Minu Posted Saturday at 10:57 PM Share Posted Saturday at 10:57 PM NU FAC SCHIMBURI (motivul se vede in poze) PRET PUTIN NEGOCIABIL LA FATA LOCULUI. Autoturism achizitionat de nou in decembrie 2009 din Romania de catre mine, sunt primul proprietar. Masina dispune de carte de service cu reviziile la MIT Motors pana in 2018. Montat instalatie GPL BRC la Vernesti-Buzau cu reviziile facute acolo. Masina se afla intr-o stare foarte buna atat estetic cat si mecanic, nefiind implicata in niciun eveniment rutier in tot acest timp, a fost foarte bine intretinuta. Model facelif la interior. Motorizare 1.6GSL 126 CP Dotari; -navigatie cu Android (ofer si sistemul stoc) -sistem audio cu 6 difuzoare -ABS+EBD -Aer conditionat -scaune incalzite -torpedou refrigerat -cotiera -2 x chei tip briceag cu inchidere centralizata -volan, schimbator si maneta de frana imbracate in piele -proiectoare ceata -suport ochelari Inlocuit de curand: bucsa coloana de directie, bielete antiruliu, lichid de frana, antigel, ulei cutie. Necesita inlocuit filtre+ulei (le am luate deja) + filtru GPL Pret 3700 euro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted Sunday at 06:01 AM Share Posted Sunday at 06:01 AM Citeste regulamentul Bursei: Completeaza datele obligatorii lipsa din anunt,altfel va fi sters. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minu Posted Sunday at 06:43 AM Author Share Posted Sunday at 06:43 AM Ms de atentionare: Acte:masina e pe numele me, ITP si RCA valabil, nu mai are vigneta ca nu mai ies cu ea. Localitate: Negoiesti (Prahova) Telefon: 0720033376 Cosmin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted Sunday at 07:15 AM Share Posted Sunday at 07:15 AM Cu placere,asa se elimina orice nelamurire. Pare o masina corecta si ok dtpdv. Spor la vanzare! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minu Posted Sunday at 08:06 AM Author Share Posted Sunday at 08:06 AM Ms, a fost masina personala timp de 13 ani, voiam sa o las mamei dar nu se impaca cu ea si cum eu am facut upgrade, mai bine o vand decat sa stea degeaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted Sunday at 07:39 PM Share Posted Sunday at 07:39 PM @Minu consuma ulei de la schimb la schimb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minu Posted Monday at 06:56 AM Author Share Posted Monday at 06:56 AM Deloc, uleiul trebuie schimbat ca deja a facut 1 an si peste 10.000 km si este undeva la mijloc pe joja.Nici nu trebuie sa consume ulei motoarele astea, cele noi cu injectie directa mai papa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryWolf Posted Monday at 08:36 AM Share Posted Monday at 08:36 AM Buna, Ce rezervor de gaz are ? In locul rotii de rezerva (de cati litri este) ? La fel, ce fel de instalatie de GPL este, intra automat in functie de temperatura / turatie etc ? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts