yoyo_man Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Vând Honda Hornet din 2012, 600cc, 102 cp, cu ABS, 28000km. Motocicleta are următoarele îmbunătățiri : toba Mivv Titanium+ originala (suna excelent), sea reconstruită cu șezutul lățit și gel in interior, topcase Givi, aripa + protecție lanț Barracuda, parbriz Bullster, crash pads, semnalizări LED. Motocicleta are cauciucurile în stare buna, plăcuțele de frână spate schimbate, pe față sunt achiziționate dar neschimbate inca deoarece nu e cazul. Uleiul schimbat acum 3000km. Moto se poate vedea in Oradea. P.s. moto nu a stat niciodată afara de când e la mine, din 2020, doar in garaj încălzit. Dețin acte care certifică numărul de km. Acum e la iernat, pentru poze/video in detaliu puteți să îmi scrieți pe WhatsApp. 0 7 7 0 1 2 0 3 83 3 p.s. 2 M-am trezit sa o vand dupa ce am bagat-o la iernat asa ca nu am poze care o avantajeaza foarte tare (am doar de prin telefon din diferite momente), dar fac cum da vremea buna, daca mai am la ce si nu se vinde pana atunci. p.s.3 As schimba doar cu ceva Maxiscuter dupa 2010, minim 300cc si diferenta de 2500 euro. Solicit seriozitate și ofer același lucru în schimb. Edited February 4 by yoyo_man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan pedala Posted February 4 Share Posted February 4 Citeste (reciteste) regulamentul de la vanzari si completeaza fuga detaliile lipsa, ca sa nu dispara anuntul! Doar zic! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yoyo_man Posted February 4 Author Share Posted February 4 (edited) Acum 3 minute, ivan pedala a spus: Citeste (reciteste) regulamentul de la vanzari si completeaza fuga detaliile lipsa, ca sa nu dispara anuntul! Doar zic! - Numar telefon/modalitate contact. 0 7 7 0 1 2 0 3 8 3 - Pret. 5100 Euro negociabil - Starea actelor (unde este cazul). Inmatriculat - Orasul unde se afla bunul Oradea Edited February 4 by yoyo_man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts