Jump to content

Catalog piese de schimb Givi

Recommended Posts

Salutare! Știe cineva unde e ascuns catalogul de piese de schimb pt topcase-urile Givi? Țin minte că parcă văzusem ceva mai demult   dar acum n-am reușit să-l dibuiesc. 😳 Îmi trebuiesc niște chestii pt un Maxia 52l.

Mulțam 

Acum 5 minute, ENEOS a spus:

Salutare! Știe cineva unde e ascuns catalogul de piese de schimb pt topcase-urile Givi? Țin minte că parcă văzusem ceva mai demult   dar acum n-am reușit să-l dibuiesc. 😳 Îmi trebuiesc niște chestii pt un Maxia 52l.

Mulțam 

Pune si exact reperele ce-ti trebuiesc,poate le are careva ramase. :)

La 04.02.2023 la 18:09, pierrotlefou a spus:

Mulțumesc frumos!

Din câte îmi dau seama e chiar cutia mea în poză. 🍻

La 04.02.2023 la 18:11, Kristian K a spus:

Pune si exact reperele ce-ti trebuiesc,poate le are careva ramase. :)

Poz 17 lipsește complet, la fel 13 & 14, iar 11 e ciufulit destul de rău. 

Depinde de preț, 11 îl pot repara și în cazul ăsta umplu fereastra în care intră 13 & 14. Mă gândeam că o fi ceva de înlocuit și la mecanismul de închidere, dar azi cu răbdare am îndreptat tabla pe care sunt articulate toate alea și acum e funcțional.  

Deci îmi trebuie 17, și în funcție de prețuri 11, 13 și 14.

Acum eu nu înțeleg, la 17 zice "5 pcs", eu văd 2 pe topcase, și sunt stg/dr. O fi set..? 🤔 Iar ciudat e că nu-mi recunoaște codurile aplicația unui furnizor de-al meu care are Givi în portofoliu, am încercat mai multe de la diverse din poza asta... La altul în schimb recunoaște codul setului de chei + butuc. 😳

Edited by ENEOS

Acum 56 minute, ENEOS a spus:

Mulțumesc frumos!

Din câte îmi dau seama e chiar cutia mea în poză. 🍻

A votre service :) Si da, e vorba de cutia ta.
Acolo ai toate detaliile, insa s-ar putea ca anumite piese de schimb sa fie grupate sub o referinta de sub-ansamblu.
De pilda, am gasit GIVI Z218N, Z617NR, Z129 etc.

Mda, 17 e setul de 5 piese argintii, nu merită. În schimb 11 ăla ciufulit e 74 lei la gentimoto.ro, pont! Doar să nu fie vreo greșeală că am mai pățit să găsesc 32 lei pe site și să fie vreo 400... 😱

Acum 44 minute, ENEOS a spus:

Mda, 17 e setul de 5 piese argintii, nu merită. În schimb 11 ăla ciufulit e 74 lei la gentimoto.ro, pont! Doar să nu fie vreo greșeală că am mai pățit să găsesc 32 lei pe site și să fie vreo 400... 😱

Păi și eu am colaborat cu gentimoto.ro. Și a fost bine. 

În altă ordine de idei, sper să nu fie daraua mai mare decât ocaua, așa că poate e mai bun un upgrade de top case.

Eu am tocmai ce-am luat un pachet top case + suporți (top, side case si placă, Monokey toate) via eBay și am fost foarte mulțumit (pot să dau detaliile în PM). Și am ieșit cu 30% mai ieftin ;)

Acum 4 minute, pierrotlefou a spus:

upgrade

pachet top case

Mai bine de Maxia nu văd ce să iau. E mare și solid, nu ca rahanul de Blade care mi-a sărit pe stradă. Drept că e nițel ciufulit, dar reparabil, acum find 100% funcțional și având doar probleme estetice. Cutii laterale are originale, ce upgrade să mai fac? :what:

Îmi poți da pe privat ce ai luat, și poate îmi zici și de unde ai știut exact modelul cutiei mele! Sau e doar un singur model Maxia de 52l? 🤔

Acum 24 minute, ENEOS a spus:

Mai bine de Maxia nu văd ce să iau. E mare și solid, nu ca rahanul de Blade care mi-a sărit pe stradă. Drept că e nițel ciufulit, dar reparabil, acum find 100% funcțional și având doar probleme estetice. Cutii laterale are originale, ce upgrade să mai fac? :what:

Îmi poți da pe privat ce ai luat, și poate îmi zici și de unde ai știut exact modelul cutiei mele! Sau e doar un singur model Maxia de 52l? 🤔

PM :)

Mulțumesc. Am comandat luni piesele 11 și 14 de la gentimoto, în jur de 100 lei ambele. 11 nu mai e disponibilă decât pe negru și costă 76 lei. 

Dpmdv cazul e rezolvat și topicul s-ar putea închide, dar poate link-urile să le fie utile și altora care au nevoie de vreo piesă pt cutii Givi. 

:cheers:

P.S. Monokey toată ziua, monolock bleah! 

Edited by ENEOS

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...