Jump to content

Ce sa fie?

Flower-Power
 Share

Recommended Posts

Am fost azi la atvmoto acolo am văzut cf moto si z650 ala..mi-au recomandat mai multe, dar pe ktm nu merg pentru ca am avut un amic care avea un ktm cam stricacios, sau a avut el ghinion, pana mea, nimeni nu ii dădea de cap. Nu ma complic inutil..

Acolo am văzut cf moto de 700 vreo 8000..euro..îmi plăcea, arata cafe Racer,  șaua misteaux, ea ,misteaux dar 8000, m-am dat repede jos pana sa ma ia flama..🤣

Acum 2 minute, ENEOS a spus:

Nu.

Zic că doar pt că are carena merită 1000€ mai mult decât cea naked. Nu mai vorbim de nou vs sh, și model nou înțeleg. 

Pt ieșirile în afara orașului protecția aia la vânt face toți banii, iar dacă nu mergi în oraș chiar nu văd de ce și lua naked, poate doar pt aspect, deși eu unul și dpadv prefer carenata.

Ok merci...ca nu intelegeam...pe deplin.

Acum, ma și gandeam , ca dacă îmi permit luxul de a o așeza pe o parte sau pe alta când uit de cric o sa înjur 30 min fără sa ma repet..

Acum 29 minute, warlock a spus:

Eu.

Am pus in vedere, nu recomandat neaparat.

Mergi la atvrom, au acolo,facun testdrive,macar uiti de ea.

La 300cmc cam termini firul la 120, acceleratia dupa e cum bate vantul.

Eu merg maine sa merg cu 390adv, am avut 650gsf, planuri de rupt alpii nu am (in 2ani am facut 28km) si nici bani de aruncat pe motoreta care sa stea.

Z650, zicea colegul ca merita efortul financiar.

Sunt banii tai, alegerea ta, nu ce vrea forumul.

Succes

Mulțumesc!

Am fost după cum ziceam și o sa imi programez ceva test drive pe cf 300 ,sper sa nu îmi placa..😂

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ar fi pacat sa iti iei ceva mediocru doar ca e "roz"

si nu e de gluma cu din-astea,sa ne amintim de fata aia de pe podul Baneasa la care s-a combinat un pic de asfalt strimb,un pic suspensia nereglata sau/si nereusita,un pic lipsa de skill etc

nu te uita ca scrie ca au ABS etc etc,niciodata nu va merge un no-name ca cele de top

vei avea probleme si la cumparat piese,si la o eventuala revanzare

Acum 5 minute, mihai c a spus:

si nu e de gluma cu din-astea,sa ne amintim de fata aia de pe podul Baneasa la care s-a combinat un pic de asfalt strimb,un pic suspensia nereglata sau/si nereusita,un pic lipsa de skill etc

nu te uita ca scrie ca au ABS etc etc,niciodata nu va merge un no-name ca cele de top

aferim. mii de iepuroi vrea si cfmoto ?! adica se spune ca z650 nou e 6K si chestia aia, cfmoto, cat e ? tre sa ma uit. eu credeam ca astia 5K de i cere amicul meu sunt OK, un CB500X e 7450e, dar inteleg ca z650 nou e 6K ... nu ma asteptam.

Acum 2 ore, mihai c a spus:

Sustin! 
Flower, cum am mai spus, daca vrei sa treci la alt nivel, la ture mai dese si poate mai lungi, ia-ti un motor serios, care sa-ti ofere siguranta, confort, etc. si sa merite fiecare euroi. Aspectul trebuie sa fie dupa (nu spun ca nu are importanta lui). Chinezariile raman chinezarii, esti sigur constienta de asta. Ei fac lucruri super pt piata interna (stiu ca-i spanzura partidul in piata publica altfel😇), sau pt marile companii internationale. In rest frectie la picior de lemn. 

nu vrei ktm ca sunt cum sunt, dar te uiti la cf, care i fratele mai sarac si amarat :)

fugi de ele, cu cf300 sunt niste povesti misto cu probleme de noi, 3 luni asteptat piese, etc.

Acum 17 ore, Flower-Power a spus:

...azi am văzut cf moto

hahahaha

CF Moto e KTMul saracilor :), sa-ti dau comparatie de la topicul cu mancaruri sau bauturi??

daca ai exclus KTM atunci fugi de CF Moto!

dpmdv tot una de 390-400 ti s-ar potrivi mai bine, mai ales din prisma greutatii mobrei!

nu are rost sa te chinui cu o mobra de vreo 200kg zic eu

si cu una de asta poti depasi  linistit si la 120+, mai au vlaga in ele pana la un 150- 160, dupa aia da, mai incet ajung la top speed

Acum 16 ore, mihai c a spus:

Fata aia nu cumva avea un Ninja 650? Nu sunt tocmai niste petarde modelele alea

nu sunt insa cautind cazuri similare de voblaj etc am mai gasit 2 cam identice tot la ninja (unul parca de 3-400 cmc dar acelasi sasiu) chiar noi-nouțe; din fericire parca nu au fost fatale

Ok...am fost la motoobom și yamaha în aceasta seara.

Va las sa va delectați cu lista propusa, acum am la ce sa ma gândesc.. 

Cei de la Yamaha mi-au zis sa revin zilele astea ca să ma urc pe un mt 07...mie personal îmi place cum arata, e și mai slăbuț la doar 184 kg...dar nu știu dacă ne vom înțelege.. 

La Motoboom am vazut tiger 660 dar depasea și bugetul și nu reușeam nici sa ajung la podea dacă nu as fi avut tocuri.

Anyway, cat am stat acolo a venit un tip cu un triumph  trident 660...well mie îmi place cum arata, pare ca întra și în rabla dar nu știu ce sa zic, depășește bugetul și pe lângă asta o sa mai am nevoie de un parbriz , de crash pad și prețul este pe măsură, cu toate ca mi-au zis cei de acolo ca as avea reducere 10 % la accesorii. 

Sa recapitulam opțiunile și preturile..

Pun și niște poze cu sf.uri gen mt09 mt10 doar asa de distracție, ele nu întra în lista și nu vor întra prea curând.. îmi place farul lui mt09 și am înțeles ca ar fi la fel la mt07..

Ultima poza e ce îmi permit în momentul asta 😂 colegul a fost mai inspirat în alegeri.

Mulțumesc!

Screenshot_20221005-210140_OneDrive.jpg

20221005_184925.jpg

20221005_184850.jpg

20221005_181112.jpg

20221005_180743.jpg

20221005_180733.jpg

20221005_180732.jpg

20221005_174645.jpg

Trident este cel mai calumea element din lista aia.

4 minutes ago, Flower-Power said:

îmi place farul lui mt09

Cred că doar ție din toată lumea asta.

4 minutes ago, Flower-Power said:

am înțeles ca ar fi la fel la mt07

Da, e la fel de urât.

image.thumb.png.a81464e9179b002616baa2680ea03f0f.png

Bucuria ăstora care fac faruri aftermarket sunt motoretele astea.

Acum 12 minute, PzKpfW a spus:

Trident este cel mai calumea element din lista aia.

Cred că doar ție din toată lumea asta.

Da, e la fel de urât.

image.thumb.png.a81464e9179b002616baa2680ea03f0f.png

Bucuria ăstora care fac faruri aftermarket sunt motoretele astea.

Sa știi că nu am mai auzit pe nimeni să zică ca i-ar placea farurile de la astea. 

@Flower-Poweram zis din prima de triumph trident 660 🥰

Du-te până la Triumph Romania in Pipera, era o duduie acolo care se gândea să o vândă (model 2021 parca). Te duci și pui o întrebare poate o mai fi valabil .

Acum 38 minute, Mihai Daniliuc a spus:

Triumphul arata de toti banii 😁

Da ,arata bine dar e prea scump dpmdv...dacă te uiți în dreptul lui este cu NONONO

Cu crash pad și parbriz ,fa tu niște calcule ca eu nu am curaj sare de 7000 ..

Acum 24 minute, SenorPink a spus:

Sa știi că nu am mai auzit pe nimeni să zică ca i-ar placea farurile de la astea. 

@Flower-Poweram zis din prima de triumph trident 660 🥰

Du-te până la Triumph Romania in Pipera, era o duduie acolo care se gândea să o vândă (model 2021 parca). Te duci și pui o întrebare poate o mai fi valabil .

Acolo am fost azi, nu e nicio duduie, niciun sh de vânzare...nici pe stoc.

Legat de gustul meu pentru farul ala, mi se pare star trek asa...hipstareala..

Acum 8 ore, apriliacluj a spus:

hahahaha

CF Moto e KTMul saracilor :), sa-ti dau comparatie de la topicul cu mancaruri sau bauturi??

daca ai exclus KTM atunci fugi de CF Moto!

dpmdv tot una de 390-400 ti s-ar potrivi mai bine, mai ales din prisma greutatii mobrei!

nu are rost sa te chinui cu o mobra de vreo 200kg zic eu

si cu una de asta poti depasi  linistit si la 120+, mai au vlaga in ele pana la un 150- 160, dupa aia da, mai incet ajung la top speed

Gata, am rezolvat cu cf moto, nu mai e în cărți...🙂

Acum 5 minute, Flower-Power a spus:

Da ,arata bine dar e prea scump dpmdv...dacă te uiți în dreptul lui este cu NONONO

Cu crash pad și parbriz ,fa tu niște calcule ca eu nu am curaj sare de 7000 ..

Acolo am fost azi, nu e nicio duduie, niciun sh de vânzare...nici pe stoc.

Legat de gustul meu pentru farul ala, mi se pare star trek asa...hipstareala..

Până la urmă asta contează să-ți placă ție nu altora 😁

https://www.olx.ro/d/oferta/triumph-trident-motocicleta-triumph-trident-660-2022-primul-proprietar-IDgkrS1.html

Irina,frumusetea e in ochii privitorului! :)

Acum 11 ore, Flower-Power a spus:

Cei de la Yamaha mi-au zis sa revin zilele astea ca să ma urc pe un mt 07...mie personal îmi place cum arata, e și mai slăbuț la doar 184 kg...dar nu știu dacă ne vom înțelege.. 

Am avut eu MT07 (si tracer 700 / 900)

Protectie la vant 0, autonomie nu prea mare (rezervor de 14 litri), manevrabilitate excelenta, frane foarte ok, nu ii plac decat drumurile bune, fara denivelari.

Trage in ture joase, deci e fun.

Ti-as recomanda mai degraba Tracerul de 700 cmc, are rezervor de 17 litri si e mai ok la drum lung (e excelent si prin oras). Eu am fost pana in Polonia cu unul (cu pasagera si 3 bagaje) si am fost placut impresionat.

Acum 17 ore, Flower-Power a spus:

Mulțumesc!

20221005_184850.jpg

20221005_180743.jpg

Probabil sunt eu batran, dar motocicletele astea fara un minim de carena pe coada sub sea mi se par urate cu spume. Par neterminate. 

Altfel, n-am o sugestie constructiva pentru topic, doar trollez  :)

Revin cu intrebarea: de ce nu Street Triple SH ?(ex: https://www.olx.ro/d/oferta/triumph-street-triple-s-660-a2-IDgrO6Y.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=3)

Nu inteleg dorinta de a lua motor nou, avand in vedere km pe care ii faci anual. Vei pierde mult la revanzare daca sa zicem, peste un an, iti dai seama ca vrei ceva carenat (cum ti-a recomandat mai toata lumea). Si chiar daca nu o sa vrei altceva, de ce sa dai 19% TVA statului roman (pt pensii speciale), cand poti lua mobra de 1-2 ani vechime la 75% din valoarea de lista si inca in garantie ? Chiar nu inteleg...

Sa va povestesc faza dura ,ca în bancul ala cu rokerul care își găsește tricoul cu Metallica pe el ,de care uitase complet de la ultima baie...

Ieri ,tot povesteam de pașii pe care trebuie sa ii fac pentru achiziția de tichet rabla și îmi aduc aminte de mașină tatălui meu , care de fapt ,am constatat pe drumul spre casa, ca este încă pe numele meu.".o bijuterie" ce are 21 de ani și euro 2..am înțeles ca tichetul este cu atât mai de preț cu cât euro al rablei este mai mic...a fost super funny, acum trebuie sa ma mișc repede sa îmi cer fiscalul ca să pot depune actele sa o radiez..

Discuțiile cu toți reprezentanții au fost la modul trebuie sa cumpăr tichet rabla...nu oferiți aceasta opțiune?

Dar masina aia , efectiv am uitat ca o am pe numele meu..am condus-o un an după ce mi-am luat permisul și i-am făcut vânt ca nu aveam nevoie decât să învăț pe ea care e treaba cu șofatul...

Oare la tichetul rabla pot sa îmi cumpăr și eu o d-asta ? 

😅😘🥰😍 ca deja db9 zic ca au prea mulți.. 

20221006_134403.jpg

Edited by Flower-Power

1 oră în urmă, PzKpfW a spus:

Nu vrea Triumph pentru că motive. Iar la 6-7000 este o mobră italiană calumea. Cu tot respectul, peste Street Triple.

Cine e italianca? 

Deci, care-i alegerea?

Esti cam confuza ce suma decontare poti obtine cu tichetul rabla: euro rable, emisii motocicleta noua, cam prea multe variabile.

..cam haos e la tine in cap.

Nu stii ca ai o masina pe numele tau? Asa ceva e rar sa existe. Dar impozite platesti? Daca nu, o sa aflii acum.

Edited by warlock

Acum 3 ore, Baxxter a spus:

Probabil sunt eu batran, dar motocicletele astea fara un minim de carena pe coada sub sea mi se par urate cu spume. Par neterminate. 

Altfel, n-am o sugestie constructiva pentru topic, doar trollez  :)

Tine de gusturi, nu de tinerețe...nici nu vreau sa ma gândesc sau sa fac calcule sigur suntem de-o vârstă.. anyway..poate eu sunt mai tânără decât tine cu 30 de ani, caz în care, iti dau dreptate.

Acum 2 ore, ovi_ice a spus:

Revin cu intrebarea: de ce nu Street Triple SH ?(ex: https://www.olx.ro/d/oferta/triumph-street-triple-s-660-a2-IDgrO6Y.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=3)

Nu inteleg dorinta de a lua motor nou, avand in vedere km pe care ii faci anual. Vei pierde mult la revanzare daca sa zicem, peste un an, iti dai seama ca vrei ceva carenat (cum ti-a recomandat mai toata lumea). Si chiar daca nu o sa vrei altceva, de ce sa dai 19% TVA statului roman (pt pensii speciale), cand poti lua mobra de 1-2 ani vechime la 75% din valoarea de lista si inca in garantie ? Chiar nu inteleg...

Pentru ca eu vreau motor în max 6000 de preferat îmi doresc ca cifra sa înceapă cu 5.

De-asta nu vreau sa iau în calcule nimic ce depășește,  iar asta depășește, trident depășește...priorități și responsabilități avem și noi.

Acum 13 minute, warlock a spus:

Cine e italianca? 

Deci, care-i alegerea?

Nu știu încă...sa fiu sincera...Maine ma duc sa ma urc pe mt 07 la yamaha, din păcate nu au la drive test..va trebui sa ma mișc repede ,sa scot și fiscalul tot mâine pentru radiere bijuterie 😅

1 oră în urmă, warlock a spus:

E magarul lui Buridan.

Acum 35 minute, PzKpfW a spus:

Ce oribilitate de vehicul.

La femei conteaza pretul, nu designul.

1 oră în urmă, warlock a spus:

Esti cam confuza ce suma decontare poti obtine cu tichetul rabla: euro rable, emisii motocicleta noua, cam prea multe variabile.

Nu stii ca ai o masina pe numele tau? Asa ceva e rar sa existe. Dar impozite platesti? Daca nu, o sa aflii acum.

La euro 2 ,decontarea e maxima 7500 ron.

Legat de mașină pe numele meu, sunt mai boema asa, din moment ce am avut-o un an de zile si nu mai stiam istoricul. ..cu taxele sunt la zi, nu am stres, nu ma ocup eu , ma ajuta cineva care tine evidenta eu doar dau. E mai simplu, funcționează. Nu stau sa am grija facturilor achitate, șamd.