Sari la conținut

Accident Mortal Bobocica. 09.03.2007


B_50 GS
 Share

Postări Recomandate

Pentru prima data postez pe un astfel de topic. Sper sa nu o mai fac niciodata.

 

In primul rand sincere condoleante!

 

Nu are rost sa judecam un om dupa ce s-a stins....... orice ar fi facut, chiar daca ar fi vinovat de cine stie ce....... acum nu mai e printre noi. Putem si este normal sa incercam doar sa-i facem pe ceilalti care mai sunt printre noi sa fie mult mai atenti in deciziile pe care le iau cand isi aleg si cand conduc o motocicleta.

Sunt sigur, din pacate, ca oricate astfel de intamplari tragice ar avea loc, un tanar ce viseaza atat de frumos nu-si va schimba decizia, oricat de bine ar fi sfatuit de prieteni, si oricat i-ar interzice chiar si legea. Pacat...

 

Cat despre motociclete de incepatori........ toti se dau acum pe strazi cu monstrii de motoare, care sclipesc, fura ochii prietenilor si ai domnisoarelor... dar se intampla sa stiu ca foarte multi dintre cei care au peste 30 de ani si au motor mare acum, au pornit de la MOBRE ! Da, mobra 50, altii mai un MZ, CZ ..... daca te duci la un motociclist batran, cnd ii zici ca ai motor de 350 in 2 timpi zice "E FFFF PUTERNIC! AI GRIJA!". Au avut acesti oameni Mobre, Voshoduri, MZ-uri, CZ-uri, IJ-uri, JAWE.... apoi motoare straine de 400-600 centimetri cubi..... si nu toti au pasit spre ceva si mai puternic. Dar tinerii (ca mine de altfel) vor ceva maret, impunator, impresionant... cu care sa se simta extraordinar de cele mai multe ori in ochii celorlalti...

 

Am auzit atatea povesti despre "puternicele" JAWA 350... oameni care au avut accidente serioase cu ele..... chiarn si accidente fatale. Si multi dintre acestia nu s-au urcat nici pe jawa 350 fara experienta pe motoare mai mici........ si tot au patit-o.

Nu inteleg discutiile de genul "ia-ti ceva mic de inceput.... un 600cc... asa pana te inveti"... de parca ar fi biciclete!

 

Problema cea mai mare la un incepator nu este ca nu-si controleaza motocicleta !!! Va suiti pe ea si spuneti "o stapanesc, nu ma tem de ea"... ci este felul de a conduce !!! Va spun asta sincer, si nu ca repros! Asta mi s-a intamplat si mie. Cand ma vedeati cu un MZ 250 ETZ pe strada poate radeati de mine, unii... "buburuza". Ei bine, il stapaneam foarte bine, zic eu. Si la vreo 6 luni de cand il conduceam (permisul il aveam dinainte sa am motor) am intrat cu capul sub o masina!!! A fost vorba doar de o neatentie la drum! Apoi am fost nevoit sa franez brusc... oricum nu stiu daca mai reuseam sa opresc motorul (cu frana spate-fatza si frana de motor), s-a blocat roata fatza si mi-a derapat... m-am dus tarash prins sub motor vreo 15m pana am lovit masina din fatza mea (care oprise la o groapa).

M-a scapat Dumnezeu o data ca prin minune, nu am avut nici o fractura... motorul s-a facut repede... dar nu stiu daca se mai indura de inconstienta mea sa ma scape si a doua oara.

Consideram casca vitala, si geaca de piele fff importanta. In ziua aia n-am luat geaca pe mine, era fffffff cald si chiar mi-am zis cu 2 ore inainte "nu mi s-o intampla tocmai astazi". Apoi cei care nu au cazut nu stiu cum e sa nu poti sa dormi cand iti lipseste un strat de piele de pe maini... De atunci mi-am cumparat cotiere si genunchiere, si le port aproape mereu. Casca la fel, geaca la fel. Iar multi "amici" rad de mine ca port protectii... "ca sunt fricos". Ii las sa rada si fiecare sa cada cand i-o veni timpul asa cum s-a pregatit... niciodata nu stii cand o patesti, chiar daca nu ai nici o vina.

 

Fericiti sunt cei care atunci cand se credeau ei mai siguri pe ei au avut tranta sau accident soldat cu urmari foarte usoare. Pentru ca aceia au invatat o lectie care din pacate in creierul uman nu se poate inlocui nici pe departe la fel de eficient cu vorbe... Oricat ai invata din greselile altora........niciodata nu se compara cu ce inveti pe pielea ta.

Sincer, ma bucur ca am avut acel mic accident. Mi-a dat exact la momentul potrivit o mare palma si m-a trezit la realitate.

 

RESPECT sfaturile motociclistilor trecuti de 45 de ani!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 263
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

auzi tu mai poison, sau tractorist sau taran sau cum vrei sa te numesti sau sa iti spui, da am fost la el in parcare si am dat eu o tura de parcare cu motorul, si el 2 ture incet si apoi la parcat langa masina lui. normal ca dupa 2-3 zile dupa ce se obisnuia cu motorul si cu comenzile, iesea si pe strada sa agate femeile pe care tu nu esti in stare sa le agati. a sau scuze ca la tine acolo la tara merge sa le agati cu tractorul. m-ai lasat masca cu inteligenta ta, cum de ti-ai dat seama ca urma sa iasa pe strada sa agate femeile? eu chiar nu am reusit performanta asta. bravo. meriti o medalie. ia cumpara tu noul decret si citeste in el, si apoi du-te la un instructor si intreaba-l ce test trebuie sa dai ca sa iti iei motocicleta cu motor mai puternic de 25kw imediat dupa ce ai luat permisul, ca in decret scrie ca daca ai peste 21 de ani si dai un test de cunostinte poti sa iti iei motocicleta cu motor de putere mai mare de 25 kw. eu sunt un nimeni dupa cum vezi, mi-am facut user pe acest forum de cateva zile, asa de curiozitate sa vad si eu ce se scrie pe aici. total pe langa subiect, mama ce destept esti, nu imi imaginam. ar trebui sa te nominalizeze astia la premiul nobel pt intelepciune. BRAVO!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kp@

 

vad ca si tu ai bilute.. ia-ti un R1 te rog, poate scapam dreaq si de tine !

 

Din tot ce am scris io acolo, trebuia sa intelegi ca in imbecilitatea voastra de a conduce nu stiu ce motor printre blocuri puteati omora copii nevinovati.

 

Si ala si-a meritat soarta, bine ca nu a mai omorat si vreun copil nevinovat. Si ti-o meriti si tu , i-ati un R1 te implor, poate astfel mai ridicam media de IQ la romani !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ pustiulik

Cred ca esti suparat pentru prietenul tau,dar asta nu iti da dreptul sa spui atatea tampenii.

Poti sa ai 50 de ani si daca atunci vrei sa te apuci de motocicilism tot pe una mica trebuie sa incepi.

Merg de la 5 ani pe motorete si m-am dat cu foarte multe de la mobra la R1 si pot sa am o parere avizata.Iti trebuie mii de km pe un motor ca sa inveti sa-l stapanesti tu pe el si nu invers.Un R6 sau R1 sunt total neindicate nu numai pentru incepatori dar si pentru motociclisti cu oarecare experienta datorita brutalitatii si agresivitatii lor.Iti trebuie multa experienta pentru ele si nu numai!!!

Prietenul tau a gresit...si din pacate a platit cu viata.

Pentru ce a vrut el motoreta aia numai conteaza acum...pentru fetite sau viteza sau altceva chiar nu mai are importanta.

Conteaza ca din acest accident pot invata multi alti incepatori care viseaza numai bombe pe roti si ce tari vor fi ei pe strada pe GSXRZX10CBRRRR1 s.a.m.d.

 

Numai bine tuturor!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa ce am stat si am gandit la rece, mi-am dat seama ca a fost o greseala sa se suie pe un motor asha puternic fara sa aibe nici scoala terminata. nu cred ca am spus tampenii, doar ca apar tractoristi care au mers toata viata lor in tractor si au avut bani sa isi ia numai ij-uri sau mai shtiu eu ce motociclete din fostul bloc comunist, si care daca s-ar sui pe un supersport, s-ar nenoroci, si te mai enervezi asha. domnule poison, chiar va rog sa va interesati la un instructor si sa cititi noul decret sa vedeti ca aveti voie sa va luati direct hayabusa dupa ce luati permisul si aveti peste 21 de ani, ca nu este inca nici un test care tre sa il dai sa iti poti cumpara motor mai puternic de 25 kw. doar se pare ca pe acolo prin lanurile de porumb, noul decret o sa ajunga peste cativa ani, ca de, cu tractorul dureaza. si daca te intereseaza, nu o sa imi mai iau motor, si am si renuntat la scoala, asa ca poti sa fierbi asteptand sa scapi de mine. poate o sa imi iau un tractor sa vad ce gagici poti agata cu ala:)) inca o data R.I.P pt o viata care s-a stins prea devreme.

 

ady_viteza, da shtiu ca cel mai bine incepi cu un motor mic. si eu am avut acu 2 ani o cagiva mito de 125 pe care am mers vreo 2 luni, fara permis si se pare ca mi-a prins cat de cat bine. shtiu ca r6 si r1 sunt foarte brutale si tre sa fi foarte calculat cand conduci o asemenea bestie. pacat ca a platit cu viata.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pustiulik, eu zic sa stai in banca ta cel mai bine, din 2 motive esentiale:

 

1. Tu vezi ca pe o mandrie faptul ca iti poti lua si busa daca ai 21 de ani, vai ce bine...du-te in Germania, tara civilizata, sa vezi cum se face scoala moto acolo si dupa cati ani ai ai voie sa mergi pe busa si.Daca legislatia din Romania este o prostie, ne mai si mandrim cu asta, nu?

 

2. Accentuezi faza cu agatatul gagicilor, de cateva posturi incoace doar despre asta vorbesti.Va luati motoare puternice sa aratati prietenilor si gagicilor ce motoare aveti voi, si vedeti ce patiti..Pasionatii de motociclism merg si pe IJ, si pe Mobre, si pe R1, indiferent de cat de mult costa sau cati cai are fiecare.

 

P.S. Mai bine nu-ti faceai cont pt forum si puneai mana pe o carte de gramatica in timpul asta, parerea mea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uuppps .. aicilea shea nu e topicu de tractoare ? uupps...

 

Chiar mi-as dori ca in dreptul tau sa scri in loc de "Nou venit pe forum" .. "Nou plecat de pe forum"

 

Spre deosebire de tine care a pus la profil o motocicleta pe care o vede doar in poze si pe langa care doar saliveaza, io chiar am o motocicleta , dar asta conteaza mai putin. Am condus si vitezane, si un scuter odata, chiar si tractoare si masini. Le-am facut pe toate, si am facut asta cu mare placere , nu ca pustii din ziua de azi , care va credeti mari si tari si care va rupeti gatu la 3 ore dupa ce va luati R6 ... asa eram si io acu 10 ani, cand imi dadeam drumu dupa 10 secunde.

 

Totu sta in creier.. si in PUTEREA de a-ti cunoaste (recunoaste) limitele.. se pare ca pushtanii din ziua de azi inca nu stiu de asa ceva, daca au reusit sa porneasca de pe loc o motocicleta, asta inseamna ca deja gata.. permisu e ca si luat iar o Busa e doar motocicleta de incalzire.

 

Pacat ca prietenul tau a platit cu viata , dar a cautat-o cu lumanarea.

Si nu stiu cat de prieteni buni ati fost , de cand a murit, stai pe topicu asta se te iei in gura cu noi astia zmeii, in loc sa spui macar cand a fost inmormantarea si unde. Poate pe forumu asta sunt oameni care l-au cunoscut si care vor sa-si ia "La revedere".

 

Se pare insa ca pentru tine asta nu conteaza , e mai importanta mandria ta sa nu te lasi calcat in picioare de catre "zmeii forumului".

Editat de Poison
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am spus ca dupa legislatia noastra, daca ai 21 de ani, poti sa iti iei direct hayabusa. Nu am specificat ca vreau sa imi iau hayabusa. Dupa cum am mai spus, nu mai imi iau nici un motor, fac ceva pe el de motor. Asfalt uscat pt voi care sunteti deja posesori si conducatori de motociclete si sa va fereasca dumnezeu de accidente. In al doilea rand, am punctat faptul cu gagigile, pt ca se gaseste un complexat ca poison, sa vorbeasca si el ca nu avea ce face acasa, si s-a gandit ca mai bine posteaza ceva pe forum. Mersi de avertisment:)) si nu imi purta tu de grija, ca eu stau in banca mea linistit. :crack:)

 

INCA O DATA ASFALT USCAT PT TOTI CONDUCATORII DE MOTO, SI LA CAT MAI PUTINE ACCIDENTE!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa ce am stat si am gandit la rece, mi-am dat seama ca a fost o greseala sa se suie pe un motor asha puternic fara sa aibe nici scoala terminata. nu cred ca am spus tampenii, doar ca apar tractoristi care au mers toata viata lor in tractor si au avut bani sa isi ia numai ij-uri sau mai shtiu eu ce motociclete din fostul bloc comunist, si care daca s-ar sui pe un supersport, s-ar nenoroci, si te mai enervezi asha. domnule poison, chiar va rog sa va interesati la un instructor si sa cititi noul decret sa vedeti ca aveti voie sa va luati direct hayabusa dupa ce luati permisul si aveti peste 21 de ani, ca nu este inca nici un test care tre sa il dai sa iti poti cumpara motor mai puternic de 25 kw. doar se pare ca pe acolo prin lanurile de porumb, noul decret o sa ajunga peste cativa ani, ca de, cu tractorul dureaza. si daca te intereseaza, nu o sa imi mai iau motor, si am si renuntat la scoala, asa ca poti sa fierbi asteptand sa scapi de mine. poate o sa imi iau un tractor sa vad ce gagici poti agata cu ala:)) inca o data R.I.P pt o viata care s-a stins prea devreme.

 

ady_viteza, da shtiu ca cel mai bine incepi cu un motor mic. si eu am avut acu 2 ani o cagiva mito de 125 pe care am mers vreo 2 luni, fara permis si se pare ca mi-a prins cat de cat bine. shtiu ca r6 si r1 sunt foarte brutale si tre sa fi foarte calculat cand conduci o asemenea bestie. pacat ca a platit cu viata.....

 

 

OK ... THAT`s IT ... time for you 2 :crack: , scoate`tzi capul din c.ur si gandeste-te ... care e diferenta dintre A AVEA voie sa iti cumperi motocicleta (ca POSESIA deocamdata nu e ilegala , ca si la - sa zicem anumite arme si droguri <ca de altfel nici comercializarea lor>) si a avea voie sa O CONDUCI PE DRUM PUBLIC pana nu indeplinesti conditiile din legea amintita de tine ... adica de a avea 2 ani vechime cu A`u pe carnet ...

 

a ... si inca ceva .... ar trebui sa fie ilegala si habarnaitul agitator de spirite in necunostiinta de cauza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

auzi tu mai poison, sau tractorist sau taran sau cum vrei sa te numesti sau sa iti spui, da am fost la el in parcare si am dat eu o tura de parcare cu motorul, si el 2 ture incet si apoi la parcat langa masina lui. normal ca dupa 2-3 zile dupa ce se obisnuia cu motorul si cu comenzile, iesea si pe strada sa agate femeile pe care tu nu esti in stare sa le agati. a sau scuze ca la tine acolo la tara merge sa le agati cu tractorul. m-ai lasat masca cu inteligenta ta, cum de ti-ai dat seama ca urma sa iasa pe strada sa agate femeile? eu chiar nu am reusit performanta asta. bravo. meriti o medalie. ia cumpara tu noul decret si citeste in el, si apoi du-te la un instructor si intreaba-l ce test trebuie sa dai ca sa iti iei motocicleta cu motor mai puternic de 25kw imediat dupa ce ai luat permisul, ca in decret scrie ca daca ai peste 21 de ani si dai un test de cunostinte poti sa iti iei motocicleta cu motor de putere mai mare de 25 kw. eu sunt un nimeni dupa cum vezi, mi-am facut user pe acest forum de cateva zile, asa de curiozitate sa vad si eu ce se scrie pe aici. total pe langa subiect, mama ce destept esti, nu imi imaginam. ar trebui sa te nominalizeze astia la premiul nobel pt intelepciune. BRAVO!

+

si eu am avut acu 2 ani o cagiva mito de 125 pe care am mers vreo 2 luni, fara permis si se pare ca mi-a prins cat de cat bine.

 

Shmecheria si prostia troneaza la tine. Faptul ca te mandresti in continuare de faptele tale ba in continuare cauti scuze pentru faptul ca respectivul a circulat cu motorul , plus atacurile la persoana ti-au adus 5 zile de pauza. Daca nu esti in stare sa porti o discutie coerenta si sa ii faci si pe altii sa inteleaga ca ce a facut prietenul tau a fost O PROSTIE CRASA , atunci nu vad ce mai umplem atatea pagini aiurea.

 

@all, luati partea trista dar si cea educativa a acestui caz. Nu lasati sa devina doar o statistica la IML.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate maine sunt chiar 2 inmormantari ... Cred ca ma voi duce totusi la cealalta ... Acolo a murit un motociclist.

 

Dumnezeu sa il odihnesca si pe al tau prieten Titus .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dami voie sa te corectez au murit 2 oameni unul era un frate motorist altul era ...... va dati seama ca cine se aseamana se aduna ori @pushtiulk isi dovedeste prostia cu varf si indesat probabil daca nu era Titus era @pushtiulk norocul lui nu si al nostru.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate maine sunt chiar 2 inmormantari ... Cred ca ma voi duce totusi la cealalta ... Acolo a murit un motociclist.

 

Dumnezeu sa il odihnesca si pe al tau prieten Titus .

 

Poti sa dai amanunte? Cine Doamne a mai murit? Si daca putem face ceva pentru familia celui in cauza sau daca putem ajuta cumva cu ceva? Unde e inmormantarea si la ce ora?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SPUNE-MI CINE ITI SUNT PRIETENII SI ITI SPUN CINE ESTI.

pare batranesc si spus de bunica dar vazand ce prieteni a avut omul asta, si dandu-mi seama ca a fost ca ei (doar erau prieteni) imi dau seama ca nu prea sunt trist si nu am ce condoleante sa imi arat. ba mai mult daca unu dintre prieteni ar pati o treba ca asta (ceae ce nu doresc nimanui) nu as fi trist deloc. am lucruri mai bune de facut.

 

stam ca prostii si incercam sa explicam unor ignoranti cum e cu mersul pe motor si ce trebuie sa faci .. orice om normal cred ca isi raceste gura degeaba..

si nu in ultimul rand, femeile se agata cu faptul ca esti masuclin cu cu cat de mare e motorul si pe aceleasi femei mai bine le faci sa tipe de placere decat de frica pe motor. acum feicare cu ce poate.. v-am salutat si o sa incerc sa nu mai postez in topicul asta....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am citit topicul asta de la cap la coada. Dupa cum se poate vede la profil am carnet de categoria a de relativ putzini ani. Motocicleta am avut mai demult, dar am mers cu ea pe camp. Dupa ce mi-am luat canet am avut ocazia sa merg cu motoare dein toate categoriile, de la scutere de 50 pana la bolizi de 1100.

Vreau doar sa va povestesc o intamplare care mi s-a intamplat vara trecuta:

 

Un bun prieten din bucuresti detzinea doua motoare un R1 shi un CBR954. Intr-o zi a fost nevoit sa ishi mute amandoua motoarele din garajul in cre le tinea. M-a rugat sa merg eu cu unul dintre ele, el urmand sa mearga cu celalalt.

Cu toate ca imi placea R1 shi ash fi vrut sa merg eu cu el am ezitat, din cauza ca nu cunoshteam motorul si shtiam din auzite ca poate fi brutal, am preferat sa merg cu 954 din cauza ca shtiam ca este putzin mai "bland". Vreau sa subliniez ca pana atunci mai mersesem shi pe alte motoare mari shi conform legislatziei puteam sa ma sui shi pe Busa.

 

Cred ca nu motocicletele ucid, de vina sunt graba, neatentzia, shi inconshtientza.

 

Condoleantze familiei lui Titus shi prietenilor lui. Nu vreau sa il vorbesc de rau, ce a fost, a fost. Nimic din tot ce discutam sau facem aici nu il mai pot aduce inapoi.

 

Fiecare are cel putzin cate o concluzie de tras din aceasta tragedie. Spre exemplu Pushtiulik a ajuns la concluzia ca nu ii mai trebuie motor. Unii s-ar putea razgandi in privintza primului motor, altii ar putea sa ishi dea seama ca o parcare nu este un loc potrivit pentru drive test sau pentru a invatza trick-uri, etc etc.

 

In concluzie, cine are urechi de auzit shi creier de priceput, sa priceapa, cine nu, nu. Din pacate cred ca nu va fi ultimul care patzeshte asha.....sunt o gramada de incepatori care nu shtiu de existenta acestui forum sau nu au prieteni care sa ii sfatuiasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa dai amanunte? Cine Doamne a mai murit? Si daca putem face ceva pentru familia celui in cauza sau daca putem ajuta cumva cu ceva? Unde e inmormantarea si la ce ora?

 

Este vb de accidentul Plevnei cu Stirbei ... Este topic la accidente.

Editat de Schuberth
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

,,........Fericiti sunt cei care atunci cand se credeau ei mai siguri pe ei au avut tranta sau accident soldat cu urmari foarte usoare. Pentru ca aceia au invatat o lectie care din pacate in creierul uman nu se poate inlocui nici pe departe la fel de eficient cu vorbe... Oricat ai invata din greselile altora........niciodata nu se compara cu ce inveti pe pielea ta.''

 

mai bine 10 accidente usoare decat 1 grav......si totusi trecuse cred de varsta teribilismului sau asa ar fi trebuit sa fie.........26 de ani!

 

Am citit aici prea multe posturi geniale scrise din suflet de cei care iubesc motoarele si au experienta. Parerea mea este ca trebuie sa fi handicapat mintal ca incepator sa-ti mai doresti un R237276 sau gsxr1883738 sau zx273872r . Toata lumea regreta cele intamplate cu acest baiat ,ca nu suntem animale ,dar cred ca a murit in zadar daca exemplul lui nu ramane vesnic in creierele incepatorilor . Daca esti prieten cu cel care a murit , fa o fapta buna si sfatuieste si pe altii sa nu cumpere asa ceva si sa inceapa ca toata lumea la cresa gradinita scoala etc . Nu direct facultate !!! Motoarele astea frumoase gen R1 R6 etc au omoarat ele motociclisti din tata in fiu ... cu voi incepatorii ar fi o joaca de copil . Ati vazut , 7 8 sec si viata e gata . Nu e ma si pacat ? Se chinuie mama ta sa te creasca sa te educe , face orice pt tine si tu te sinucizi ? Asta e . Sinucidere . Vorbe gen : daca ai carnet nu inseamna ca stii sa conduci ci doar ai dreptul sa circuli ,sau nu pune pariu cu moartea ca va castiga 1 singura data etc chiar nu va misca cu nimic ? Apare si inteligentul ala care zbiara ca unii nici nu viseaza la asa mobre sau aaaaa da ca nu isi permit asa ceva . Pai stimabile incult care privesti lucrurile numai din prisma banilor , afla ca multi de pe aici puteau sa isi cumpere si Ducati Desmosedici RR ( asta daca stii cam cat costa si ce e ) dar au preferat sa faca "cresa" . Dupa cateva mii de km se ajunge si la bolizii cei frumosi si puternici intelegi ? Nu are rost sa mai scriu ... prevad ca o voi face si eu degeaba. Dar nu regret ca am pierdut cateva minute din viata mea scriind ceva din suflet , cu speranta ca inca se mai pot salva multe vieti ...

...............de departe cel mai pertinent post

Felicitari Schuberth

Editat de emanuel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta este ,a gresit si platit cu ce avea el mai scump...VIATA !

Uneori, vorbim in plus doar pentru ca suntem prea neputinciosi in fata tragediilor ce sa intampla ,din pacate in ultima perioada s-a depasit orice limita de accidente moto din cat am citit eu pe acest forum.

Nu imi place sa critic si nici sa judec,toti la randul nostru ...gresim !

Titus...sper sa-ti gasesti linistea acolo sus !!! :D :lol: :D

DUMNEZEU SA TE IERTE !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa est insa si nr nostru a crescut, iar raportul de accidente e proportional. din astfel d tragedii trebuie doar sa invatam ce tre sa nu facem. gandeste-te k makr dak purta ksk, nu eram nevoiti sa scriem 38776544 de comment-ur. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...