alifly Postat Iulie 13, 2023 Share Postat Iulie 13, 2023 (editat) Cumpar din dezmembrari stator Honda CBF 1000 (cod 31120 MFA D02). Contact aici sau PM. Editat Iulie 13, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 Salut. Cauta produsele tourmax. Am inteles ca ei produc pentru Japonia, iar asta mi-a inspirat incredere in ce priveste calitatea. Cunosc si persoane care au montat stator de la ei si sunt multumite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 am montat decurand un stator pe un CBF 1000 din 2006 luat de pe emag. la pretul platit de catre cel care l-a cumparat a zis ca daca il tine 3-4 ani e multumit. a fost ceva de genu 600lei, brand polonez, dar arata ca unul chinezesc.... Tourmax recomand si eu sunt calitate foarte buna. sau era cineva pe aici care aducea de la Electrexworld din Uk, si ei au produse de calitate. https://www.electrexworld.co.uk/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alifly Postat Iulie 14, 2023 Autor Share Postat Iulie 14, 2023 Da, sunt interesat si de unul nou,dar de calitate ,nu stau sa desfac toata ziua la motoreta. Tourmax ,electrosport, electrex,sunt cumva ce trebuie.Multumesc!0768633303 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 14, 2023 Share Postat Iulie 14, 2023 (editat) 3 luni țin cele aftermarket pe CB 1000! Acolo e o problemă de răcire, nu ajunge uleiul la el și se supraîncălzește, Honda a scos un cod diferit cu sârmă mai groasă, asta după ce la vremea modelului ăsta a prelungit garanția la 7 ani pt statoarele de CBF1000. Știu, e +2000 lei unul original... Editat Iulie 14, 2023 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 14, 2023 Admin Share Postat Iulie 14, 2023 Păi Honda e Honda, clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alifly Postat Iulie 15, 2023 Autor Share Postat Iulie 15, 2023 Multumesc! am comantat unul de la electrosport. Am vzut pe site Honda cbf 1000 ca tin undeva la 30K.Sper...Zile bune! Din pacate nu mai este pe stoc. Astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate