GoodKat Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Acum 8 ore, PzKpfW a spus: Andu nu este prea ocupat pentru a servisa o motocicletă, dar se va ocupa strict de latura mecanică. Pentru piese și electronică, se merge la Ducati România/Metrotehica. Mai este și Dragoș Panaitiu care poate rezolva cam orice dacă ai banii necesari. Nu le fac reclamă (la Metrotehnica cel puțin), dar de Ducati are cine să se ocupe în București. N-a murit nimeni cu marca asta nici acum 10-15 ani când erau stricăcioase și nu știa nimeni să umble la ele, cu atât mai puțin acum. Ducati vine cu un preț. Însă un preț meritat. Ai vorbit cu Andu in ultima perioada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 11, 2022 Author Share Posted October 11, 2022 Cred ca eu am confundat persoanele, eu am vorbit cu Dragoș.. Acum 9 ore, GoodKat a spus: SV650, V-Strom, MT-07. Termina cu (alte) prostiile. Ducati iti iei doar daca are cine sa iti faca servisarea, iar Andu este ocupat pana peste cap. Ce ai ma cu vstrom...fugi de aici...și cu z650 ce ai? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Acum 2 minute, Flower-Power a spus: Cred ca eu am confundat persoanele, eu am vorbit cu Dragoș.. Ce ai ma cu vstrom...fugi de aici...și cu z650 ce ai? Eu nimic, doar ti-am recomandat niste motociclete de la care sa simti ca se intampla ceva. Z650 este decent sa zic, si cam atat. Arata bine intr-adevar, dar propulsorul ala care suna ca o bormasina indiferent de ce evacuare ai pe el, si modalitatea in care livreaza puterea / cuplul...sa zicem ca mai bine imi iau CB500 din 1998. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nguyen Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Acum 17 ore, Flower-Power a spus: Nu, aston Martin îmi place dar db9 Ma scuzati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xt600 Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Acum 11 ore, Flower-Power a spus: Pana la urma....ce motor îmi iau.. Baietii ti-au spus bine: daca vrei ture lungi, atunci ai de ales intre Honda CB500X, VStrom 650, Tracer 700, Honda NC750X, Kawasaki Versys 650. Sunt gandite pentru genul asta de utilizare. Vrei oras, ture scurte si mai intense, dat pe viraje, etc, te duci spre MT07, SV650, Z650, CB500F, XSR700, CB650R, eventual poti incerca si un Rebel 500, daca iti place stilul. Sfatul meu: ia o japoneza onesta. Sunt fiabile, nu te lasa in drum si vei evita sa cheltui bani (multi)- pe reparatii neprevazute si servicii de mentenanta ( nerealiste ca pret)- timp si nervi. Vrei europence, trebuie sa fii pregatita mental si financiar... mofturile costa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 Acum 12 minute, xt600 a spus: Baietii ti-au spus bine: daca vrei ture lungi, atunci ai de ales intre Honda CB500X, VStrom 650, Tracer 700, Honda NC750X, Kawasaki Versys 650. Sunt gandite pentru genul asta de utilizare. Vrei oras, ture scurte si mai intense, dat pe viraje, etc, te duci spre MT07, SV650, Z650, CB500F, XSR700, CB650R, eventual poti incerca si un Rebel 500, daca iti place stilul. Sfatul meu: ia o japoneza onesta. Sunt fiabile, nu te lasa in drum si vei evita sa cheltui bani (multi)- pe reparatii neprevazute si servicii de mentenanta ( nerealiste ca pret)- timp si nervi. Vrei europence, trebuie sa fii pregatita mental si financiar... mofturile costa... O concluzie corecta si pertinenta, se poate inchide si topicul asta pana la viitoare updateuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 2 hours ago, GoodKat said: Ai vorbit cu Andu in ultima perioada? Da. Are chiar mai mult timp ca acum câteva luni. Ceea ce vreau să spun este că nu lipsa de timp a lui Andu este elementul limitativ în a avea un Ducati. Mai ales în București. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 13, 2022 Author Share Posted October 13, 2022 (edited) Update ca am ajuns la pagina 10 și nu am rezolvat cu actele...mă dispera situația. Se da problema: masina rabla e pe numele meu anterior si pe adresa mea anterioara sector 3. Am fost la fiscal sector 2 și aia voia sa îmi radieze masina actuala ,era sa cad pe spate ca eu am casco la aia, pentru ca eu când m-am mutat în 1900 toamna nu am făcut demersurile sa aduc rabla pe adresa noua. ..cine dreaq s-a gândit, taxele sunt la zi toate ca au fost plătite la sectorul 3, iar ăștia de la 2 le vor acum plătite la ei si adusa masina pe sectorul de care aparțin adică 2. După care din data de 1900 toamna de cand m-am mutat eu trebuie sa achit la sector 2 toate taxele ,deși eu le-am achitat la s 3..recuperarea banilor de la sector 3 e alta poveste și presupune mai multe drumuri pe acolo ,cozi și cereri. Am anaful, azi l-am luat ,0 peste tot doar ca fiscalul și masina pe adresa veche ma incurca, mâine fiind termenul limita. Wish me Luck...mă doare capul, am o migrena , simt ca am făcut contact cu prea multe instituții, 3 pe ziua de azi și deja ma lasa bateriile.. Fmm Edited October 13, 2022 by Flower-Power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut26 Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Documente necesare pentru înscrierea în Programul Rabla este necesar să prezinți următoarele documente: -actul de identitate, original și copie, atât pentru beneficiar cât și pentru proprietarul rablei; -certificatul de înmatriculare al mașinii vechi; -cartea de identitate a rablei; -certificat de atestare fiscală emis de către direcțiile de taxe și impozite locale din cadrul primăriilor de pe raza unde domiciliază cumpărătorul noului autovehicul, din care să rezulte faptul că nu are datorii; -certificat de la ANAF. Ce vrei sa radiezi? Tu fa bine sa intrii in program cu rabla ta pana maine inclusiv, apoi ai maxim un an de zile sa rezolvi treaba cu rabla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 13, 2022 Author Share Posted October 13, 2022 (edited) Nu ai înțeles....eu am rabla, e pe numele meu dinainte căsătoriei respectiv divorțului pe adresa unde domiciliam în trecut. Acum dupa divorț, am alt nume și alta adresa pentru ca am schimbat vreo 2 adrese. Nu e chiar atât de simplu. Taxele le-am plătit la timp la sector 3 ,adresa unde era rabla. Eu stau în sector 2 de vreo mulți ani, 2016 cel puțin de când m-am divorțat. Rabla nu am adus o pe adresa actuala pentru ca uitasem de ea și nici nu mi-am bătut capul pentru ca eu aveam impresia ca nu mai e a mea, o lăsasem sa o conducă altcineva (am facut si contract de comodat pe ea, ca nu ma interesa). Am condus- o un an și pe urma i-am dat-o cuiva sa o folosească cu actele mele.. Știu ca mâine e data limita, de-asta migrene și dureri.. PS: Maine dacă rezolv cu actele, ce iau..z650 mi s-a părut soft, mt o7 doar ca ating cu picioarele nu știu cum e, sv știu cum e. Mt mt 07 e cel mai ușor...aleg cum am ales casa, în fuctie de greutate? Pana mea Vote please: sv650 nou Z650 nou Mt 07 nou Edited October 13, 2022 by Flower-Power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Adică numele după divorț e altul decât înaintea căsătoriei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 13, 2022 Author Share Posted October 13, 2022 Asta e important observ...da..am păstrat numele ca să am același nume cu cel al copilului...pentru alte detalii let me know..acum ma pasionează sa îmi schimb numele la cel anterior și implicit buletinul...dar iarăși ghișee șamd.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionut26 Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Nu ai înțeles....eu am rabla, e pe numele meu dinainte căsătoriei respectiv divorțului pe adresa unde domiciliam în trecut. Acum dupa divorț, am alt nume și alta adresa pentru ca am schimbat vreo 2 adrese. Nu e chiar atât de simplu. Acum am inteles. Cu birocratia din tara asta s-ar putea sa nu-ti poti folosi rabla proprie in timpul ramas. O alta varianta ar fi sa gasesti maine un proprietar cu o rabla care are certificat de atestare fiscală emis de către direcțiile de taxe și impozite locale si certificat de la ANAF deja emise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
warlock Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Știu ca mâine e data limita nu am gasit ca maine ar fi ultima zi, ci 25 Noiembrie https://www.afm.ro/main/programe/psipan/2022/calendar_modificare_sesiuni_rabla_clasic-2022_09_23.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianB1 Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 MT-7 e naked, nu e ce iti trebuie. Alege ce vrei, nu intreba pe altii ce sa iti placa tie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 Toate sunt naked Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Pentru ce să-ți iei naked dacă mergi doar extraurban? Pentru look? Din masochism să te bată vântul? Să mor dacă pricep... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasesase Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 hours ago, ENEOS said: Pentru ce să-ți iei naked dacă mergi doar extraurban? Pentru look? Din masochism să te bată vântul? Să mor dacă pricep... de ce ne luam SUV, cand umblam numa in oras...Luam ce ne place, nu ce e mai comod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ati reusit sa zapaciti fata complet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Acum 13 ore, Flower-Power a spus: a-sv650 nou b-Z650 nou c-Mt 07 nou 1-b 2-c sau invers totul e subiectiv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Acum 17 minute, apriliacluj a spus: 1-b 2-c sau invers totul e subiectiv Asa zic si eu. Dar Flower, de ce naked totusi, de vreme ce intentionezi sa faci si ture lungi? Sunt frumusele numic de zis, dar de oras mai ales si ture scurtute pe vreme buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 isi monteaza un parbriz / paravant si nu mai are probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Nu e același lucru! Pe CBF naked îmi întindea mâinile + desfăcea genunchii, parbrizul a rezolvat un 20% maxim. CBF semicarenat e incomparabil mai comod la drum lung și viteze de 100 și peste. Pe Napoleon în schimb aș putea fuma și merge în trening la 200+, noroc că n-am nici unul dintre aceste vicii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nguyen Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 oră în urmă, sasesase a spus: de ce ne luam SUV, cand umblam numa in oras...Luam ce ne place, nu ce e mai comod SUV-ul il cumpara in general parvenitii dar mai ales parvenitele, sau nu ati observat ca trei sferturi dintre posesorii de SUV sunt femei? Am intalnit foarte rar persoane care au cumparat SUV din motive obiective. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasesase Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 3 minutes ago, Nguyen said: SUV-ul il cumpara in general parvenitii dar mai ales parvenitele, sau nu ati observat ca trei sferturi dintre posesorii de SUV sunt femei? Am intalnit foarte rar persoane care au cumparat SUV din motive obiective. Asa si ATV-uri utilitare, care in loc sa fie la ferme, le vezi la guccicari pe valea prahovei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts