Minu Posted Saturday at 10:08 PM Share Posted Saturday at 10:08 PM NU FAC SCHIMBURI. PRET PUTIN NEGOCIABIL LA FATA LOCULUI. Motocicleta se afla intr-o stare mecanica foarte buna, am schimbat de curand intinzator distributie, placute de frana, antigel, lichid de frana, servisat pompa frana fata la TNG, ulei si filtru Motocicleta a fost adusa personal din Germania in 2018 prin Marcel (Motologistic) de atunci aflandu-se in proprietatea mea, fiind al 3-lea proprietar.Motocicleta are carte de service din Germania cu reviziile trecute in ea. Modificari/accesorii: -Evacuare Dominator cu terminatie din carbon + evacuarea originala a motocicletei -protectii motor din carbon -filtru sport K&N -furtunuri de frana cu insertie metalica -indicator digital de treapta -manete frana+ambreiaj reglabile. -double bubble Productie 2007 Km 65.000 in crestere usoara Proprietar in acte, ofer fiscal pe loc. Tel:0720033376 Cosmin Pret 4600 euro, am uitat sa il trec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted Sunday at 06:01 AM Share Posted Sunday at 06:01 AM ITP valabil?Daca da,pana in ce data? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minu Posted Sunday at 06:40 AM Author Share Posted Sunday at 06:40 AM (edited) Ms de atentionare: Acte:masina e pe numele meu, RCA valabil, aseara am vazut ca ITP-ul e expirat, dar saptamana viitoare ma duc sa il fac Localitate: Negoiesti (Prahova) Telefon: 0720033376 Cosmin Edited Sunday at 06:45 AM by Minu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted Sunday at 07:16 AM Share Posted Sunday at 07:16 AM Acum 35 minute, Minu a spus: Ms de atentionare: Acte:masina motocicleta e pe numele meu, RCA valabil, aseara am vazut ca ITP-ul e expirat, dar saptamana viitoare ma duc sa il fac Localitate: Negoiesti (Prahova) Telefon: 0720033376 Cosmin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minu Posted Sunday at 07:22 AM Author Share Posted Sunday at 07:22 AM Corect :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts