Gaby_Gurau Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Salut am o camera Go Pro Hero 10 si am vrut sa filmez cu el dar din cauza ca nu l-am montat corespunzator pe scuter a picat camera fix pe o piatra si sa spart display-ul din spate. Daca stiti undeva unde las putea sa schimb display-ul sa imi scrieti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxbat Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 da sefu'.scriem. f64 - magazinu' . vezi.daca recomanda ceva. camera este un "el" cu care filmezi sau ai vrut sa spui altceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianB1 Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Lasa-l, ca e doar un pokemon analfabet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrick1 Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 On 9/16/2022 at 4:14 PM, Gaby_Gurau said: Daca stiti undeva unde https://gopro.com/help/ContactUs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby_Gurau Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 (edited) On 9/16/2022 at 9:08 PM, foxbat said: da sefu'.scriem. f64 - magazinu' . vezi.daca recomanda ceva. camera este un "el" cu care filmezi sau ai vrut sa spui altceva? Sa vad unde m-am referit ca camera este un "el" de parca ar fi acest topic o ora de limba romana cu corectiuni gramaticale pe mine nu ma intereseaza atata fiecare detaliu gramatical din intrebarea mea pe mine ma intereseaza sa imi rezolv problema a da de parca nu am mai cautat pe F64 de dinainte sa pun intrebare si nu am gasit nimic. Se vede ca pe acest forum sunt ceva fosti profesori de limba si literatura romana obsedati in loc sa imi dati niste raspunsuri coerente asa ca o sedere placuta in cazanul cu smoala alui aghiuta din iad. On 9/16/2022 at 9:24 PM, AdrianB1 said: Lasa-l, ca e doar un pokemon analfabet. Se vede ca ai jucat Pokemon Go la greu pe telefon sau daca esti un bosorog antic de a avut un Gameboy Advance de se juca Pokemon Red and Blue toata ziua de te batea maicata sa mai lasi consola. Nu judeca o carte dupa coperta. Edited September 18, 2022 by Gaby_Gurau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Acum 13 minute, Gaby_Gurau a spus: ... Nu judeca o carte dupa coperta. Cand are decat o greseala gramaticala,e o greseala de tipar,probabil.Cand are mai multe greseli,cel ce o scrie are lacune gramaticale. Asa este ca ti-ai facut cont pe acest forum decat sa-ti rezolvi problema cu camera si apoi nici macar sa-ti pese de el? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirceaB Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Acum 12 minute, Gaby_Gurau a spus: Sa vad unde m-am referit ca camera este un "el" de parca ar fi acest topic o ora de limba romana cu corectiuni gramaticale pe mine nu ma intereseaza atata fiecare detaliu gramatical din intrebarea mea pe mine ma intereseaza sa imi rezolv problema a da de parca nu am mai cautat pe F64 de dinainte sa pun intrebare si nu am gasit nimic. Se vede ca pe acest forum sunt ceva fosti profesori de limba si literatura romana obsedati in loc sa imi dati niste raspunsuri coerente asa ca o sedere placuta in cazanul cu smoala alui aghiuta din iad. Se vede ca ai jucat Pokemon Go la greu pe telefon sau daca esti un bosorog antic de a avut un Gameboy Advance de se juca Pokemon Red and Blue toata ziua de te batea maicata sa mai lasi consola. Nu judeca o carte dupa coperta. Nu trebuie sa fiu la ora de gramatica sau sa fiu profesor de romana pentru a-mi da seama ca ai lacune in ceeea ce priveste exprimarea. Este o chestiune elementara si de bun simti sa poti sa te exprimi corect verbal si in scris in limba tarii in care traiesti. Ai incercat sa dai un raspuns celor care ti-au scris mai devreme dar a iesit mai degraba citandu-te pe tine - sa vad unde m-am referit ca camera - un mare ca ca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) La 16.09.2022 la 16:14, Gaby_Gurau a spus: Salut am o camera Go Pro Hero 10 si am vrut sa filmez cu el dar din cauza ca nu l-am montat corespunzator pe scuter a picat camera fix pe o piatra si sa spart display-ul din spate. Daca stiti undeva unde las putea sa schimb display-ul sa imi scrieti. "Salut. Am o camera Go Pro Hero 10 si am vrut sa filmez cu ea, dar din cauza ca nu am montat-o corespunzator pe scuter, camera a picat fix pe o piatra si s-a spart display-ul din spate. Daca stiti undeva unde as putea sa-i schimb display-ul, sa imi scrieti." Cam asta ar fi o varianta corecta gramatical. Cat priveste titlul topicului (respectiv "coperta"...),te las sa descoperi tu daca ai sau nu ceva greseli si pe acolo. Edited September 18, 2022 by Kristian K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfuridi Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) Initiator, nu e vorba doar de gramatica ci si de buna-crestere ,sa stii, pe viitor , ca un simplu "te/va rog " poate face minuni, la urma urmei nu este obligat nimeni de aici sa-ti raspunda tie cata vreme te adresezi cum te adresezi. Edited September 18, 2022 by Farfuridi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarolyTM Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 ))) Mno, ce va tot legati de limba vorbita si scrisul gramatical? Limba romana este ( e ) o limba vie, in continua schimbare. Ramaneti voi ,unii la vorbirea arhaica romana ))) ,asa cum au ramas bunicii si stramosii ,la dialectul ruralo-regional.)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Acum 14 minute, KarolyTM a spus: ))) Mno, ce va tot legati de limba vorbita si scrisul gramatical? Limba romana este ( e ) o limba vie, in continua schimbare. Ramaneti voi ,unii la vorbirea arhaica romana ))) ,asa cum au ramas bunicii si stramosii ,la dialectul ruralo-regional.)))) Sti sau nu sti romina, semintele acelasi gust are. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Deci ăștia mai în vârstă suntem boșorogi? Fuuuuck, mi-a dat o lacrimă. În loc să ajutați instant băiatul să-și reia activitatea de vlogging, vă comportați ca niște bătrâni invidioși că are GoPro 10 și îi dați peste degete. Bătrânilor care esteți voi bătrâni și boșorogi antici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EarthFish Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) 4 hours ago, Gaby_Gurau said: Sa vad unde m-am referit ca camera este un "el" de parca ar fi acest topic o ora de limba romana cu corectiuni gramaticale pe mine nu ma intereseaza atata fiecare detaliu gramatical din intrebarea mea pe mine ma intereseaza sa imi rezolv problema a da de parca nu am mai cautat pe F64 de dinainte sa pun intrebare si nu am gasit nimic. Se vede ca pe acest forum sunt ceva fosti profesori de limba si literatura romana obsedati in loc sa imi dati niste raspunsuri coerente asa ca o sedere placuta in cazanul cu smoala alui aghiuta din iad. Se vede ca ai jucat Pokemon Go la greu pe telefon sau daca esti un bosorog antic de a avut un Gameboy Advance de se juca Pokemon Red and Blue toata ziua de te batea maicata sa mai lasi consola. Nu judeca o carte dupa coperta. .Neh Edited September 18, 2022 by EarthFish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Nu vă e puțană rușană, hodorogi acri ce sunteți?!? Puneți mână și schimbați-i display-ul snowflake-ului! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Nu a pus cont, să-i facă boșorogii donații. Ce fac, i-aș băga un leu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Acum 49 minute, Lucian_M a spus: i-aș băga un leu. Și eu, i l-aș băga în cameră! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 (edited) Acum 52 minute, Lucian_M a spus: .., i-aș băga un leu. Unde,in automatul de parcare? Edited September 18, 2022 by Kristian K Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 În cont, firește. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrick1 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 5 hours ago, GoodKat said: Sti sau nu sti romina, semintele acelasi gust are. Ez oz problem la rumun școl! Mno ... unii (și nu e vina lor) au făcut ore de CLR (Comunicare în Limba Română) cu profesorul de sport în primele clase Chiar dacă nu exista ”Școala on-line” (sau on-traverse). 7 hours ago, Gaby_Gurau said: Nu judeca o carte dupa coperta. După copertă și conținut se poate judeca? 1. Coperta: Unde pot gasi un service de reparati de camera GoPro in Romania Pentru cei ”nereparați”: On 9/16/2022 at 4:14 PM, Gaby_Gurau said: Salut am o camera Go Pro Hero 10 si am vrut sa filmez cu el dar din cauza ca nu l-am montat corespunzator pe scuter a picat camera fix pe o piatra si sa spart display-ul din spate. Daca stiti undeva unde las putea sa schimb display-ul sa imi scrieti. 2, 3, 4 ... 6 hours ago, Kristian K said: "Salut. Am o camera Go Pro Hero 10 si am vrut sa filmez cu ea, dar din cauza ca nu am montat-o corespunzator pe scuter, camera a picat fix pe o piatra si s-a spart display-ul din spate. Daca stiti undeva unde as putea sa-i schimb display-ul, sa imi scrieti." Să fie corect așa ”tradus”? Adică: ”... unde aș putea eu (nu altul) să-i schimb display-ul ...” https://gramaticalimbiiromane.ro/sintaxa/sintaxa-propozitiei/subiectul/ https://gramaticalimbiiromane.ro/sintaxa/sintaxa-propozitiei/subiectul/subiectul-neexprimat/#Subiectul_impersonal ... vă rog! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaby_Gurau Posted September 18, 2022 Author Share Posted September 18, 2022 Cu asa oameni nu se poate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirceaB Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Nu se prea poate nici sa ceri ceva pe un forum si sa nu spui va rog sau la final multumesc. Asta pana la urma tine de educatie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts