Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR 600F


Sinner-
 Share

Ce model de CBR conduci?  

1.871 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 20,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:)

Ia nu ma mai enervati !! :P

eu intrebam serios,pot sa ma duc fara oglinda??

 

Noi vrem sa te motivam, nu sa te enervezi... :P

 

In alta ordine de idei si revenind la "decolteu", daca vii joi imbracata corespunzator ( :D ) ai sanse sa te alegi chiar cu o oglinda de Mercedes pac pac...Numai sa se potriveasca :(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic ca merge si fara oglinda , in principal la ITP se uita la noxe si la frane... in cazul tau se uita la decolteu si uita sa se mai uite si la altceva si uite asa ai luat si ITP`ul :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai mai, nu mai incurajati fata la prostii :D

cu toate ca, daca mergi cu decolteu suficient de mare, posibil sa nu mai fie nevoie nici de mobra.

 

Eu zic sa imprumuti o oglinda de la careva care are f3, iei itp-ul dupa care ai tot timpul din lume sa iti cumperi una noua/sh

Pai da,asa o sa fac.

Dar totusi,la ce se uita aia?

 

Noi vrem sa te motivam, nu sa te enervezi... :)

 

In alta ordine de idei si revenind la "decolteu", daca vii joi imbracata corespunzator ( :( ) ai sanse sa te alegi chiar cu o oglinda de Mercedes pac pac...Numai sa se potriveasca :P

Si vin joi asa,fara itp? Stii ca mi-am luat vineri amenda,nu ?:P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt convins ca din punctul de vedere expus de gixxu pana acum, poti veni si fara itp, fara asigurare, fara oglina, fara mobra .... singurul lucru cu care trebuie neaparat sa vii este "decolteul"

 

La intrebarea la ce se uita aia ti-am raspuns eu cu un post in urma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi sa nu uiti sa duci cu tine RCA valabil, Cartea de identitate a motorului (se mai uita pe acasa) si Certificatul de inmatriculare.

In rest, daca te duci la Fundeni acolo, te duci sus la receptie dai actele, 50 LEI si stai acolo pana pleci (20-25min). :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai baieti...va mai cer ajutorul inca odata.

 

Cu bateria...am pus una de 10Ah...normal trebe de 8.5..si vad ca merge a dracu`...l`am prostit pe satana. E drept ca n`am mai dat`o pe jos sa vad daca la fel face. Culmea..e o ZAP..no name bullshit 1.7 meleoane...NU sunt adeptul la asa ceva, dar vad ca merge de 1000 de ori mai bine decat o Yuasa Toplite de 4 mil. care nu m`a tinut nici 4 luni. Unde s`o fi pierdut treaba cu "cat dai atata face" nu`mi dau seama.

 

Dar sa revenim la oile noastre, asa cum ar zice beeeehcali.

Am facut accident. Ala e de vina. Mergem amandoi la asigurator...asiguratoru` ma trimite la Honda sa fac deviz de plata. Ma duc la aia...imi cer 2 mil. doar sa se uite la ea...le dau..ce sa fac...si ma intorc la asigurator. Astia(Allianz)...culmea...nema dauna totala...cuminti..politicosi...seriosi...zic gata dom`le, iti facem plata. Du`te la Honda sa ne trimita factura si platim, am acceptat dauna(85 mil.), pune`i sa ne trimita factura...ca nah, nu merge pe ochi frumosi. Imi zic...ce oameni misto..daca toate trebile ar mere asa in tara...oameni ne facem.

 

Si..incepe problema. Ma duc la fiintele alea...si cu o nonsalanta iesita din comun imi zic ca nu le pot trimite factura. Imi cer MIE jumatate din suma...ca sa poata scoata factura, sa comande piesele si sa le dea factura celor de la asigurari ca sa poata plati. Am ramas tampit...am zis ca nu`i adevarat asa ceva. Banii cica ii recuperez cand asiguratorul plateste...ori eu nu am banii aia si de as avea nu vreau sa ii dau. Ca nu e treaba mea asta!

 

Deci asiguratorul VREA sa plateasca, n`o arde aiurea cum fac unii de stai dupa ei cu lunile...da` Honda nu vrea sa le dea factura invocand treaba asta cu jumatate din factura. Oamenii astia...sunt...Honda anti Honda! Nu vor sa faca bani! Aici nu mai e treaba ca ne razgandim...ca ei comanda piesele inainte si nu mai vad banii...e comanda ferma, asiguratorul vrea sa le dea banii...ca ridic carenele sau nu, e treaba mea, banii sunt ca si platiti. In afara micului detaliu....ca vor factura...e...omeneste.

 

Ce ma sfatuiti sa fac? Am niste nervi uriasi...nu mai am liniste, nu pot crede asa ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@gsm : Am trecut si eu prin asta, dar asiguratorul (BT Asigurari) mi-a spus sa ma duc la Firstbike (de acolo am cumparat eu motocicleta) si sa imi faca o OFERTA DE PRET deci nu o factura. Apoi sa ma duc la un service si sa imi faca si ei un deviz de reparatie parca.. Acela costa cam 20-30 % din pretul pieselor. Acel deviz (sau aviz ) a trebuit sa il platesc service-ului (1 milion) .. Apoi am dus oferta de pret si devizul la asigurator, mi-a bagat-o la dauna totala si am primit 75% din pretul motocicletei. Oferta de pret mi-au scris-o de mana pe o foaie si au stampilat-o. Si a fost gratis

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu te cred, insa repet: Asiguratorul NU mi`o baga la dauna totala, eu NU vreau dauna totala, asiguratorul VREA sa plateasca banii, e super ok cu asta, doar ca Honda imi baga bete in roate. Deviz am dus asiguratorului, l`am platit...acum asiguratorul asteapta o factura amarata sa poata transfera banii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din experienta proprie sunt de acord cu ce a zis Adi.

 

@gsm : incearca sa vorbesti cu aia de la Honda , poate dai de un director de service ceva .. unu mai cu capu pe umeri ... cu care sa gasesti o solutie ... sa iti dea o factura proforma, ceva in baza caruia aia de la asigurari sa plateasca. Lor le e frica ca elibereaza factura, iti repara motoru si ca o sa intarzie aia de la asigurari cu plata. Astia de la Allianz nu prea au glume de genu asta , plus ca de curand legea asigurarilor a suferit o "mica" modificare, in sensul ca daca asiguratorul nu plateste in termen de 15 zile, cel care a emis factura poate sa il bage in insolventa. Asta nu se va intampla prea curand, si in nici un caz nu va fi o firma care sa dea in judecata un asigurator, dar totusi , exista o frica acum in randul asiguratorilor. Singurul sfat pe care ti-l pot da, este sa insisti, dar cu bun simt, ca o solutie exista intotdeauna. Imi cer scuze daca nu am fost foarte coerent, dar sunt rupt de oboseala la ora asta.

 

Si cu postul asta cred ca o sa devin super MEMBRU. (suna kinky si nu ma pot abtine din a-mi pune intrebarea despre ce membru este vorba)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

super membrule ce esti tu :) post hunter ce esti :D oricum felicitari pentru achievement!

 

 

PS: da ma, uite eu mai am 15 pana la zuparmembrau :( creeeeeeed ca pe la vara fac si eu 500 :P

Editat de alx31
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lol ma... ce tacuti esteti voi :(. Ar trebui sa fie ca la world of warcraft ala.... daca nu joci sa scazi in nivel... adica daca nu zici nika pe forum o luna sa pierzi din harem ceva... :) .Io n-am problema... palavragitu e un mod de viata... daca nu am cu cine... vorbesc singur si tot vorbesc.

 

Bai... sa lasam...

 

Am asigurat lacatele, sistemu antifurtisag e aproape gata... mai trebe vopsit nitel si cam aia e. Iaca doua poze:

 

th_IMG0116Asmall.jpg th_IMG0117Asmall.jpg

 

pam pam... :P

Editat de zaelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...