Sari la conținut

Detinatori de Honda CBR RR


Reverse
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ar trebui sa te bucuri ca mai afli cate ceva din istoricul motocicletei, vei sti la ce sa te astepti pe viitor.

Din pacate, modul de cumparare si vanzatorul descris de tine ma duce cu gandul la o mica teapa.Nu esti primul si nici ultimul, capul sus :cheers:

Stai calm, mergi la un mecanic care are habar si faceti o verificare mai amanuntita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iti dau dreptate:)) dar cum cineva imi poate spune mie atatea detalii despre aceasta mobra.. Eu am vazut o pe bikeshop si nu mi am dat seama ca este a mea decat dupa ce am iesit sa ma uit la ea cu telefonul in mana! nu mai zic ca acum maxim 8-9 luni era alta culoare:)))) d aia nu am luat pe nimeni in seama! E ca si cum tot ce facea propietarul povestea aici si acesti domni x si y citeau si memorau tot ce facea ala.. Eu nu stiu ce am mancat ieri sau ce am facut si oamenii astia imi spun de mobra unuia ce repara la ea acum cateva luni. Profesia mea este de mecanic auto,repar doar masini mercedesc. Daca x sau y imi spun mie ca ii bate motoru eu ar trebui sa i cred pe cuvant?!:))) nu am avut pana acum motor pe injectie.. stiu ca hondele au unele sunete mai dubioase si voiam sa mai aud niste pareri..

» Post actualizat in 03 Nov 2015 12:37

O sa merg la un mecanic care stie ce face.. Eu nu vreau sa mi bag nasul in ea cu toate ca as putea sa fac asta. In schimb as vrea sa mai aud un 954 sa fac o diferenta. Cand o sa ingasesc buba o sa impartasesc informatia cu voi poate mai ajut pe cineva. Va salut

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnilor.. Tin sa va anunt ca am schimbat uleiul la mobra. Avea ulei destul de curat care nu semana a 10w40.. Era destul de subtire(nu mirosea a benzina si a curs din ea cam 3 litri juma) mobra fiind rece ! am pus in ea motul 300v i am schimbat filtrul si am pornito! Nimic anormal la rece, totul era ok.. Astepam sa se incalzeasca sa vad daca sunetul e la fel de persistent ca inainte . Intre timp ce mobra se incalzea am zis sa desfac filtrul sa vad daca are ceva in el.. L am taiat cu printr o secerare cu o foarfeca imensa de tabla sa nu cumva sa bag in el ceva span . Filtrul era impecabil, lacrima! Ma intorc la mobra care ajunsese pe la 80 si ceva de grade.. Nici o tacaneala, nici un sunet ,motorul mergea perfect! L am scos la cateva ture a mers absolut fantastic! Nu mai are nici cel mai mic zgomot:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fog.. Frog.. te as intreba ce motor ai da mi e ca te da adminu afara ca tu zici papuci.. Tu vad ca esti convins tare de mobra asta. De unde stii ma tu cum merge de ti tot dai tu cu parerea? Ti se pare ca vreau sa ti o vand tie? Daca vreau s o vand intr o sapt mi am luat si bani in plus la ea! Vrei tu sa auzi de la mine ca e stricata si ca nu merge:)) ma eu iti fac pe plac si zic la oamenii astia tot ce zici tu numai sa nu mai comentezi!:))) e stricata ,cazuta,cuzineti de cocean de porumb,curge ulei si apa pe toba, uleiul daca nu l ar pierde l ar consuma in 2 ture, are cadru sudat si fisurat, coarnele ai furca stramba si pierde ulei pe la semeringuri, lantul e rupt si cred ca a facut burnout cu ea ca are cauciucul pe fata opinca, carenele sunt vopsite cu pensula si azi dimineata s au resetat km singuri de la 350.000 la 41.000 :)) esti multumit? Pentru cei care cred ca eu vreau sa vand mobra asta rog sa posteze asta unde vor ei ca eu sa n o pot vinde . Multumesc si scuze dar chiar am fost super nervos pe chestia asta, mi s a luat de ăsta ca de mere acre:))) o seara buna!

» Post actualizat in 05 Nov 2015 22:18

Jak, uleiul era subtire si rece, 10w40 nu e asa subtire nici cald... Eu zic ca sunetele erau din cauza uleiului prea subtire. Si inca o probelma cea cu mirosul de benzina. Nu s a remediat dar de acolo cred ca este.. Are lipsa la capacelul de sus de la rezervor vreo 3/4 surubele .. Motorul a fost plin cu benzina si am impresia ca a dat pe langa, stiu ca si eu am dat pe langa si nu stiu daca e de la mine sau a curs ea. Xcum mie imi mirosea cand sateam pe ea deasupra rezervorului cu nasul fix sub capacul rezervorului

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate n-am inteles bine, dar ai zis ca i-ai schimbat uleiul, si ai bagat 10w40 ? Pt ca daca asa ai facut, e rau dupa parerea mea (presupun ca n-ai de gand sa mergi cu ea in iarna asta ;p ). La miare e bun un 15w50 pt temperaturile la care e pus sa mearga motoru dat fiind ca 70% din timp prin oras arzi benzina.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe vremea mai rece e bun uleiul mai subtire . Vara mai ales pt oras, ceva mai gros.

» Post actualizat in 08 Nov 2015 09:56

Pe vremea mai rece e bun uleiul mai subtire . Vara mai ales pt oras, ceva mai gros.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, am o mica problema. DUpa o luna de nepornit motorul ( am ramas fara carnet) am incercat sa`l pornesc si ciuciu. A dat sa porneasca si parca s-a innecat si mort ( a bolborosit putin) Pompa de benzina se aude cand pun contactul. Electromotorul invarte. Baterie are. Benzina schimbata ( a stat afara si a mai dat putin ploaia peste ea, desi era pusa oarecum sub o copertina ). Am scos bujiile si cu toate ca sunt cam negre si ceva calamina pe ele, aratau ok la varf ( sunt iridium). Mentionez ca la scoatere se simtea putin miros de benzina pe ele si vreo 2 erau umede. Le-am scos, lasat la uscat, am dat la automat sa incerc sa aerisesc putin canalele de la bujii si le-am pus la loc, dar tot degeaba. Recunos ca am uitat sa fac o verificare completa la bujii ( sa le pun la fisa si sa vad daca dau scanteie dar asta o sa fie urmatoare faza).

Motorul mergea fara nici o problema ultima oara cand l-am pornit. Acuma eu stiu ca chiar daca 1-2 bujii ar fi cu problema tot ar trebuii macar sa porneasca. Intrebarea mea este daca s-a mai lovit cineva de problema asta sau ceva asemanator?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am spalat bujiile cu alcool tehnic, si le-am si curatat cu smirghel. In schimb nu am lasat decat vreo 30 de min sa se aeriseasca caile de acces de la bujii ( dadeam la automat la fiecare 10 minute de cateva ori sa mai arunce afara, si se simtea ceva miros de benzina). Am avut tot timpul redresorl conectat la baterie. Am verificat si sigurantele si sunt toate ok. Un singur fir este putin negru la un papuc de la sigurantele din codita. O sa incerc sa inlocuiesc papucul desi nu cred ca e de la asa ceva.

Editat de givemefive
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se intampla rar dar se intampla la 600RR sa se inece :)

Daca ai curatat bujiile si ai aerisit cilindrii, dupa ce montezi totul la loc, cu bateria incarcata, acceleratia la max si dai la demaror.

Nu va porni din prima dar o va lua.

 

Ai verificat daca ai scanteie buna?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acuma am verificat si bujiile si nu am scanteie la nici una. Am mers mai departe si am verificat fisele daca fac ele scanteie si nici macar asta. Si am masurat daca am tensiune la mufa care trebuie sa alimenteze fisa si nici macar asta. Culmea ca electromotorul se invarte bine merci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma tot mananca in palma sa ma bag la un 600RR 2013+.. stiti chestii despre modelul asta?

 

totusi ma mai gandesc, ca-l tin cam in fata blocului si'mi e ca face picioare repede..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...