almustata Posted May 15 Share Posted May 15 Salutare, Va scriu aici despre un proiect care va avea loc in intervalul 6-8 Iulie in Bucuresti. Este vorba de o filmare de o zi pentru un client, care presupune o femeie care merge cu motocicleta prin Bucuresti, la final ajungand la garajul ei. Ca mentiunea, in acest moment cautam o femeie motociclista la agentiile de casting, dar totusi daca sunt persoane interesate sa apara in spot, imi puteti scrie si putem discuta in acest sens. Motivul principal pentru care scriu este ca sunt in cautarea unei motociclete asemanatoare cu cea din referinta atasata. Clientul a plecat de la un Hypersport HS, care e electric si care nu cred ca se gaseste local. Este mai degraba o referinta estetica, ma intereseaza motociclete sport galben sau portocalie. In principiu motocicleta va sta pe un lowrider folosit la filmari, am atasat o poza cu un astfel de vehicul. Totusi pentru anumite cadre va fi necesar ca cineva chiar sa mearga cu motocicleta pe sosea. Mentionez ca inchirierea este remunerata, se va stabili un buget in acest sens si vom avea un contract semnat. Daca sunteti interesati, imi puteti scrie aici sau ma puteti suna la acest numar: 0766440936 Multumesc frumos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted May 15 Share Posted May 15 Pai daca se plimba pe remorca de ce va mai trebuie modela motociclista? Ca nu trebuie sa stie sa mearga pe ea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
almustata Posted May 15 Author Share Posted May 15 2 minutes ago, Speedy.K said: Pai daca se plimba pe remorca de ce va mai trebuie modela motociclista? Ca nu trebuie sa stie sa mearga pe ea. Ziceam in postare ca vor si si cadre unde motocicleta va trebui sa mearga efectiv pe sosea. E vorba de cadrele largi, unde chiar daca nu o vedem pe ea propriu-zis si putem folosi un precision rider etc, astfel de proiecte cer ca persoanele care apar sa aiba experienta sau ideal sa fie practicanti activi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted May 15 Share Posted May 15 Daca filmati cum trebuie poate sa fie in cadrele alea largi si un flacau chelios ca nu se vede. Numai sa nu aiba 200 de kile in viu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavaleru Posted May 16 Share Posted May 16 Acum 13 ore, Speedy.K a spus: Daca filmati cum trebuie poate sa fie in cadrele alea largi si un flacau chelios ca nu se vede. Numai sa nu aiba 200 de kile in viu. man, dar nu ti-a cerut omu sfaturi cum sa isi faca meseria si ce sa filmeze si cum si ce unghi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted May 16 Share Posted May 16 Scuze, am incercat sa ajut, avand si eu ceva experienta in domeniu. Ca e mai simplu sa gasesti un flacau slabut cu vitezana si separat o topmodela pentru cadrele cu bunaciunea, decat direct topmodela cu vitezana portocalie sau galbena. PS Banuiesc ca nu e interzis comentatul, ca pentru recrutare de figuratie speciala si atat s-au inventat agentiile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianachim Posted May 16 Share Posted May 16 Acum 43 minute, Speedy.K a spus: Scuze, am incercat sa ajut, avand si eu ceva experienta in domeniu. Ca e mai simplu sa gasesti un flacau slabut cu vitezana si separat o topmodela pentru cadrele cu bunaciunea, decat direct topmodela cu vitezana portocalie sau galbena. PS Banuiesc ca nu e interzis comentatul, ca pentru recrutare de figuratie speciala si atat s-au inventat agentiile. eu zic ca esti misogin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted May 16 Share Posted May 16 Se numeste ca am experienta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted May 16 Share Posted May 16 Acum 37 minute, ianachim a spus: eu zic ca esti misogin Mai ales cu femeile! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frigider Posted May 16 Share Posted May 16 Sa nu fie cu supărare dar ca idee cred ca KTM rc8 pe portocaliu aduce f mult cu moto de referinta. Doar ca nu e monobrat. Succes cu filmarea și free up de la mine. Poate poți pune aici clipul după ce "se publică"? *neapărat cu tail tidy **sunt curios cu ce moto o sa se meargă Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
almustata Posted May 16 Author Share Posted May 16 30 minutes ago, frigider said: Sa nu fie cu supărare dar ca idee cred ca KTM rc8 pe portocaliu aduce f mult cu moto de referinta. Doar ca nu e monobrat. Succes cu filmarea și free up de la mine. Poate poți pune aici clipul după ce "se publică"? *neapărat cu tail tidy **sunt curios cu ce moto o sa se meargă Salutare, Poate m-am exprimat gresit, insa partea de casting era doar o mentiune, avand in vedere ca apelez la o comunitate. Ce ma intereseaza este sa gasesc niste optiuni pentru aceasta motocicleta. Sunt constient ca referinta data de ei este un caz clasic de "referinta sf" pe care o dau clientii de obicei, dar sper totusi ca pot gasi o varianta sport care sa duca in acea directie. Multumesc @frigider, voi verifica maine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedy.K Posted May 16 Share Posted May 16 Iar pe galben ar fi Ducati Panigale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts