Sari la conținut

Zona Crangasi - Giulesti & 1 Mai - Grivita


Postări Recomandate

Stai mai ca nu are nicio legatura cu Biker's...Ma rog, cred ca o sa incep sa ma abtin de la a mai posta ca lumea interpreteaza totul pe forum. Nu incercam sa fac concurenta la Biker's, imi place acolo si acolo ma duc de fiecare data cu drag(la Biker's ma refer). Era doar o varianta de a mai schimba din cand in cand mediul..... De asemenea Cici, nu cred ca am zis vreodata ca in Biker's sunt fite.....Acuma nimeni nu mai poate sa spuna ca a fost intr-un loc misto ca face concurenta altui bar??????Sa fim seriosi....Biker's si Coyote nu au nicio legatura unul cu celalalt: unul e un bar de motociclisti , altul e bar rock'n'roll. Am fost nevoit sa ma duc, altfel as fi fost cu voi in Biker's..Dar...in fine.......

Editat de shuvyx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7,2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

multi se anunta dar nici unu nu apare la sedinte. Cred ca ne scriu doar pt a face posturi ca 'da bine'.

 

Sorine !! Ne e dor de tine ce mai faci ??? :crack:

Ce faci Larry?

Ia zi , cum a fost aseara cu lautarii ? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost si eu in Coyote Cafe aseara, ziua sefului meu si nu am avut ce face....Bai, e prea tare, am mai fost acolo si cu alte ocazii si mereu m-am simtit excelent... Muzica live, muzica buna, nu fitze..Va recomand cu toata increderea :crack:

 

I hate you Cata!! :crack:

 

:P De ce ma urasti ? :10:

E tare coyote. si fetele canta ok, nu? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce faci Larry?

Ia zi , cum a fost aseara cu lautarii ? :crack:

 

Prea multe nu imi mai aduc aminte. Dupa ora 3 s-a rupt filmul. Bine ca nu am avut portofelul la mine. :crack:

Diseara va invit in alt loc sa bem o sticla de vin. Atentie : sunt lautari in libertate. :P

Testam si Coyote dar saptamana viitoare.

:crack:

 

Salutare

 

Stau in Crangasi, pe Ceahlau, acolo unde imi parchez si purcelusha; voi unde va intalniti de obicei, ca sa nu mai citesc 400 si ceva de pagini? ceva chopperisti sunt in gashca?

 

purcelusha ai cumparat-o de la nea Radu ??? Te asteptam joi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Laryboss, felicitari pentru primul pas facut! :crack:

 

purcelusha ai cumparat-o de la nea Radu ??? Te asteptam joi.

Omul intreba unde, nu cand? :crack: (Dar, deh, asa e a doua dupa ce te bagi in hora cu lautarii :P).

 

@Filosofull: Raspunsul complet este: ne intalnim in fiecare joi, incepand cu 20:30 la Bordo (barul este situat langa The Gate, chiar langa parcarea din fata intrarii la Strandul Tineretului, pe strada dintre Agronomie si Sos. Kisseleff).

 

@Gasca: Cum facem sa avem o pagina de genul "Contact Us"? :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Laryboss, felicitari pentru primul pas facut! :crack:

 

 

Omul intreba unde, nu cand? :crack: (Dar, deh, asa e a doua dupa ce te bagi in hora cu lautarii :10:).

 

@Filosofull: Raspunsul complet este: ne intalnim in fiecare joi, incepand cu 20:30 la Bordo (barul este situat langa The Gate, chiar langa parcarea din fata intrarii la Strandul Tineretului, pe strada dintre Agronomie si Sos. Kisseleff).

 

@Gasca: Cum facem sa avem o pagina de genul "Contact Us"? :P

 

Quoste; ia mai lasa-ma Rofiro cu...................................propaganda. va duceti in toate partili si pi mini nu ma luati, mai ?

di ce nu ai dat cu telefonu' in mine ? zic. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anunt pentru AJUTOR UMANITAR!

 

Unul dintre cei mai buni prieteni ai motociclistilor din Bucuresti, pe care multi dintre voi probabil ca l-ati cunoscut cu ceva vreme in urma, este intr-o situatie disperata.

 

Este vorba despre Adi, cel care a lucrat ca administrator al Barului Etrusco, situat in P-ta Alba Iulia, pe vremea cand acesta era (si putea fi) frecventat de motociclisti - datorita lui.

 

Fara sa il cunosc sau sa fi auzit despre el pana ieri, am aflat despre cazul lui de pe un al topic al forumului, respectiv acesta.

 

Pe scurt a fost diagnosticat cu cancer, mai exact Neoplasm rinofaringe T4N1M0, stadiul IV A, iar situatia sa materiala este crunta (pe scurt: sta cu chirie intr-o camera de 6mp - care include si "bucataria" - impreuna cu sotia si baietelul lor de 5 ani; restante la chirie 800 lei cu "sanse" mari de evacuare in curand, dependent de morfina si analgezice, dantura pierduta, nu se poate alimenta decat cu lichide etc... mai multe detalii pe link-ul de mai sus).

 

--------

 

Astazi am fost la Adi, ocazie cu care l-am si cunoscut personal.

 

Nu vreau sa folosesc multe cuvinte, insa cei care citesc acest post trebuie sa stie ca atat el, cat si familia (sotia + baietelul) au nevoie de sprijin constant, atat material cat si moral. Adi este un luptator, desi medicul sau curant i-a spus ca nu se mai poate face nimic pentru el, iar Adi constientizeaza acest lucru. Ii alimenteaza dorinta de viata existenta copilului (prea mic ca sa priceapa suferinta tatalui, a familiei), precum si a sotiei.

 

Este foarte important ca isi doreste sa traiasca si inca nu este rapus de durerile si suferintele cumplite prin care trece in fiecare moment, din cauza carora nu se poate alimenta normal (doar cu lichide sau legume pasate, asa cum s-a mai spus), nu poate sa doarma decat pe scaun (altfel, in pat, il dor oasele, carnea) etc.

 

In fine, am reusit sa le asigur necesarul de hrana pentru doua-trei zile si lemnele pentru soba pentru o saptamana (dar la modul foarte dramuit la care folosesc lemnele, s-ar putea sa le ajunga si doua saptamani; oricum, le voi mai duce lemne saptamana asta). Apropos, stiti ce ardeau in soba noaptea (fac focul numai noaptea, din ratiuni de economie), ca sa incalzeasca (sau sa afume?) camera micuta in care locuiesc? Ei bine, aflati ca singurul combustibil solid erau niste... saci de canepa (de baza!!!) si o mana de scandurele de la laditele de fructe! sad.gif

 

Ca sa concluzionez: sunt infioratoare "conditiile" de care dispun (mai ales in situatia data) si, repet, au nevoie de sprijin, si nu numai material! Dar si cel material este important, mai ales in situatia de criz in care sunt vis-a-vis de plata restantei la chirie (cei 800 de lei) si iminenta evacuarii in cauzl in care nu platesc (asta e o alta poveste urata).

 

Astfel ca cei care puteti sa donati o suma oricat de mica (oricat de mica vi s-ar parea voua), adunata cu alte contributii, ganditi-va ca pot face miracole pentru Adi si familia sa! Eu voi merge din nou vineri la ei sa le mai duc cate ceva, iar daca va ganditi ca-i puteti sprijini si voi, putem organiza joi, la sedinta o colecta - in limita posibilitatilor fiecaruia. In seara asta am vorbit cu Shadow si cu Nico si ne vom putea baza si pe sprijinul lor. "Poarta" e deschisa!

 

(Mai puteti lua legatura si cu Ralucone sau cu Dana D si vedeti cum si ce mai puteti face.)

 

Pe de alta parte, in urma celor discutate cu Adi si constatate personal, are nevoie imediata de urmatoarele:

 

1. Butelie - reincarcat butelia existenta (strict necesara pentru preparea hranei si incalzirea lichidelor/ceaiului). In momentul de fata foloseste cuptorul cu microunde, insa, desi este util, face mai mult rau decat bine. Pentru cei care nu stiu, microundele au un efect secundar (nedorit) asupra hranei incalzite/preparate cu ajutorul acestora: distrug substantele nutritive, vitaminele, proteinele din mancarea respectiva. Inclusiv ceaiul preparat, incalzit cu microunde devine o zeama chioara. Astfel incat ajungi sa mananci "burete" in loc de mancare daca aceasta este preparata/incalzita la microunde. Este exact ceea ce ii trebuie lui mai putin: distrugerea substantelor utile din hrana. Deci o butelie la doua saptamani ar fi mana cereasca pentru organismul lui (si asa "otravit" cu morfina si analgezice).

 

2. Miere. Din cate am inteles, consum cel putin 1kg de zahar pe saptamana, pentru cu nu poate ingera decat alimente foarte puternic indulcite. Insa zaharul, mai ales in cantitati deja industriale, este si el toxic si total neindicat. L-am intrebat si mi-a confirmat ca ar folosi cu placere mierea.

 

3. Fructe (mere, citrice, banane) si morcovi. A primit un blender (de fapt, un mic robot de bucatarie) care are un dispozitiv ce permit faramitarea fructelor si a legumelor (le face ca pe un soi de piure - evident, nefiert). Piureul respectiv si-l poate "dilua" cu ceai sau suc si il poate bea (rezevor natural de vitamine).

 

4. Sucuri neacidulate. De exemplu, Prigat cu pulpa de fructe sau - si mai sanatos - Ciao (cutii de 2 litri cu suc de rosii, piersici si alte fructe).

 

5. Suc (gel) de Aloe Vera. Se gaseste in farmacii (Help Net) la bidoane de 1 litru. Ii este foarte util pentru detoxifiere si fortifiere (contine peste 75 de nutrienti, 200 de componenti activi, 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine). Daca nu va descurcati pana joi-vineri, incerc eu sa fac rost.

I-am povestit despre el si a fost de acord sa il introduca in dieta.

 

6. Filtru de cafea. Nu pentru cafea, ci pentru preparea si mentinerea calda a ceaiului! Trebuie sa bea - si bea - foarte des lichide calde si dulci (ceai, in mod special).

 

7. Algocalmin fiole.

 

8. Nu in ultimul rand: bani!

 

9. Un job sigur/stabil pentru sotia lui. Nu cred ca va e usor sa va imaginati in ce conditii si pe ce suma de nimc lucreaza in momentul de fata.

 

10. Mediatizarea cazului(?) in vederea obtinerii unui sprijin substantial, fie din partea autoritatilor, fie din partea altor persoane care pot si doresc sa ii ajute.

 

11. Un telefon mobil functional, deoarece pe al lui i l-au furat la ultima vizita pe care a facut-o la Spitalul Fundeni. Evident, nu se pune neaparat problema unui aparat nou, ci poate fi foarte bine unul folosit, dar functional. In conditiile actuale, in caz de necesitate nu are cum sa apeleze la ajutor medical specializat (ambulanta)!

 

12. Un topor pentru spart lemne.

 

Cei care doresc sa il ajute, ma pot contacta pentru a le oferi detalii.

 

Cei care sunt din Bucuresti si pot strange/dona ceva pentru Adi si familia lui (cate ceva din lista de mai sus, alimente, bauturi din gama celor recomandate, hainute pentru baiatul de 5 ani, sume de bani), va rog sa ma contactati, deoarece (repet) vineri voi merge din nou la el.

 

Va anticipat multumesc in numele lui Adi!

 

------------------------------------------------

 

Pe de alta parte, va amintiti ca la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lunii decembrie 2008 s-a discutat aprins pe acest topic, precum si la vreo doua sedinte din perioada respectiva despre initiativa de a merge in gasca si de a dona cate ceva la un camin de copii si/sau de batrani, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

 

Au fost voci care au sustinut ca nu trebuie sa ne raportam (doar) la evenimente cum ar fi Craciunul si/sau Pastele, ca e mai "altfel" daca o faci asa, pur si simplu. Altii au fost de parere ca momentul sarbatorilor este unul potrivit si au enumerat considerentele etc.

 

Cert este ca dincolo de aceste discutii nu s-a intamplat nimic concret la nivel de grup, nici cu ocazia sarbatorilor si nici altcandva de atunci incoace.

 

Consider ca acum este un moment oportun sa trecem la ceva concret. Evident, benevol.

 

Se intrunesc toate "conditiile" care au aprins discutiile din decembrie: nu nici copil, nici batran, nici motociclist, nici "ne-motociclist", nu sunt nici sarbatori de iarna, nici Paste. Putem ajuta pur si simplu un om, o familie, sa treaca pe cat se poate mai usor prin niste momente negre!

 

Si nu va spun decat ce am vazut cu ochii mei astazi.

 

Si cu atat mai mult va spun cu cat am vazut ce inseamna licar de speranta, clipa de fericire cand vine cineva la usa ta (situata intr-un colt de Pantelimon - comuna, unde a intarcat mutu' iapa), intr-un loc in care nimeni dintre noi nu si-ar inchipui ca poate locui o familie (mai ales cu problemele pe care le au) si, precum spuneam, o persoana pe care o vezi pentru prima data in viata ta iti intinde o mana de ajutor si sta cu tine si iti asculta ofurile. Asta in conditiile in care probabil ca cel mai des le deschide usa proprietareasa sa le ceara chiria si sa ii ameninte ca ii da afara daca nu se grabesc cu plata.

 

Apropos de proprietareasca - o bestie cu chip de om, dupa parerea mea - trebuie sa stiti ca le-a inchiriat acea "baraca" (asta ca sa nu spun vagauna) aflata in spatele unei vile imense aflata in constructie, a carei amprenta la sol are cel putin 180mp. Si stiti de ce ii preseaza cu banii? Pentru care cativa muncitori pe care nu i-a mai platit de mult si, altfel, vor sa plece!

 

Iar ca sa aveti masura aprecierii sprijinului pe care il puteti oferi, imaginati-va ca la plecare cu greu am reusit sa il conving pe Adi (care abia se mai tine pe picioare) sa ramana pe scaun si sa nu ma mai conduca pana la poarta.

 

------------------------------------

 

Scuze pentru postul meu neobisnuit de lung. Chiar am simtit nevoia sa va povestesc in amanunt despre necazurile acestui om si ale familiei lui.

 

De ce am simtit nevoia?

 

Pentru ca sunt convins ca putem sa ii impreuna ajutam pe acesti oameni!

 

------------------------------------

 

Concluzie:

 

Daca printre voi se numara pesoane care pot contribui pana joi la sedinta cu cate ceva din lista (restransa) enumerata mai sus, va rog sa anuntati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anunt pentru AJUTOR UMANITAR!

 

Unul dintre cei mai buni prieteni ai motociclistilor din Bucuresti, pe care multi dintre voi probabil ca l-ati cunoscut cu ceva vreme in urma, este intr-o situatie disperata.

 

Este vorba despre Adi, cel care a lucrat ca administrator al Barului Etrusco, situat in P-ta Alba Iulia, pe vremea cand acesta era (si putea fi) frecventat de motociclisti - datorita lui.

 

Fara sa il cunosc sau sa fi auzit despre el pana ieri, am aflat despre cazul lui de pe un al topic al forumului, respectiv acesta.

 

Pe scurt a fost diagnosticat cu cancer, mai exact Neoplasm rinofaringe T4N1M0, stadiul IV A, iar situatia sa materiala este crunta (pe scurt: sta cu chirie intr-o camera de 6mp - care include si "bucataria" - impreuna cu sotia si baietelul lor de 5 ani; restante la chirie 800 lei cu "sanse" mari de evacuare in curand, dependent de morfina si analgezice, dantura pierduta, nu se poate alimenta decat cu lichide etc... mai multe detalii pe link-ul de mai sus).

 

--------

 

Astazi am fost la Adi, ocazie cu care l-am si cunoscut personal.

 

Nu vreau sa folosesc multe cuvinte, insa cei care citesc acest post trebuie sa stie ca atat el, cat si familia (sotia + baietelul) au nevoie de sprijin constant, atat material cat si moral. Adi este un luptator, desi medicul sau curant i-a spus ca nu se mai poate face nimic pentru el, iar Adi constientizeaza acest lucru. Ii alimenteaza dorinta de viata existenta copilului (prea mic ca sa priceapa suferinta tatalui, a familiei), precum si a sotiei.

 

Este foarte important ca isi doreste sa traiasca si inca nu este rapus de durerile si suferintele cumplite prin care trece in fiecare moment, din cauza carora nu se poate alimenta normal (doar cu lichide sau legume pasate, asa cum s-a mai spus), nu poate sa doarma decat pe scaun (altfel, in pat, il dor oasele, carnea) etc.

 

In fine, am reusit sa le asigur necesarul de hrana pentru doua-trei zile si lemnele pentru soba pentru o saptamana (dar la modul foarte dramuit la care folosesc lemnele, s-ar putea sa le ajunga si doua saptamani; oricum, le voi mai duce lemne saptamana asta). Apropos, stiti ce ardeau in soba noaptea (fac focul numai noaptea, din ratiuni de economie), ca sa incalzeasca (sau sa afume?) camera micuta in care locuiesc? Ei bine, aflati ca singurul combustibil solid erau niste... saci de canepa (de baza!!!) si o mana de scandurele de la laditele de fructe! sad.gif

 

Ca sa concluzionez: sunt infioratoare "conditiile" de care dispun (mai ales in situatia data) si, repet, au nevoie de sprijin, si nu numai material! Dar si cel material este important, mai ales in situatia de criz in care sunt vis-a-vis de plata restantei la chirie (cei 800 de lei) si iminenta evacuarii in cauzl in care nu platesc (asta e o alta poveste urata).

 

Astfel ca cei care puteti sa donati o suma oricat de mica (oricat de mica vi s-ar parea voua), adunata cu alte contributii, ganditi-va ca pot face miracole pentru Adi si familia sa! Eu voi merge din nou vineri la ei sa le mai duc cate ceva, iar daca va ganditi ca-i puteti sprijini si voi, putem organiza joi, la sedinta o colecta - in limita posibilitatilor fiecaruia. In seara asta am vorbit cu Shadow si cu Nico si ne vom putea baza si pe sprijinul lor. "Poarta" e deschisa!

 

(Mai puteti lua legatura si cu Ralucone sau cu Dana D si vedeti cum si ce mai puteti face.)

 

Pe de alta parte, in urma celor discutate cu Adi si constatate personal, are nevoie imediata de urmatoarele:

 

1. Butelie - reincarcat butelia existenta (strict necesara pentru preparea hranei si incalzirea lichidelor/ceaiului). In momentul de fata foloseste cuptorul cu microunde, insa, desi este util, face mai mult rau decat bine. Pentru cei care nu stiu, microundele au un efect secundar (nedorit) asupra hranei incalzite/preparate cu ajutorul acestora: distrug substantele nutritive, vitaminele, proteinele din mancarea respectiva. Inclusiv ceaiul preparat, incalzit cu microunde devine o zeama chioara. Astfel incat ajungi sa mananci "burete" in loc de mancare daca aceasta este preparata/incalzita la microunde. Este exact ceea ce ii trebuie lui mai putin: distrugerea substantelor utile din hrana. Deci o butelie la doua saptamani ar fi mana cereasca pentru organismul lui (si asa "otravit" cu morfina si analgezice).

 

2. Miere. Din cate am inteles, consum cel putin 1kg de zahar pe saptamana, pentru cu nu poate ingera decat alimente foarte puternic indulcite. Insa zaharul, mai ales in cantitati deja industriale, este si el toxic si total neindicat. L-am intrebat si mi-a confirmat ca ar folosi cu placere mierea.

 

3. Fructe (mere, citrice, banane) si morcovi. A primit un blender (de fapt, un mic robot de bucatarie) care are un dispozitiv ce permit faramitarea fructelor si a legumelor (le face ca pe un soi de piure - evident, nefiert). Piureul respectiv si-l poate "dilua" cu ceai sau suc si il poate bea (rezevor natural de vitamine).

 

4. Sucuri neacidulate. De exemplu, Prigat cu pulpa de fructe sau - si mai sanatos - Ciao (cutii de 2 litri cu suc de rosii, piersici si alte fructe).

 

5. Suc (gel) de Aloe Vera. Se gaseste in farmacii (Help Net) la bidoane de 1 litru. Ii este foarte util pentru detoxifiere si fortifiere (contine peste 75 de nutrienti, 200 de componenti activi, 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine). Daca nu va descurcati pana joi-vineri, incerc eu sa fac rost.

I-am povestit despre el si a fost de acord sa il introduca in dieta.

 

6. Filtru de cafea. Nu pentru cafea, ci pentru preparea si mentinerea calda a ceaiului! Trebuie sa bea - si bea - foarte des lichide calde si dulci (ceai, in mod special).

 

7. Algocalmin fiole.

 

8. Nu in ultimul rand: bani!

 

9. Un job sigur/stabil pentru sotia lui. Nu cred ca va e usor sa va imaginati in ce conditii si pe ce suma de nimc lucreaza in momentul de fata.

 

10. Mediatizarea cazului(?) in vederea obtinerii unui sprijin substantial, fie din partea autoritatilor, fie din partea altor persoane care pot si doresc sa ii ajute.

 

11. Un telefon mobil functional, deoarece pe al lui i l-au furat la ultima vizita pe care a facut-o la Spitalul Fundeni. Evident, nu se pune neaparat problema unui aparat nou, ci poate fi foarte bine unul folosit, dar functional. In conditiile actuale, in caz de necesitate nu are cum sa apeleze la ajutor medical specializat (ambulanta)!

 

12. Un topor pentru spart lemne.

 

Cei care doresc sa il ajute, ma pot contacta pentru a le oferi detalii.

 

Cei care sunt din Bucuresti si pot strange/dona ceva pentru Adi si familia lui (cate ceva din lista de mai sus, alimente, bauturi din gama celor recomandate, hainute pentru baiatul de 5 ani, sume de bani), va rog sa ma contactati, deoarece (repet) vineri voi merge din nou la el.

 

Va anticipat multumesc in numele lui Adi!

 

------------------------------------------------

 

Pe de alta parte, va amintiti ca la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lunii decembrie 2008 s-a discutat aprins pe acest topic, precum si la vreo doua sedinte din perioada respectiva despre initiativa de a merge in gasca si de a dona cate ceva la un camin de copii si/sau de batrani, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

 

Au fost voci care au sustinut ca nu trebuie sa ne raportam (doar) la evenimente cum ar fi Craciunul si/sau Pastele, ca e mai "altfel" daca o faci asa, pur si simplu. Altii au fost de parere ca momentul sarbatorilor este unul potrivit si au enumerat considerentele etc.

 

Cert este ca dincolo de aceste discutii nu s-a intamplat nimic concret la nivel de grup, nici cu ocazia sarbatorilor si nici altcandva de atunci incoace.

 

Consider ca acum este un moment oportun sa trecem la ceva concret. Evident, benevol.

 

Se intrunesc toate "conditiile" care au aprins discutiile din decembrie: nu nici copil, nici batran, nici motociclist, nici "ne-motociclist", nu sunt nici sarbatori de iarna, nici Paste. Putem ajuta pur si simplu un om, o familie, sa treaca pe cat se poate mai usor prin niste momente negre!

 

Si nu va spun decat ce am vazut cu ochii mei astazi.

 

Si cu atat mai mult va spun cu cat am vazut ce inseamna licar de speranta, clipa de fericire cand vine cineva la usa ta (situata intr-un colt de Pantelimon - comuna, unde a intarcat mutu' iapa), intr-un loc in care nimeni dintre noi nu si-ar inchipui ca poate locui o familie (mai ales cu problemele pe care le au) si, precum spuneam, o persoana pe care o vezi pentru prima data in viata ta iti intinde o mana de ajutor si sta cu tine si iti asculta ofurile. Asta in conditiile in care probabil ca cel mai des le deschide usa proprietareasa sa le ceara chiria si sa ii ameninte ca ii da afara daca nu se grabesc cu plata.

 

Apropos de proprietareasca - o bestie cu chip de om, dupa parerea mea - trebuie sa stiti ca le-a inchiriat acea "baraca" (asta ca sa nu spun vagauna) aflata in spatele unei vile imense aflata in constructie, a carei amprenta la sol are cel putin 180mp. Si stiti de ce ii preseaza cu banii? Pentru care cativa muncitori pe care nu i-a mai platit de mult si, altfel, vor sa plece!

 

Iar ca sa aveti masura aprecierii sprijinului pe care il puteti oferi, imaginati-va ca la plecare cu greu am reusit sa il conving pe Adi (care abia se mai tine pe picioare) sa ramana pe scaun si sa nu ma mai conduca pana la poarta.

 

------------------------------------

 

Scuze pentru postul meu neobisnuit de lung. Chiar am simtit nevoia sa va povestesc in amanunt despre necazurile acestui om si ale familiei lui.

 

De ce am simtit nevoia?

 

Pentru ca sunt convins ca putem sa ii impreuna ajutam pe acesti oameni!

 

------------------------------------

 

Concluzie:

 

Daca printre voi se numara pesoane care pot contribui pana joi la sedinta cu cate ceva din lista (restransa) enumerata mai sus, va rog sa anuntati.

 

 

Chiar nu se baga nimeni????? :D

 

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai fructe, lemne, bani, algocalmin... asta ar trebui sa se adune fara lista. cu cat mai multe, cu atat mai bine... sa nu se adune mai multe coffe-makere (chiar daca acum pare sa nu se adune lumea :))

 

eu vreau sa ajut. mai ales ca am fost un client al barului si al faimoasei lui pizza in 2005 si 2006.

 

cred ca vin cu ceva fructe, bani, eventual un sac de lemne deja sparte - le putem aduna oare joi, inainte/dupa sedinta.

 

cu navarro si alveola in fata "etrusco"-ului

 

post-5125-1235402504_thumb.jpg

Editat de harciogu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai fructe, lemne, bani, algocalmin... asta ar trebui sa se adune fara lista. cu cat mai multe, cu atat mai bine... sa nu se adune mai multe coffe-makere (chiar daca acum pare sa nu se adune lumea :D)

 

eu vreau sa ajut. mai ales ca am fost un client al barului si al faimoasei ei pizza in 2005 si 2006.

 

cred ca vin cu ceva fructe, bani, eventual un sac de lemne deja sparte - le putem aduna oare joi, inainte/dupa sedinta.

 

cu navarro si alveola in fata "etrusco"-ului:

 

post-5125-1235402504_thumb.jpg

La sedinta voi veni, evident, cu masina. Avand in vedere ca suntem oarecum vecini, iti recomand sa nu vii cu obiectele dupa tine (alimente, lemne). La plecare te duc acasa si incarc "jucariile" (n-are rost sa le cari). Ok? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

 

Stau in Crangasi, pe Ceahlau, acolo unde imi parchez si purcelusha; voi unde va intalniti de obicei, ca sa nu mai citesc 400 si ceva de pagini? ceva chopperisti sunt in gashca?

 

 

sal

eu stau tot crangasi...bd constructorilor...

ar trebui sa ma stii....cand iti parai vara sub geamuri.. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anunt pentru AJUTOR UMANITAR!

 

Unul dintre cei mai buni prieteni ai motociclistilor din Bucuresti, pe care multi dintre voi probabil ca l-ati cunoscut cu ceva vreme in urma, este intr-o situatie disperata.

 

Este vorba despre Adi, cel care a lucrat ca administrator al Barului Etrusco, situat in P-ta Alba Iulia, pe vremea cand acesta era (si putea fi) frecventat de motociclisti - datorita lui.

 

Fara sa il cunosc sau sa fi auzit despre el pana ieri, am aflat despre cazul lui de pe un al topic al forumului, respectiv acesta.

 

Pe scurt a fost diagnosticat cu cancer, mai exact Neoplasm rinofaringe T4N1M0, stadiul IV A, iar situatia sa materiala este crunta (pe scurt: sta cu chirie intr-o camera de 6mp - care include si "bucataria" - impreuna cu sotia si baietelul lor de 5 ani; restante la chirie 800 lei cu "sanse" mari de evacuare in curand, dependent de morfina si analgezice, dantura pierduta, nu se poate alimenta decat cu lichide etc... mai multe detalii pe link-ul de mai sus).

 

--------

 

Astazi am fost la Adi, ocazie cu care l-am si cunoscut personal.

 

Nu vreau sa folosesc multe cuvinte, insa cei care citesc acest post trebuie sa stie ca atat el, cat si familia (sotia + baietelul) au nevoie de sprijin constant, atat material cat si moral. Adi este un luptator, desi medicul sau curant i-a spus ca nu se mai poate face nimic pentru el, iar Adi constientizeaza acest lucru. Ii alimenteaza dorinta de viata existenta copilului (prea mic ca sa priceapa suferinta tatalui, a familiei), precum si a sotiei.

 

Este foarte important ca isi doreste sa traiasca si inca nu este rapus de durerile si suferintele cumplite prin care trece in fiecare moment, din cauza carora nu se poate alimenta normal (doar cu lichide sau legume pasate, asa cum s-a mai spus), nu poate sa doarma decat pe scaun (altfel, in pat, il dor oasele, carnea) etc.

 

In fine, am reusit sa le asigur necesarul de hrana pentru doua-trei zile si lemnele pentru soba pentru o saptamana (dar la modul foarte dramuit la care folosesc lemnele, s-ar putea sa le ajunga si doua saptamani; oricum, le voi mai duce lemne saptamana asta). Apropos, stiti ce ardeau in soba noaptea (fac focul numai noaptea, din ratiuni de economie), ca sa incalzeasca (sau sa afume?) camera micuta in care locuiesc? Ei bine, aflati ca singurul combustibil solid erau niste... saci de canepa (de baza!!!) si o mana de scandurele de la laditele de fructe! sad.gif

 

Ca sa concluzionez: sunt infioratoare "conditiile" de care dispun (mai ales in situatia data) si, repet, au nevoie de sprijin, si nu numai material! Dar si cel material este important, mai ales in situatia de criz in care sunt vis-a-vis de plata restantei la chirie (cei 800 de lei) si iminenta evacuarii in cauzl in care nu platesc (asta e o alta poveste urata).

 

Astfel ca cei care puteti sa donati o suma oricat de mica (oricat de mica vi s-ar parea voua), adunata cu alte contributii, ganditi-va ca pot face miracole pentru Adi si familia sa! Eu voi merge din nou vineri la ei sa le mai duc cate ceva, iar daca va ganditi ca-i puteti sprijini si voi, putem organiza joi, la sedinta o colecta - in limita posibilitatilor fiecaruia. In seara asta am vorbit cu Shadow si cu Nico si ne vom putea baza si pe sprijinul lor. "Poarta" e deschisa!

 

(Mai puteti lua legatura si cu Ralucone sau cu Dana D si vedeti cum si ce mai puteti face.)

 

Pe de alta parte, in urma celor discutate cu Adi si constatate personal, are nevoie imediata de urmatoarele:

 

1. Butelie - reincarcat butelia existenta (strict necesara pentru preparea hranei si incalzirea lichidelor/ceaiului). In momentul de fata foloseste cuptorul cu microunde, insa, desi este util, face mai mult rau decat bine. Pentru cei care nu stiu, microundele au un efect secundar (nedorit) asupra hranei incalzite/preparate cu ajutorul acestora: distrug substantele nutritive, vitaminele, proteinele din mancarea respectiva. Inclusiv ceaiul preparat, incalzit cu microunde devine o zeama chioara. Astfel incat ajungi sa mananci "burete" in loc de mancare daca aceasta este preparata/incalzita la microunde. Este exact ceea ce ii trebuie lui mai putin: distrugerea substantelor utile din hrana. Deci o butelie la doua saptamani ar fi mana cereasca pentru organismul lui (si asa "otravit" cu morfina si analgezice).

 

2. Miere. Din cate am inteles, consum cel putin 1kg de zahar pe saptamana, pentru cu nu poate ingera decat alimente foarte puternic indulcite. Insa zaharul, mai ales in cantitati deja industriale, este si el toxic si total neindicat. L-am intrebat si mi-a confirmat ca ar folosi cu placere mierea.

 

3. Fructe (mere, citrice, banane) si morcovi. A primit un blender (de fapt, un mic robot de bucatarie) care are un dispozitiv ce permit faramitarea fructelor si a legumelor (le face ca pe un soi de piure - evident, nefiert). Piureul respectiv si-l poate "dilua" cu ceai sau suc si il poate bea (rezevor natural de vitamine).

 

4. Sucuri neacidulate. De exemplu, Prigat cu pulpa de fructe sau - si mai sanatos - Ciao (cutii de 2 litri cu suc de rosii, piersici si alte fructe).

 

5. Suc (gel) de Aloe Vera. Se gaseste in farmacii (Help Net) la bidoane de 1 litru. Ii este foarte util pentru detoxifiere si fortifiere (contine peste 75 de nutrienti, 200 de componenti activi, 20 de minerale, 18 aminoacizi si 12 vitamine). Daca nu va descurcati pana joi-vineri, incerc eu sa fac rost.

I-am povestit despre el si a fost de acord sa il introduca in dieta.

 

6. Filtru de cafea. Nu pentru cafea, ci pentru preparea si mentinerea calda a ceaiului! Trebuie sa bea - si bea - foarte des lichide calde si dulci (ceai, in mod special).

 

7. Algocalmin fiole.

 

8. Nu in ultimul rand: bani!

 

9. Un job sigur/stabil pentru sotia lui. Nu cred ca va e usor sa va imaginati in ce conditii si pe ce suma de nimc lucreaza in momentul de fata.

 

10. Mediatizarea cazului(?) in vederea obtinerii unui sprijin substantial, fie din partea autoritatilor, fie din partea altor persoane care pot si doresc sa ii ajute.

 

11. Un telefon mobil functional, deoarece pe al lui i l-au furat la ultima vizita pe care a facut-o la Spitalul Fundeni. Evident, nu se pune neaparat problema unui aparat nou, ci poate fi foarte bine unul folosit, dar functional. In conditiile actuale, in caz de necesitate nu are cum sa apeleze la ajutor medical specializat (ambulanta)!

 

12. Un topor pentru spart lemne.

 

Cei care doresc sa il ajute, ma pot contacta pentru a le oferi detalii.

 

Cei care sunt din Bucuresti si pot strange/dona ceva pentru Adi si familia lui (cate ceva din lista de mai sus, alimente, bauturi din gama celor recomandate, hainute pentru baiatul de 5 ani, sume de bani), va rog sa ma contactati, deoarece (repet) vineri voi merge din nou la el.

 

Va anticipat multumesc in numele lui Adi!

 

------------------------------------------------

 

Pe de alta parte, va amintiti ca la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lunii decembrie 2008 s-a discutat aprins pe acest topic, precum si la vreo doua sedinte din perioada respectiva despre initiativa de a merge in gasca si de a dona cate ceva la un camin de copii si/sau de batrani, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

 

Au fost voci care au sustinut ca nu trebuie sa ne raportam (doar) la evenimente cum ar fi Craciunul si/sau Pastele, ca e mai "altfel" daca o faci asa, pur si simplu. Altii au fost de parere ca momentul sarbatorilor este unul potrivit si au enumerat considerentele etc.

 

Cert este ca dincolo de aceste discutii nu s-a intamplat nimic concret la nivel de grup, nici cu ocazia sarbatorilor si nici altcandva de atunci incoace.

 

Consider ca acum este un moment oportun sa trecem la ceva concret. Evident, benevol.

 

Se intrunesc toate "conditiile" care au aprins discutiile din decembrie: nu nici copil, nici batran, nici motociclist, nici "ne-motociclist", nu sunt nici sarbatori de iarna, nici Paste. Putem ajuta pur si simplu un om, o familie, sa treaca pe cat se poate mai usor prin niste momente negre!

 

Si nu va spun decat ce am vazut cu ochii mei astazi.

 

Si cu atat mai mult va spun cu cat am vazut ce inseamna licar de speranta, clipa de fericire cand vine cineva la usa ta (situata intr-un colt de Pantelimon - comuna, unde a intarcat mutu' iapa), intr-un loc in care nimeni dintre noi nu si-ar inchipui ca poate locui o familie (mai ales cu problemele pe care le au) si, precum spuneam, o persoana pe care o vezi pentru prima data in viata ta iti intinde o mana de ajutor si sta cu tine si iti asculta ofurile. Asta in conditiile in care probabil ca cel mai des le deschide usa proprietareasa sa le ceara chiria si sa ii ameninte ca ii da afara daca nu se grabesc cu plata.

 

Apropos de proprietareasca - o bestie cu chip de om, dupa parerea mea - trebuie sa stiti ca le-a inchiriat acea "baraca" (asta ca sa nu spun vagauna) aflata in spatele unei vile imense aflata in constructie, a carei amprenta la sol are cel putin 180mp. Si stiti de ce ii preseaza cu banii? Pentru care cativa muncitori pe care nu i-a mai platit de mult si, altfel, vor sa plece!

 

Iar ca sa aveti masura aprecierii sprijinului pe care il puteti oferi, imaginati-va ca la plecare cu greu am reusit sa il conving pe Adi (care abia se mai tine pe picioare) sa ramana pe scaun si sa nu ma mai conduca pana la poarta.

 

------------------------------------

 

Scuze pentru postul meu neobisnuit de lung. Chiar am simtit nevoia sa va povestesc in amanunt despre necazurile acestui om si ale familiei lui.

 

De ce am simtit nevoia?

 

Pentru ca sunt convins ca putem sa ii impreuna ajutam pe acesti oameni!

 

------------------------------------

 

Concluzie:

 

Daca printre voi se numara pesoane care pot contribui pana joi la sedinta cu cate ceva din lista (restransa) enumerata mai sus, va rog sa anuntati.

 

Caut prin casa ca stiu ca aveam un mobil caruia nu-i mai tinea bateria prea mult dar daca-l tine in priza mai mereu o sa mearga.Daca il gasesc vin cu el Joi.

Incerc sa gasesc pe la servici niste paleti pe care sa-i transformam in lemne.Daca am noroc sa fi venit marfa.

Cu banii stau cam prost acum asa ca...

Poate gasesc niste jucarii pt copilul ala.

Editat de Enduristul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Caut prin casa ca stiu ca aveam un mobil caruia nu-i mai tinea bateria prea mult dar daca-l tine in priza mai mereu o sa mearga.Daca il gasesc vin cu el Joi.

Incerc sa gasesc pe la servici niste paleti pe care sa-i transformam in lemne.Daca am noroc sa fi venit marfa.

Cu banii stau cam prost acum asa ca...

Poate gasesc niste jucarii pt copilul ala.

Ar fi super! Precum spuneam, orice ajutor, oricat de mic, este binevenit. Cu telefonul mobil cred ca tocmai s-a rezolvat, asa ca nu il mai cauta :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi super! Precum spuneam, orice ajutor, oricat de mic, este binevenit. Cu telefonul mobil cred ca tocmai s-a rezolvat, asa ca nu il mai cauta :)

dragi vecini, cu fructe si bani vin si eu, numai sa-mi spuneti cand si unde. Incerc sa aduc si miere, dar am un producator tocmai la Piatra Neamt, nu stiu cand va ajunge (si mai ales cum) mierea la mine. Oricum, e pe lista.

Eu stau pe Turda, aproape de intersectia cu Ion Mihalache.

a, si un mutunache pentru pustiulica cred ca am..

ne mai vorbim/ citim pe aici.

toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dragi vecini, cu fructe si bani vin si eu, numai sa-mi spuneti cand si unde. Incerc sa aduc si miere, dar am un producator tocmai la Piatra Neamt, nu stiu cand va ajunge (si mai ales cum) mierea la mine. Oricum, e pe lista.

Eu stau pe Turda, aproape de intersectia cu Ion Mihalache.

a, si un mutunache pentru pustiulica cred ca am..

ne mai vorbim/ citim pe aici.

toate bune!

Ne bucuram ca creste gasca! :)

 

Noi ne intalnim in fiecare joi, incepand cu ora 20:30 la barul Bordo, situat pe str. care leaga Agronomia de Sos. Kiseleff (pe partea stanga, perete-n perete cu The Gate, chiar intre acesta si parcarea din fata).

 

Daca-ti face placere sa ne cunosti, esti binevenita. Daca nu poti ajunge joia aceasta, vorbim cum putem sa facem pentru donatie. Multumim! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce zicetzi mei? Ne DRAGO_MBATAM ? maine pe vremea asta?

Poate sarutam si noi ceva prospaturi,ca de hodoroaga sunt satul :)

hodoroaga e soacra-mea,rial drek de mos libidinos :D

sa vezi cu ce tinerei ma sarut eu ca sa te oftic :D

Editat de Endurista
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...