 22, 2022 Author Share Posted August 22, 2022 Am facut RCA si ITP, am dat cateva ture de proba, merge ireprosabil. Recomand totusi baterie noua. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunechild Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 Inca disponibil la vizionare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts