Sari la conținut

Monica nu mai vine la Arc!


Kagemusha
 Share

Postări Recomandate

Şi ei îi datorăm calitatea politicienilor de azi, a lucrat mult la asta.

 

 

Monica Macovei a comis ieri, sâmbătă, 8 octombrie 2022, în jurul orei 13.05, pe DN 39, între localitatea 2 Mai și municipiul Mangalia, un accident grav, soldat cu rănirea unui motociclist care circula regulamentar pe banda lui de mers, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

În urma impactului, motocicleta a luat foc iar bărbatul accidentat, fost cadru MAI, a fost luat pe sus cu elicopterul SMURD și dus la Spitalul Județean din Constanța. Din primele constatări, victima avea fractură deschisă membru inferior, fractură deschisă membru superior și traumatism toracic.

Comunicatul Poliției, preluat ca atare de cele mai multe surse media, a fost cât se poate de clar: „Conform primelor cercetări, într-o curbă, conducătoarea auto a pătruns pe contrasens și a intrat în motociclistul care circula din sens opus.”

 

 

 

accident monica macovei 2 mai mangalia motociclist 9 oct 2012 2d.jpg

locul accidentului 0 monica macovei.png

locul accidentului 3 monica macovei.png

accident monica macovei 2 mai mangalia motociclist 9 oct 2012 4.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt urme de târâre pe scuar, a venit cam în derapaj deci avea ceva viteză, ce mă miră e rezultatul la alcooltest.

 

 

 

 

În timpul mandatului Monicăi Macovei de ministru al Justiției s-au petrecut manipulări (cel puțin) interesate ale documentelor din Arhiva SIPA.

Ultimul ministru al Justiției care a descoperit aceste lucruri a fost, în 2008, ex-ministrul Justiției Cătălin Predoiu, numai că predecesorul său Tudor Chioariu, în 2007, a fost cel care a instituit o comisie de verificare a modului în care primul ministru al Justiției care s-a ocupat de desființarea acestui serviciu de informații îndreptat împotriva magistraților, Monica Macovei, a manipulat documentele secrete.

Cătălin Predoiu este cel care, speriat de amploarea scandalului, a preferat să nu facă nimic, să realizeze un raport pe care nu l-a mai înaintat vreunei instituții a Statului.

Deși i se cerea în mod expres să sesizeze CSAT și SRI pentru modul în care au fost manipulate și copiate niște documente care purtau ștampila SSID, SS sau S. De ce a tăcut Cătălin Predoiu? Pentru că din această nesecată oază de documente, până la un anumit moment istoric, s-au servit toți.

Despre ce este vorba?

Despre dovezi că din Arhiva SIPA, în timp ce era inventariată de comisia desemnată de Monica Macovei, AU FOST COPIATE DOCUMENTE.

Despre dovezi că din arhiva SIPA AU FOST SUSTRASE ȘI DISTRUSE DOSARE ALE UNOR MAGISTRAȚI CARE, ULTERIOR, AU AVANSAT IERARHIC PÂNĂ LA CEL MAI ÎNALT NIVEL.

https://evz.ro/macovei-tapalaga-arhiva-sipa.html/13

 

Este clar că orice filmare a momentului accidentului (dacă există) va dispărea, doamna are conexiuni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si eu.

 

Stie cineva in ce stare o fi colegul nostru?

 

Si acuma probabil ca aceasta Ioana d'Arc a justitiei din RO ( @Kagemusha ca tot vorbeai de Arc 😂), care se plangea de sarea camasa de pe ea cand lupta impotriva atacurilor la adresa statului de drept,   va apela din plin la avanatajele ''statului de drept''  pentru a scapa precum toti criminalii auto basma curata.

 

E mai proasta decat credeam. Ea chiar nu stie ca in RO si daca il facea pilaf pe bietul motociclist, in cel mai rau caz iei 1-2 ani cu suspendare? Avem cazul retardatului de Huidu care a omorat 3 oameni (pe langa Pauneasca, Silviu Lung, etc)

 

Ma astept acuma dupa ce cazul se va rezolva favorabil duamnei , sa asistam le o revenire in forta a acesteia in politica. Sunt buni astia cu tinichele de coada (Vedem care va fi reactia Antena3 -  o sa o porcaiasca sau o sa fie mucles)

 

Fost ministru de justitie .... mi s-a facut greata cand am citit ce sustine Macovei, cand pozele de la locul faptei sunt destul de clare.

 

Logica este fix ca a alora de sustin ca ei circulau regulamentar si la un moment dat a intrat un pom in ei :crack::    ''.....un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii''.  Ai dreptate Monicutza, asa se vede de la volan.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fosta candidată prezidențială Monica Macovei, asemuită laudativ de Adrian Papahagi cu Hillary Clinton a României, a mai fost implicată într-un accident rutier soldat cu daune, după cum stă dovadă un dosar înregistrat pe 10 iunie 2021, la Judecătoria Buftea, de către o companie asiguratoare care încearcă să-și recupereze costurile reparațiilor destul de consistente, dacă a apelat la instanță. Contactată în mai anul acesta, 2022, înaintea unui termen al procesului de către jurnaliștii de la publicația Fanatik, Monica Macovei a declarat: „Nu mai țin bine minte, s-a întâmplat acum 4-5 ani și a fost o înțelegere amiabilă. Se ocupă avocatul”.

Ne gândim că dacă nu mai ține minte că a avut un accident rutier și cum a fost acesta, e posibil să aibă aceeași problemă și în cazul de față.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca s-au simtiti ofensati romanii cand ne-a tras una peste bot politicianul ala neamt sau ce draqu era si a spus ca RO este Vestul Salbatic. 

 

Acum 2 minute, ENEOS a spus:

Mie nu mi-e clară dinamica accidentului și cine, cum, de unde a venit... 

Din cele prezentate duamna venea de la 2 Mai spre Mangalia. Adica pe interiorul curbei. Sau cel putin pe acolo trebuia sa vina.

Ca viteza, ca telefon, ca alcool, ca prafuri, ca eu sunt Macovei si mi se rupe... nu conteaza.

Rezultatul pare a fi ca a ajuns pe contrasens unde a dat peste motociclistul care circula regulamentar spre 2 Mai. Cel putin locul impactului asa pare sa indice.

Acuma partea intereanta este ca in loc ca duduia Monicutza sa le explice politistilor cum sta treaba cu statul de drept, adica ca la accidentele cu victime, pe langa suflatul in fiola se merge la IML pentru recoltare de probe biologice, in acest caz nu am citit despre cum a fost dusa la IML sau chestii de genul asta ...

Hmmm, ce nenoriciti astia care au distrus statul de drept .... 🤮

 

Si tot ieri sau alaltaieri a mai fost una in Mamaia cu un octogenar care a intors pe unde a vrut muschiul lui  si a dat peste un motociclist pe care l-a omorat. Ma rog, in ochii justitiei romane ''a decedat''.  Un tanar de 28 de ani, care mai avea si doi copii mici 😪

Dar sa vezi aici incurcatura: soferul este cetatean american si parca vad ca isi va si asta zborul spre USA precum puscasul marin.🙈

Oare avea Carnet de conducere international, asa cum prevede legea?

Gasisem un comentariu ''jurnalistic'' de exceptie care spunea ceva de genul: soferul a intors pe linia dubla continua fara sa se asigure 🤦‍♂️

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 10 minute, Lucian_M a spus:

La pariu că scapă nepedepsită?

Cunosti vreun caz, unul singur macar, de cineva care a facut puscarie pentru ca a ranit grav sau a omorat pe cineva cu masina?  Nefiind beat, acolo e mai problematic. Eu nu stiu.

Iar daca mai esti si om politic, poti sa fi fost baut, drogat, fara permis etc si ai scapat.

Cum spune @GoodKat: te bazezi pe viteza justitiei romane, se pune praful pe dosar, si dupa 4-5 ani cine mai stie cum a fost?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 ore, GoodKat a spus:


Ca sa se puna batista pe tambal mai repede, exista o sansa sa o lase fara permis o perioada, apoi se depune praful pe dosar, si nici usturoi nu a mancat, nici gura nu-i pute.

Cam așa se va întâmpla, din păcate. Ceva de gura lumii, apoi tăcere.

 

@Silver Arrow

Cunosc caz concret, cineva a lovit o mașină în giratoriu, l-a făcu ozdrele pe șofer, dar a scăpat că era tat'su mare patron și avea pile peste tot prin județ. Jur pe ce am mai drag! Dacă ăla dă peste tine, tu nevinovat, scapă și te scoate pe tine responsabil.

Cazul meu cu accidentul: eu am mers pe dreptate, ăla a mers pe pile. Eu mi-am luat-o, el a scăpat de a trebuit să-i plătesc până și avocatul. Îți zic la telefon, dacă ai maine după-amiază ceva timp.

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai vedeti dragilor de ce ne place noua in mocirla asta?

Cu totii tipam ca vrem promovarea valorilor, ca vrem jos coruptia, ca vrem ca legea se fie lege pentru toti ... bla bla bla.  Toate astea se termina cand ajunge cutitul pe langa osul nostru.

Dar ne basicam maxim cand spune cine stie ce politician occidental ca suntem praf. Nu ca ar fi ei mai breji, dar macar la acest nivel nu te lovesti de coruptie prin occident.

 

Acesti gen de oameni vor deveni apoi folositori ''statului paralel''. Cu cat are cineva mai multe schelete prin dulap, cu atat va deveni un sustinator mai vrednic al borfasilor.

 

Acum 4 ore, SenorPink a spus:

Cred că e mai sigur sa mergi cu motocicleta prin Ucraina decât pe șoselele de la noi 🙃

Se rezolva si la noi acu'.

Baga Bode de la fratele lui Johanitza 600 de biemveuri de moare infractorii.

Se va face instantaneu ordine si disciplina pe soselele patriei.🤪

 

Pentru cei mai tineri dintre noi, aceasta poveste cu BMW-urile de Politie este un copy/paste din anii '90. Adevarul ca la copy/paste suntem jupani.

Pe atunci s-au cumparat niste Passat-uri suparate, nu mai tin minte ce model (VR6?), oricum tot asa cu caluti putere fara numar.

Dupa ce ca a costat o avere achizitia, Politia nu a avut bani sa le faca CASCO, si asa ca niciodata Militia nu te urmarea daca faceai vreo prostie.

La fel va fi si cu BMW-urile de acuma.

Singurii infractori fugariti cu aceste masini vor fi babutele care vor vinde patrunjel la cate vreo gura de metrou :crack:

 

Ca tot a venit vorba de pus batista pe tzambal: ce s-a mai intamplat cu cazul Gigina? Mai stie cineva ceva?

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, Lucian_M a spus:

La pariu că scapă nepedepsită?

deja la știri au anunțat ca motociclistul este conștient la ATI dar ,,circula pe contrasens,,

 se aranjează apele

Editat de emp
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

No, fără să aprofundez subiectul deja am dat rezolvarea. De cum am văzut știrea la tv am realizat că știu deznodământul întâmplării.

 

L.E: deci și tu, și soția mea ați aflat ultimele detalii, numai eu nu. Deci e clar, cazul se închide. 👌

Editat de Lucian_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Polițiștii ajunși primii acolo au putut vedea urmele palide de anvelope pe asfalt, virajul a fost luat la limita derapajului de Smochina, în mod normal se trag niște contururi cu creta înainte de a face pozele.

Asta nu se lăuda pe vremuri că înoată 8 km zilnic? Consumul exagerat de alcool generează decuplări de la realitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, GoodKat a spus:

„Fie șoferița nu a fost atentă, fie a avut viteză prea mare, iar forța centrifugă i-a împins autoturismul pe celălalt sens de mers”, au afirmat sursele citate.

Gata, am gasit vinovatul! 


Mama ei de forta, dupa ce a produs accidentul a mai si fugit de la fata locului… (centri-fuga)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, GoodKat a spus:

„Fie șoferița nu a fost atentă, fie a avut viteză prea mare, iar forța centrifugă i-a împins autoturismul pe celălalt sens de mers”, au afirmat sursele citate.

Gata, am gasit vinovatul! 

Corect. Nenorocitul de Newton cu legile lui este de vina.

Oricum ''sursa'' s-a pus de acord cu Monique: ea nu a pierdut nici o clipa controlul masinii, dar mama ei de forta a impins-o in pacat. Deci vinovatul va fi fara dar si poate Dracul, ca de fiecare data la romani.

 

 

Acum 3 minute, yo4hgx a spus:

Mama ei de forta, dupa ce a produs accidentul a mai si fugit de la fata locului… (centri-fuga)

😂👌

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...