zigzag Postat Decembrie 18, 2022 Share Postat Decembrie 18, 2022 Am purtat-o o singura data. E ca noua. O vand deoarece am gresit marimea. Mi-e putin mare. Marime 56. Pret 665 lei. Nu prea intru pe site. Daca sunteti interesati va rog un mesaj sau tel la 0724330352 Comfort/features: Breathable, wind- and waterproof HUMAX climate membrane, detachable Thermal insulation on the front Air vents on the chest, back and lower arms Adjustable neck, waist, sleeves, hem and cuffs All-round connection zipper Comfortable, soft high collar Stretch panels on the elbows, 600D polyester 6 outside pockets, 2 of which are waterproof 2 inside pockets Protection: Removable shoulder and elbow protectors Reflective material ISO 4916 safety seams at the impact points Material: 600D textile fabric, 100% polyester Shoulders, upper sleeves and elbows reinforced with Hitena Dobby, 100% polyamide Fixed mesh lining, 100% polyester Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Decembrie 18, 2022 Autor Share Postat Decembrie 18, 2022 Bucuresti dar pot trimite si in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Aprilie 17, 2023 Autor Share Postat Aprilie 17, 2023 Pret nou= 590 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 9, 2023 Autor Share Postat Mai 9, 2023 515 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Mai 9, 2023 Share Postat Mai 9, 2023 Salutare, ar ajuta sa mentionezi si inaltimea/greutatea ta, daca zici ca tie iti e mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 25, 2023 Autor Share Postat Mai 25, 2023 La 09.05.2023 la 9:13, frankone a spus: Salutare, ar ajuta sa mentionezi si inaltimea/greutatea ta, daca zici ca tie iti e mare.. Salut! 185cm cu 95kg Nu mi-e maaare. Mi-e putin mare. As putea s-o port dar ma enerveaza jumatatea aia de numar mai mare. Ma oftic, c-am dat 850 de lei pe ea.. Va rog nu-mi mai trimiteti mesaje pe site deoarece intru extrem de rar. Va rog sunati-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate