Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut.Am o problema pe care nu o înțeleg, dețin o motocicleta de 125 mai exact un Honda cbr 125 2008 injecție (jc39). Este în stare de funcționare bună dar când o spal sau începe ploaia și ploua pe ea când o pornesc urca la relantiu normal și se opreste chiar dacă trag de accelerație sau dacă nu fac nimic.Face asta de 2-3 ori iar, după merge normal. Nu este de la umiditate sau de la frig deoarece dacă o tin acoperita merge normal și pornește instant fără probleme.

Editat de Kristian K
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In prima instanta verifica si curata contactele de la senzorul de cric si de pe ghidon (killswitch). 

Dupa ce rezolvi, revino aici si spune de la ce componenta a fost si cum ai rezolvat, ca sa ramana si pe viitor pentru cei interesati.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O problema similara am avut si eu la SV-ul meu pe injectie. Pe scurt, pe uscat functiona normal, dar daca il spalam chiar si cu furtunul fara presiune imi facea figuri. Murea la relantiu, scutura rau la turatii joase, scotea fum negru, consuma mult si persista cateva zile bune pana ce se usca. 

Problema era la senzorul TPS, cumva intra apa in el si in zona cel mai des utilizata a pozitiei acceleratiei, senzorul indica parametrii total gresiti, astfel nu facea corect amestecul. 

Dupa cum am inteles, la tine trece dupa cateva incercari, dar daca nu mai sti ce sa verifici nu ar strica sa masori TPS-ul. Si nu uita sa il masori prima data pe uscat si doar dupa pe ud, astfel vei stii daca intradevar acela este defect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

On 1/12/2023 at 8:37 PM, GoodKat said:


E pus la misto acolo.

in cazul de fata aproape ca da! :) este un sistem rudimentar de injectie, nu confunda cu ce gasesti la masini sau motoarele mai cu staif! in cazul asta regleaza doar avansul si atat! turatiaxdeschiderea clapetei. daca il scoti de pe clapeta apogeul tehnologiei, cebereuldeunudooshcinci va functiona la fel de prost cum functiona si nou...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...