Pandy Posted December 12, 2022 Share Posted December 12, 2022 Dupa cum e notat si in anunt dezmembrez Burgmanul folosit pana in vara cand in urma unui scurtcircuit ceva s-a prajit. Contactul nu mai vrea sa actioneze, am reusit bypassarea lui, dar e clar ca e ceva in neregula pe unul din firele de la alternator. Initial mi-am batut capul, dar am renuntat. 250 Daca cineva vrea sa il ia asa cum e si sa se ocupa, succes, vorbim. Altfel se dezmembreaza. Momentan sunt prezente toate piesele, stare mai buna sau mai precara, are o varsta, totusi. Culoarea din talon este Gri, dar masca fetei albastra. Stare actuala, este demontata fata, bateria se afla in casa, pe redresor smart. Piese mai rasarite/mai noi: anvelope CityGrip 2 montate in primavara, disc fata nou, releu de incarcare de la Jagi (2 sezoane), baterie de 2 sezoane, Yuassa, toba de la modelul 400. 400 Celalalt (cel de 400) a fost luat pentru piese cand a trebuie sa refac partea din fata a 250’lui. Am majoritatea pieselor fara parti din carena, partea electrica (a fost roasa de sobolani). Locatie: Bucuresti Contact: aici sau mesaj privat Pret: variabil in functie de piesa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pandy Posted February 2, 2023 Author Share Posted February 2, 2023 Piese vandute: Sa si telescop (mai e una disponibila) Furca (mai e una disponibila) Aripa fata Carenaj intreg colorat Parbriz Cutie sub sa Anvelopa fata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts