Escanor Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Buna ziua, Se vând următoarele accesorii/componente de suporti Moto pentru telefoane: 1. Ram Mounts X-Grip XL pentru telefoane mari. Am 2 bucăți - 150 lei bucata ( 1 este nou celalalt testat) 2. Brat Mediu Ram Mounts - 2 bucăți - 80 lei bucata sau 130 lei cu tot cu Pinlock (dispozitiv antifurt) ( la fel unul este nou celalalt testat 3. Prindere pe oglinda Ram Mounts - 1 bucata - 100 lei - noua 4. Prindere Ram Mounts pentru ghidon - 1 bucata - 100 lei - testata 5. Adaptor cu 2 bile Ram Mounts - 1 bucata - 80 lei - testat 6. Prindere pe șurub cu bila Ram Mounts - 1 bucata - 50 lei - testat 7. Adaptor Quadlock 1" - 1 bucata - 145 lei - noi 8. Quadlock Vibration Dampener - 1 bucata - 90 lei - nou 9. Husa Quadlock Samsung Galaxy S22 Ultra - 1 bucata - 140 lei - noua Bucuresti 0721375442 Sau mesaje aici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bursyllac Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Salut. Din lista de mai sus, care sunt componentele care imi trebuie pentru varianta cu vibration dampener de la Quadlock, astfel incat sa am solutia completa (mai putin husa) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escanor Posted October 14, 2022 Author Share Posted October 14, 2022 Acum 7 minute, bursyllac a spus: Salut. Din lista de mai sus, care sunt componentele care imi trebuie pentru varianta cu vibration dampener de la Quadlock, astfel incat sa am solutia completa (mai putin husa) ? Salut, Prindere pe ghidon sau oglinda + brat mediu cu Pinlock + 1" Ball Adapter de la Quadlock (cu vibration dampener). Iar la astea trebuie sa-ti mai iei tu un adaptor universal sau o husa pentru telefonul tau de la Quadlock. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 (edited) Acum 47 minute, SenorPink a spus: Buna ziua, Se vând următoarele accesorii/componente de suporti Moto pentru telefoane: 4. Prindere Ram Mounts pentru ghidon - 1 bucata - 100 lei - testata Salut! Care e prinderea pentru ghidon în poze? Edited October 14, 2022 by Doctor X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escanor Posted October 14, 2022 Author Share Posted October 14, 2022 Acum 1 minut, Doctor X a spus: Salut! Salut! Care e prinderea pentru ghidon în poze? Scuzați am uitat sa pozez prinderea de ghidon. Am pus-o pe cea de pe oglinda. Revin cu poza dar ca idee arata identic că cea din poza 5 doar că are diametrul mai mare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Dacă e asta, atunci sunt interesat: https://rammount.com/collections/motorcycle-bases/products/ram-b-408-112-15u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Escanor Posted October 14, 2022 Author Share Posted October 14, 2022 Update: 1. Ram Mounts X-Grip XL pentru telefoane mari. Mai am doar unul - 150 lei 3. Prindere pe oglinda Ram Mounts - 1 bucata - 100 lei - noua 5. Adaptor cu 2 bile Ram Mounts (face legatura intre doua brate Ram Mounts) - 1 bucata - 80 lei - testat 7. Adaptor Quadlock 1" (se poate monta pe bratele de la Ram Mounts)- 1 bucata - 145 lei - nou 8. Quadlock Vibration Dampener - 1 bucata - 90 lei - nou 9. Husa Quadlock Samsung Galaxy S22 Ultra - 1 bucata - 140 lei - noua Acum 5 ore, Doctor X a spus: Dacă e asta, atunci sunt interesat: https://rammount.com/collections/motorcycle-bases/products/ram-b-408-112-15u Asta era scuza-ma ca am raspuns tarziu dar ma sunase cineva deja pentru asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts