silviu010 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Yamaha Tracer 900 An fabricatie: 2020 Pret: 7950 Eur negociabil. Km: 36824 (posibil sa creasca ptr. ca o folosesc zilnic). Ulei si filtre schimbate in luna mai. Abs, Traction control, 3 moduri de condus, QuickShifter. Mansoane incalzite, șa incalzita plus cea originala. Priza 12 V. Parbriz reglabil cu suport telefon. Topcase Givi Trekker Outback. Crash bar Givi. Semnalizari Led fata / spate. Motorul se prezinta intr-o stare foarte buna, tinut numai in garaj, unic proprietar. Bucuresti zona Podul Grant. ITP valabil pana in Iulie, dar daca e nevoie il fac din nou. Ofer fiscal. Contact: 0749048154. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Salutari si tie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 41 minute în urmă Moderatori Share Postat 41 minute în urmă Daca respectai regulile postarii unui anunt la Bursa si postai din start: ofer fiscal,in acest caz,nu existau atatea comentarii si observatii. Sa dai buna ziua (mai ales ca n-ai mai intrat de 14 ani pe forum) este o chestie ce tine de educatia individuala,nu de turma. Cat priveste acele premii pentru mesajele la kilogram,banuiesti prost,foarte prost...In schimb se premiaza altele. Iti permit sa-ti dau o sugestie: cat timp tu esti cel ce a gresit,zic sa te opresti si sa o lasi asa,ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu010 Postat 28 minute în urmă Autor Share Postat 28 minute în urmă Ok, pot sa inteleg ca am gresit in momentul in care am omis sa scriu despre fiscal, dar repet, am luat modelul de la anunturile de pe aceasta prima pagina si absolut toate treceau direct la subiect. Nu are legatura cu educatia, pur si simplu am considerat ca asa se posteaza in aceasta sectiune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate