Jump to content

Honda Hornet PC41, 2012 ABS

Recommended Posts

Vând Honda Hornet din 2012, 600cc, 102 cp, cu ABS, 28000km.
Motocicleta are următoarele îmbunătățiri : toba Mivv Titanium+ originala (suna excelent), sea reconstruită cu șezutul lățit și gel in interior, topcase Givi, aripa + protecție lanț Barracuda, parbriz Bullster, crash pads, semnalizări LED. Motocicleta are cauciucurile în stare buna, plăcuțele de frână spate schimbate, pe față sunt achiziționate dar neschimbate inca deoarece nu e cazul. Uleiul schimbat acum 3000km. 

Moto se poate vedea in Oradea.

P.s. moto nu a stat niciodată afara de când e la mine, din 2020, doar in garaj încălzit. Dețin acte care certifică numărul de km.  Acum e la iernat, pentru poze/video in detaliu   puteți să îmi scrieți  pe WhatsApp. 0 7 7 0 1 2 0 3 83 3

p.s. 2 M-am trezit sa o vand dupa ce am bagat-o la iernat asa ca nu am poze care o avantajeaza foarte tare (am doar de prin telefon din diferite momente), dar fac cum da vremea buna, daca mai am la ce si nu se vinde pana atunci.

p.s.3 As schimba doar cu ceva Maxiscuter dupa 2010, minim 300cc si diferenta de 2500 euro. 

Solicit seriozitate și ofer același lucru în schimb.

thumbnail (4).jpeg

thumbnail (5).jpeg

thumbnail.jpeg

thumbnail (1).jpeg

thumbnail (2).jpeg

thumbnail (3).jpeg

Edited by yoyo_man

Citeste (reciteste) regulamentul de la vanzari si completeaza fuga detaliile lipsa, ca sa nu dispara anuntul! Doar zic! ;)

Acum 3 minute, ivan pedala a spus:

Citeste (reciteste) regulamentul de la vanzari si completeaza fuga detaliile lipsa, ca sa nu dispara anuntul! Doar zic! ;)

- Numar telefon/modalitate contact. 0 7 7 0 1 2 0 3 8 3
- Pret. 5100 Euro negociabil
- Starea actelor (unde este cazul). Inmatriculat
- Orasul unde se afla bunul  Oradea

Edited by yoyo_man