andrew_i Posted March 18 Share Posted March 18 Honda CB 750 Sevenfifty, an fabricatie 1994 pret 1800 euro negociabil. Motocicleta este in stare f buna de functionare, km 69088 inmatriculata, ITP valabil, ofer fiscal. Cauciucuri rulate foarte putin, in jur de 1000 de km in 2 sezoane. Prezinta mici defecte vizuale specifice varstei. Se poate vedea in Dorohoi, jud. Botosani cu un telefon in prealabil. Pentru mai multe detalii, telefon: 0740877514. Motivul pentru care o dau este ca am cumparat alta motocicleta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierrotlefou Posted March 18 Share Posted March 18 Foarte frumoasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninel60 Posted March 19 Share Posted March 19 Spor la vânzare,arară bine motocicleta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprike Posted March 19 Share Posted March 19 The price ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierrotlefou Posted March 19 Share Posted March 19 Acum 27 minute, sprike a spus: The price ? Scrie mare, la inceputul anuntului... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprike Posted March 19 Share Posted March 19 Acum 51 minute, pierrotlefou a spus: Scrie mare, la inceputul anuntului... nu l-am vazut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pierrotlefou Posted Sunday at 03:05 PM Share Posted Sunday at 03:05 PM Acum 4 ore, sprike a spus: nu l-am vazut Se mai intampla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts