Dan Romeo Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) Vind urmatoarele: Tank rucsac nou. 600 lei Top case Givi metalic, stare buna, 800 lei Kit de prindere side case, nou, 800 lei Casca AGV, folosita 200 lei Locatie: Cluj-Napoca, pentru informatii va rog sa sunati doar la telefon sau SMS, intru rar aici pe site. Tel. 0758.678.296 Editat 10 ore în urmă de Dan Romeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Nu ar fi stricat ceva mai multe detalii. De exemplu, ce marime este casca. Dar eu nu sunt interesat sa vand. 8 hours ago, Dan Romeo said: intru rar aici pe site. Am observat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 1 oră în urmă Moderatori Share Postat 1 oră în urmă Acum 8 ore, Dan Romeo a spus: ... pentru informatii va rog sa sunati doar la telefon sau SMS, intru rar aici pe site. ... Salut si bine ai venit pe forum. Ti-ai facut proaspat cont si intri rar pe forum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Atat de rar incat nici nu a stiut unde sa deschida topicul. Cred ca e mai bine sa ii trimitem SMS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate