emanuelcristian Posted Monday at 02:40 PM Share Posted Monday at 02:40 PM De vanzare o motocicleta clasica Honda CX500 Eurosport An fabricatie: 1984 Putere: 50cp Transmisie Cardan Motor in V2 amplasat transversal Kilometraj: 30.000 (aprox) Totul este original pe ea și în condiții excelente. Excepție fac următoarele: - Sa retapitata - Fortune frana metalice - Pipe și fise pentru bujii *Cauciucuri aproape noi Heidenau * * Baterie Noua AGM * Defecte prezente: 1. Semnalul dreapta are lipsa 2 surubele si nu am vrut sa pierd capacul de aia e lipit asa 2. Doua din cele 4 prinderi la masca fata au fost rupte, asa au fost de cand am luat-o. Am incercat sa le remediez dupa cum am crezut eu. 3. Una din prinderile de pe rezervor de șa tot asa a fost lipsa si remediata de cand am luat motocicleta. 4. Suportul dreapta al ogliznii s-a rupt lovindu-se de un perete al garajului unde e tinuta motocicleta. Asta a fost facuta de mine. Am achizitionat un ansamblu complet original din dezmembrari pentru inlocuire insa nu am apucat sa fac schimbul. Multe maruntisuri extra care nu se vad in poze: sigurante de sticla, ceas temperatura motor, lichid de frata, cablu fisa, pipele originale, furtunele de frana originale...etc Motocicleta este înscrisă, are fiscal. ITP, asigurare expirate. PRET: 2990 euro (discutabil la fata locului) Locatie: Targoviste Contact: Manu - 0728518348 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted Monday at 05:47 PM Share Posted Monday at 05:47 PM Acum 3 ore, emanuelcristian a spus: Motor in V2 amplasat longitudinal Fixed. E vorba de direcția arborelui cotit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted Tuesday at 06:18 AM Share Posted Tuesday at 06:18 AM Fosta mea motocicleta. Spor la vanzare sa ai Manule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanuelcristian Posted Tuesday at 09:59 AM Author Share Posted Tuesday at 09:59 AM Acum 16 ore, ENEOS a spus: Fixed. E vorba de direcția arborelui cotit. Oky! Multam de corectie Acum 10 ore, Kristian K a spus: Fosta mea motocicleta. Spor la vanzare sa ai Manule. Da, Cristian! Multam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts