Sari la conținut

Zona Titan: Balta Alba, Dristor, Sector 3


Alexxa
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 12,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

cel putin :)), sincer imi place tot ce ai enumerat, dar sunt realist :P

 

Man uite aici ia si citeste /index.php?showforum=12

sunt zeci care erau in situatia ta imposibil sa nu te regasesti pe undeva

/index.php?showtopic=29131

 

Daca ai intrebari in plus baga aici si iti raspundem.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand imi cer scuze pentru intruziune, fiind bercenar. Multi ma stiti, si mai multi n-aveti idee cine sunt (nu ca as fi vreo personalitate), dar va rog sa aveti putina rabdare si sa cititi niscai cuvinte de bun simt de la mandea, ca om cu ceva egzperienta atat in genul asta de grupuri, cat si in pisalogia umana..

 

Grupurile astea nu sunt facute sa reziste. Punct. La inceput (si perioada de "acomodare" variaza in functie de o multime de factori) e totul frumos, va intelegeti bine, iesiti la plimbari et caetera. Apoi incep sa apara conflicte de interese (indiferent de subiect). Se formeaza bisericute. Apar oameni noi. Idei noi. Personalitati mai puternice sau mai slabe. Nu aveti prea multe in comun, daca stati s-o ganditi umpiculescu. Din ce vad eu, n-aveti decat doua lucruri in comun: motocicletele si zona de rezidenta..

 

Am facut parte din mai multe astfel de grupuri, si am observat acelasi comportament la absolut toate. Au fost cateva grupuri dinainte sa devin motociclist, au fost cateva grupuri exact ca acesta, dupa ce am devenit motociclist (vorbesc de spirit, nu de permis+moto, desi posed si aceste elemente): bercenarii, "grupul meu de suflet", al carui membru am fost inca de cand veneam la intruniri pe bicicleta; militarosii, care m-au acceptat cu bratele deschise, si mi-au daruit titulatura de Mercenar (Decaveeeeuleee! :scratch:); grupul din crangasi, chiar si la Titan am fost de vreo doua ori.. La voi am ajuns cu aceasta experienta deja formata, si v-am "citit" instant. Va spun din proprie experienta ca grupul asta nu va avea un viitor prea stralucit. Ce s-a intamplat cu motociclismul din romania se intampla si intre voi. La inceput erau o mana de oameni pasionati de motociclete, rock, plimbari et caetera. Cu timpul, au venit oameni care au alte interese. Oameni care nu pun atata suflet, oameni care se fac remarcati in cateva intalniri, dar care nu pot ajunge la fiecare intalnire, si cand pot ajunge, observa cat de mult v-ati racit, asa ca isi pierd interesul..

 

Aveti in comun doua pasiuni. Luati cate 2-3, aveti mult mai multe. Va agitati mult si degeaba - va recomand sa nu va mai inflacarati, si sa pastrati grupul doar pentru a pastra legatura unul cu altul. Daca se propune o plimbare, nu ii sariti in cap celui care spune ca nu vrea sa vina. Nu va aprindeti ca "nu-si dau interesul". Daca vreti sa faceti o plimbare, faceti-o cu cei care isi doresc sa vina. Chiar daca asta inseamna un grup de doua persoane. Si nu va cramponati de TITAN!! TOTI cunoasteti motociclisti din alte zone, oameni cu care va intelegeti poate mai bine decat cu cei din grupul "vostru". Nu mai rasare soarele daca propuneti o plimbare care sa-i includa? Sau va opreste ceva sa iesiti cu ei in plimbarile lor?

 

Ganditi-va la perioada scolara.. cand erati in generala, in liceu, in facultate.. Cu cati mai tineti legatura dintre fostii colegi? 2? 5? De ce? Puneti-va aceasta intrebare si referitor la grupul acesta. De ce va doriti sa faceti parte din el? Care din membri va sunt simpatici? Care va sunt antipatici? DE CE??

 

Si, daca tot ati ajuns la procese cognitive, puneti-va si o intrebare de constiinta: merita sa va consumati nervii ocolind anumite persoane, sau e mai simplu sa le ignorati? Va garantez ca puteti merge in grup la munte, sa fiti DOAR VOI, si sa va puteti simti minunat, in ciuda faptului ca beti cot la cot cu o persoana pe care nu o simpatizati. Invatati sa vedeti jumatatea plina a paharului, invatati sa nu mai fiti meschini, acizi, si, in primul rand, acceptati faptul ca acest grup este un simplu grup de prieteni - nimic mai mult. Ati avut prieteni pe care i-ati iubit, dar cu care nu ati mai vorbit de ani de zile, pentru ca simtiti ca nu va mai potriviti, simtiti ca ati evoluat in directii diferite. Exact acelasi lucru se intampla si in cadrul grupului Titan. Bucurati-va de perioada asta, iesiti macar o data, de doua ori pe luna, si intalniti-va, si, in momentul in care simtiti ca nu mai apartineti de grup, sau ca nu va mai face placere sa veniti la intruniri.. NU MAI VENITI! Va veti face singuri un bine. Credeti-ma, cu cei care va sunt simpatici, cu cei cu care va intelegeti foarte bine veti pastra legatura. Nu se va stirbi absolut deloc prietenia voastra prin simplul fapt ca nu treceti saptamanal prin chinul de a participa la intrunire.

 

Nu stiu daca ati constientizat cand ati intrat prima oara in grup sentimentul de a fi primit, integrat. Nu stiu daca ati constientizat cat de mult inseamna un "Salut cutarescule, bun venit intre titani!".. Poate daca ati fi facut-o (din suflet, nu din obligatie), n-ati fi ajuns in punctul asta. Dar sunt sigur ca si in cadrul vostru exista oameni care prefera "traditionalismul" gresit (noi estem preteni, ne cunoastem de atata timp, de ce sa acceptam uameni noi, pe care nu-i stim?). Nu-i primiti in casa, in pat, oameni buni! Ci pur si simplu va faceti cunostinte noi. Ca va plac sau nu, asta ramane sa vedeti. Prima impresie este overrated, NU va axati pe ea pentru a cataloga un om pe care nu-l cunoasteti, s-ar putea sa fiti placut surprinsi dupa un pahar de vorba..

 

Acum, referitor la impungerile de pe topic. Nu cunosc, n-am mai citit topicul de multicel, si consider ca nu e treaba mea sa spun cine are dreptate si de ce. Asta ramane sa stabiliti singuri. Insa.. ce e in mintea voastra? Va da forumul de mancare? Sunteti cumva pedepsiti de parinti sa stati in casa fara televizor, si forumul este ultima voastra farama de libertate? Aveti rufe de spalat, si preferati sa stie tot grupul ca ati invatat sa imbracati chiloteii dupa principiul "galben in fata, maro in spate"? Sunteti oameni in toata firea, chit ca aveti doar 19-20 de ani, sau 40-50 de ani. Sarcasmul, ironia, cinismul pot fi surse incredibil de bogate de amuzament, cata vreme nu va implicati in ele, cata vreme nu puneti la inima ce zice X sau Y. Daca o persoana de care nu va intereseaza, despre care nu stiti nimic, va face in toate felurile, si reuseste prin asta sa va umfle tarâtza, ar trebui sa va intrebati cum ati decazut intr-atat. Daca gasiti pe un stalp oarecare un bilet in care scrie "cei din Titan sunt toti niste idioti", vi se umfla vena pe frunte? De ce? Pentru niste cuvinte scrise de cine stie ce copchil retard?

In topicul acesta, toti cei care se impung intra in categoria celui ce a scris biletelul din exemplul de mai sus. Sfanta Marie si/sau Sfinte Iisuse, inainte sa-ti pocneasca vena pentru ce am scris, ce-ar fi sa-ti recitesti posturile cu un ochi ceva mai critic, mai sincer, si sa recunosti ca te-ai comportat exact cum am spu?

 

Grow up, people, va pierdeti in detalii, ignorand evidentul. Sunteti o mana de oameni in esenta buni, v-ati putea simti foarte bine impreuna, dar ratati aceste momente de dragul orgoliilor. Step down from the pedestal every now and then, o sa aveti surpriza de a realiza ca nu va apreciaza nimeni daca sunteti mai cocosi decat ceilalti (nimeni a carui opinie sa conteze, garantez!).

 

Over an' out.

PS: Tre' sa dati o bere, ca am scris asta cand trebuia sa-mi vad de serviciu.. :)

Cam are dreptate ,cine nu vrea sa vina la intalnirile de la metro titan sa nu mai vina dar sa nu mai agite apele pe aici,o sa le ducem dorul dar ne va trece.

Asa ca propun ca cei care vor mai veni din primavara din nou,la vechiul loc de intalnire sa se anunte de acum sa stim si noi.

:) :P Afirmativ

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Man uite aici ia si citeste /index.php?showforum=12

sunt zeci care erau in situatia ta imposibil sa nu te regasesti pe undeva

/index.php?showtopic=29131

 

Daca ai intrebari in plus baga aici si iti raspundem.

tnx man ptr link-uri.le-am citit de vreo cateva ori asa =)) , sincer acu` oscilez tare intre gs500f si kawa zx4r :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tnx man ptr link-uri.le-am citit de vreo cateva ori asa =)) , sincer acu` oscilez tare intre gs500f si kawa zx4r :)

Salutare si eu am fost in postura ta de a nu sti ce sa aleg, am ales un gs500f dak crei k te intereseaza ceva despre acest moto iti stau la dispoziti sa iti raspund la intrebari si nu k m-as pricepe eu ffff mult il am cam de 6 luni si am facut cu el aprox 6000km.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tnx man ptr link-uri.le-am citit de vreo cateva ori asa =)) , sincer acu` oscilez tare intre gs500f si kawa zx4r :P

 

Nu vrei mai bine un fazer 600, este foarte bun pt incepatori...si nu vb la misto. :)

Editat de alex ripper
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e sa iti iei un Kawa 400 ZZR sau ZXR sau mai bine GSF 400 Bandit. Personal am ramas prost cat de frumos mergea, cat de manevrabil si cat de bine tragea pt un 400.

As spune Kawa pt ca ai oarecare protectie la vant dar o sa ai un mic minus la manvrabilitate fata de GSF 400.

As spune de asemenea sa uiti de GS 500.

 

PS:Daca te gandesti ca piesele de schimb la moto de 400 (din punctul meu de vedere) nu s-ar gasi te inseli.Se gaseste orice rahat/reper/maruntis numai sa ai bani iar daca ai bani o faci nou de la cap la coada.

 

Cele scrise mai sus reprezinta strict parerea mea!!!

 

Scuzati-ma ca m-am bagat dar cum stau si eu in Balta Alba m-am simtit oarecum ok sa intervin :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea e sa iti iei un Kawa 400 ZZR sau ZXR sau mai bine GSF 400 Bandit. Personal am ramas prost cat de frumos mergea, cat de manevrabil si cat de bine tragea pt un 400.

As spune Kawa pt ca ai oarecare protectie la vant dar o sa ai un mic minus la manvrabilitate fata de GSF 400.

As spune de asemenea sa uiti de GS 500.

 

PS:Daca te gandesti ca piesele de schimb la moto de 400 (din punctul meu de vedere) nu s-ar gasi te inseli.Se gaseste orice rahat/reper/maruntis numai sa ai bani iar daca ai bani o faci nou de la cap la coada.

 

Cele scrise mai sus reprezinta strict parerea mea!!!

 

Scuzati-ma ca m-am bagat dar cum stau si eu in Balta Alba m-am simtit oarecum ok sa intervin :lol:

Nicio problema!:moto: chiar ma bucur ca primesc sfaturi de la cunoscatori !Eh , ma hotaresc eu pana la urma si in functie de ce $$$ detin :kiss:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nicio problema!:moto: chiar ma bucur ca primesc sfaturi de la cunoscatori !Eh , ma hotaresc eu pana la urma si in functie de ce $$$ detin :kiss:)

 

In prima faza vezi ce gen iti place, ca dupa aia e mai usor de gasit.

Cum ar fi io+naked+hornet=love :lol:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nicio problema!:moto: chiar ma bucur ca primesc sfaturi de la cunoscatori !Eh , ma hotaresc eu pana la urma si in functie de ce $$$ detin :kiss:)

 

eu am avut un gs mi-a placut la nebunie, f tare pt inceput insa dupa 1 an si ceva simti nevoia sa schimbi. Cel mai simplu ride it, like it, afford it, buy it :D

am vazut si eu lumea pe amc, exact cand se pleca. O zi foarte tare ieri pt moto... :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cam are dreptate ,cine nu vrea sa vina la intalnirile de la metro titan sa nu mai vina dar sa nu mai agite apele pe aici,o sa le ducem dorul dar ne va trece.

Asa ca propun ca cei care vor mai veni din primavara din nou,la vechiul loc de intalnire sa se anunte de acum sa stim si noi.

:kiss: :moto: Afirmativ

Am fost de cateva ori si nu venise nimeni. De 2 saptamani nici eu nu am mai dat pe la Titan fiind prins cu treaba.

Voi continua sa vin (pana cand da inghetzu') si la primavara.

 

numa' bine

Mesaj completat

o tura maine careva in afara bucurestiului?? :lol:

Pe unde anume? pana unde? A fost azi o zi superba si-am pierdut-o in bucuresti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

erau alte vremuri mon cher, au apus cum vor trece si astea tulbuir in care se zbat motociclistii de titan-balta alba-dristor-berceni-maramures. trec uneori pe langa Gloria si imi amintesc cum ne ridicam de la suc sa chimbam o bujie, il mai inpingeam pe cate unu ca nu-i pornea acaretu... dar atunci eram 20 toti, numarati pe degete... era oarecum normal sa ne ajutam si sa fim amici. haha, mai tineti minte cand a venit stan cu fularul ala de doi metri de il tragea de gat cand mergea mai tare?

 

na, ca mi-am luat Ij, de dorul vremurilor vechi! :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor, apelez si eu la bunavointa voastra. Exista careva printre noi care cunoaste un medic orelist bun? Prietena mea are nevoie de operatie de deviatie de sept. Este in faza destul de avansata.

Astept cu mare interes un mesaj privat, sau un apel la 0761.932.521 sau 0766.569.300.

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...