NewFolder402 Posted January 25 Share Posted January 25 (edited) Hello, vand al meu DUCATI MONSTER 796 din 2014 - ABS Motocicleta este echipată cu următoarele: GPR Exhaust (omologata cu serie + hârțoage) Belly Pan Barracuda Capac Monopost Manere pasager pasager (nu vine din fabrica cu ele - puse de pe un ducati Streetfighter) Ghidon LSL - mai ingust, negru Footpegs Rizoma Oil Plug Rizoma Oglinzi inversate Capac rezervoare ambreiaj și frână MONSTER Baterie YUASA, noua (2022) Releu incarcare MOSFET, nou (2022) Leviere schimbate - CNC Racing Redresor Original DUCATI Capac Monopost Mansoane schimbate CNC Racing și multe alte modificări pe care pot oferi poze și informații prin Whatsapp. - Am și piesele originale! Mai am si alte moduri pe care le-am cumparat si nu am avut timp sa le montez - de exemplu, prezoane negre DUCATI, + flansa rear-sprocket-ului din spate CNC Racing. Acestea vor venii la pachet cu motocicleta - FARA COST SUPLIMENTAR. REPET: Toate piesele originale se vor preda cumparatorului, inclusiv evacuarea. KM: 22.000 in crestere. FARA ACCIDENT! FARA ZGARIETURI! Motocicleta a fost cumparata la 8.000 de catre mine, din Germania, (m-a ajutat Marcel sa o aduc), restul KM fiind facuti exclusiv de catre mine. Uleiul și filtrele au fost schimbate la fiecare 8000 KM Am avut foarte multă grijă de această motocicleta. Are - Ulei MOTUL nou, Filtru K&N nou, Filtru de K&N aer nou - schimbate de doar 1000 km. Verificarea supapelor făcută acum 1000km. Găsiți mai multe videoclipuri si poze cu motocicleta pe pagina mea de instagram: @NewFolder402 Nu ezitați să îmi trimiteți un mesaj pe Instagram sau pe whatsapp sau aici pentru mai multe informații. ITP Valabil pana 2024 Am glosarul cu acte originale de la DUCATI de la KM 0 al motocicletei, service manual, 2 chei + cardul original DUCATI. (Ultimele poze) totul in regula cu actele - ofer fiscal pe loc. Acte in regula! Ofer Fiscal si tot ce e nevoie. LOCATIE: CRAIOVA TELEFON: 0768 423 594 Accept orice fel de test. Test drive doar cu banii in mana si dovada ca aveti permis categorie A (fara suparare) Accept și plata în crypto. Pret 6500 euro Edited January 25 by NewFolder402 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PzKpfW Posted January 25 Share Posted January 25 38 minutes ago, NewFolder402 said: Verificarea supapelor făcută acum 1000km. Dacă ai acte deveditoare pentru asta, motocicleta stă foarte bine. Spor la vânzare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMA Posted February 7 Share Posted February 7 salutare ....ești interesat de schimb cu auto ? + diferența dacă este cazul ? detin mai multe auto decât moto și mă transform în conservat ..:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewFolder402 Posted February 7 Author Share Posted February 7 Da-mi te rog mesaj in privat cu variantele disponibile, si putem discuta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NewFolder402 Posted March 3 Author Share Posted March 3 Anunțul este încă disponibil. Pret nou: 5500€ fix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts