slg-motorcycles Postat Iulie 27, 2023 Share Postat Iulie 27, 2023 Salutare! Vând geaca piele Richa Mugello2, măsura M (50) nouă! Ultimul model de la Richa. Mesada detașabilă Buzunare interior /exterior Protecții Fermoar prindere pantaloni Preț 2000 RON! Locație Ilfov /Bucureşti 0721602721 Pantaloni piele Spark, noi, full protecții hard, piele de calitate, măsura L, preț 1000lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 30, 2023 Autor Share Postat Iulie 30, 2023 (editat) Editat Iulie 30, 2023 de slg-motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 30, 2023 Share Postat Iulie 30, 2023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 31, 2023 Autor Share Postat Iulie 31, 2023 Acum 18 ore, Microbec a spus: Super!!!! O poți comanda oricând! Baftă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 Acum 18 ore, Microbec a spus: ia si mai misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Microbec Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 59 minutes ago, slg-motorcycles said: Super!!!! O poți comanda oricând! Baftă Nu aveam de gand, doar am gasit repede pe telefon un site unde era mai ieftin decat la tine. Dar @Adrian M. a sapat mai adanc si a fost rasplatit pe masura. Poate o iau de acolo si le dam idei si altora. Pana una alta iti tinem topicul sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iulie 31, 2023 Autor Share Postat Iulie 31, 2023 1 oră în urmă, Adrian M. a spus: ia si mai misto Adriane, ești norocos! Ia-o de acolo! Îți rămân și bani de benzină pt mobra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 31, 2023 Share Postat Iulie 31, 2023 Acum 1 oră, Microbec a spus: Nu aveam de gand, doar am gasit repede pe telefon un site unde era mai ieftin decat la tine. Dar @Adrian M. a sapat mai adanc si a fost rasplatit pe masura. Poate o iau de acolo si le dam idei si altora. Pana una alta iti tinem topicul sus. Tu crezi ca am sapat?? am dat un gogu search, si mi-au venit 3 site uri cu pret mai mic , cu tot cu livrare, decat cere el. SI mi-a luat 10 secunde toata treaba Acum colegul face ce vrea ,vinde la cat vrea el...dar eu unul cand vand un lucru, ma uit sa vad cat e pretul lui de nou, si cer in concordanta. TEORETIC, el nu poate vine la pret de magazin, ca nu ofera bon,garantie, retur, nimic. In fine, treaba lui, se aplica vorba romaneasca, xyz nu e cine cere, ci e cine da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat August 17, 2023 Autor Share Postat August 17, 2023 Negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Septembrie 5, 2023 Autor Share Postat Septembrie 5, 2023 1800lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 4, 2023 Autor Share Postat Octombrie 4, 2023 1500lei, preț fix! Super geaca, calitatea RICHA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate