Flower-Power Posted October 14, 2022 Author Share Posted October 14, 2022 Acum 19 ore, FlipperCo a spus: Toate sunt naked Am ales...am reușit cu actele azi pentru rabla, am dat avansul 5000 ron ..acum aștept... Acum 20 ore, Ionut26 a spus: Acum am inteles. Cu birocratia din tara asta s-ar putea sa nu-ti poti folosi rabla proprie in timpul ramas. O alta varianta ar fi sa gasesti maine un proprietar cu o rabla care are certificat de atestare fiscală emis de către direcțiile de taxe și impozite locale si certificat de la ANAF deja emise. Am rezolvat azi, sunt fată descurcăreață Acum 20 ore, warlock a spus: nu am gasit ca maine ar fi ultima zi, ci 25 Noiembrie https://www.afm.ro/main/programe/psipan/2022/calendar_modificare_sesiuni_rabla_clasic-2022_09_23.pdf Eu asa am înțeles, ca data limita era azi, cine mi-a zis , sa ma gândesc cei de la motoboom ..oricum fondurile se epuizează și ele...și poți sa nu mai apuci pana pe 25. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papa_Bear Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: Am ales...am reușit cu actele azi pentru rabla, am dat avansul 5000 ron ..acum aștept... Am rezolvat azi, sunt fată descurcăreață Eu asa am înțeles, ca data limita era azi, cine mi-a zis , sa ma gândesc cei de la motoboom ..oricum fondurile se epuizează și ele...și poți sa nu mai apuci pana pe 25. Felicitari! Ce ai ales pana la urma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianachim Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Acum 28 minute, Papa_Bear a spus: Felicitari! Ce ai ales pana la urma? ALTCEVA decat recomandarile/sugestiile primite…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinelu07 Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Suspectez naked... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 Am ales o întâlnire Blind... MT 07 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escanor Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Acum 1 minut, Flower-Power a spus: Am ales o întâlnire Blind... MT 07 Sa o stăpânești sănătoasă și milioane de km sa faci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 (edited) Greutatea a fost factorul de decizie.. Mulțumesc! acum sa vad cât costa un parbriz si un crash pad...ca vad numai cifre.. Legat de întâlnirea blind...cred că PzKpfW m-a convins ca viata e prea scurta sa aleg de 2 ori același lucru.. dacă e sa nu fim compatibile, PzKpfW o sa te pomenesc. glumesc,evident. Așadar, mulțumesc pentru sugestii și reclamații! @FlipperCo merci pentru video, l-am văzut de cel putin 4 ori. Aaa, și dacă aveți dubii în ceea ce privește culoarea, este evident negru..acum o singura necunoscuta am ,culoarea roților.. sa nu fie vreun hauriu ca dau cu oja neagra...cei de acolo nu știau sa îmi spună ce culoare o sa fie pe roti.. Edited October 15, 2022 by Flower-Power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nguyen Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Acum 59 minute, Flower-Power a spus: Aaa, și dacă aveți dubii în ceea ce privește culoarea, este evident negru Orice culoare ai fi ales nu as fi comentat, e chestiune de gust, dar negru?! N-ai imaginatie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 As fi vrut negru mat... Cum sa zic, preferințele tale nu sunt și ale mele..iar de imaginație nu duc lipsa..deocamdată. Sunt sigura ca tu ti-ai fi ales roz ca să para ca ai multa imaginație... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlipperCo Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Acum 3 ore, Flower-Power a spus: @FlipperCo merci pentru video, l-am văzut de cel putin 4 ori. La cat mai multi km fara probleme si safe! Usurel la inceput pana va imprieteniti (acum ai ceva experienta, cunoaste-i bine comenzile, distanta de franare, etc, de fapt cum se comporta din toate pdv). Cand este estimata livrarea cf contract? Si dai si tu o bere cand o scoti s-o vada poporul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Ajunge la timp s-o pui sub ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 Dau bere, o ud...o spal, d-astea Nu ajunge pana în Crăciun, eu sper sa ajungă pana în Martie..dar și de o fi Aprilie e ok. Acum 34 minute, ENEOS a spus: Ajunge la timp s-o pui sub ? Si de pus o pun...dar nu sub brad... Fiecare cu fetișurile lui... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nguyen Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Acum 9 ore, Flower-Power a spus: As fi vrut negru mat... Evident, ca orice wannabe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 15, 2022 Author Share Posted October 15, 2022 Bine as mai fi vrut verde Army mat. .to be honest...in lista mea de nuanțe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lup69 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Felicitari! Bine ca ai rezolvat cu birocratia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 17, 2022 Author Share Posted October 17, 2022 Încă nu am terminat cu birocrația, acum trebuie sa ajung la sector 3 sa îmi recuperez taxele plătite la sector 2..I am having so much fun.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Succesuri! N-am să-ți spun de când mă lupt eu să iau bani de la statul român... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 17, 2022 Author Share Posted October 17, 2022 (edited) Eu am cerut indicatii-ce hârtie trebuie sa completez, cerere, ce e nevoie, joi sau vineri îmi fac drum sa recuperez banii, sunt curioasa în cât timp... oricum dacă am timp fac follow up pana se satura de mine. Nu au cum sa nu rezolve speță. Nu știu cu cine se pun, o sa fie distractiv pentru mine. Edited October 17, 2022 by Flower-Power Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 nu cred ca o sa primesti banii inapoi, o sa ti se scada din impozitul din 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 18, 2022 Author Share Posted October 18, 2022 Nu are cum, trebuie sa ii primesc bsnutii înapoi de la s3...îți exic și de ce...eu nu mai figurez la s3 cu bunul în prezent și banii pe care i-am plătit anterior la s3 trebuie returnați, nu se vor trimite la s2 sa plătesc mai puțin pe impozitul 2023. Primăriile sunt stat în stat. Ca dacă se putea asa, primul gând al meu a fost, adresati-va primăriei s3 și recuperați de la ei banii plătiți de mine ca impozit ,iar ei au zis ca nu au cum... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitesti2010 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 E asa mare valoarea incat sa merite alergatura si stat la cozi si sa pierzi atata timp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apriliacluj Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Acum 36 minute, Flower-Power a spus: .... Primăriile sunt stat în stat. ..... cam da dar de fapt ce ma mir, ca si la EON sau Electrica, daca ai mai multe locuri de consum, nu se compenseaza sumele intre ele, degeaba ai la un loc de consum cu vreo 500 de lei dati in avans, trebuie sa-ti platesti factura de la celalalt loc de consum, nu le compenseaza, cu toate ca e acelasi utilizator, acelasi nume, jaleee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flower-Power Posted October 18, 2022 Author Share Posted October 18, 2022 Acum 39 minute, pitesti2010 a spus: E asa mare valoarea incat sa merite alergatura si stat la cozi si sa pierzi atata timp? Din principiu nu îmi place sa rămân datoare și nici sa fiu foootota pe banii mei. Dacă o fac pe banii mei, știu ce fac .. Ca sa intelegi, e vorba de principiu...și dacă erau 10 lei sau 100 lei.. Iar ideea de a lasa la statut roman după ce am impozit pe salariu și taxe...mi se pare Sf... Fac programare online durează 15 min sa ajung acolo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: dar de fapt ce ma mir, ca si la EON sau Electrica, daca ai mai multe locuri de consum, nu se compenseaza sumele intre ele, degeaba ai la un loc de consum cu vreo 500 de lei dati in avans, trebuie sa-ti platesti factura de la celalalt loc de consum, nu le compenseaza, cu toate ca e acelasi utilizator, acelasi nume, jaleee De la 300 lei în sus îți dau banii înapoi dacă le ceri, mi-a virat enel în 3 zile de la solicitare. Drept că i-am și reclamat mereu și i-a ars anre de câteva ori pt că nu mi-au răspuns, acum 2 ani parcă am totalizat compensații de vreo 500 lei primiți de la ei pe tema asta (tot obligați de anre). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaeL Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 On 10/18/2022 at 2:29 PM, ENEOS said: De la 300 lei în sus îți dau banii înapoi dacă le ceri, mi-a virat enel în 3 zile de la solicitare. Drept că i-am și reclamat mereu și i-a ars anre de câteva ori pt că nu mi-au răspuns, acum 2 ani parcă am totalizat compensații de vreo 500 lei primiți de la ei pe tema asta (tot obligați de anre). Eu am stat cam un an si jumatate sa recuperez un meleon de la enel. Eu ziceam ca am primit factura negativa, cu numarul cutare, pe adresa X (un apartament vandut), ei imi răspundeau ca nu exista factura cu numarul ala pe adresa Y (unde locuiesc). Parca eram intr-un film cu prosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts