cstelia Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Ea e Anita si e fetita mea. Are acum 2 ani si 4 luni. Tricicleta nu mai prezinta un secret asa ca ma pregatesc sa o trec la 2 roti. Pana atunci se familiarizeaza cu fenomenul moto Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 ce ziceti? Simson mi se potriveste? Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted January 22, 2007 Author Share Posted January 22, 2007 Intre timp pruncul a crescut si ca urmare am inceput sa investim in echipament E cam mare jucaria lui tati... Si pentru ca echipamentul sa fie complet Urmeaza Yamaha PW50... dar asta deja e alta poveste Quote Link to post Share on other sites
Katy Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 E dragalasa foc, sa va traiasca si sa aveti grija de ea Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted January 23, 2007 Author Share Posted January 23, 2007 E dragalasa foc, sa va traiasca si sa aveti grija de ea Multumesc la fel! Quote Link to post Share on other sites
KESU Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 (edited) Preturi speciale pentru micutii rideri:makeout: http://www.buburuza.com/ Edited January 24, 2007 by bykerkess Quote Link to post Share on other sites
rfuchs Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 here comes mine too 1.3 luni mai are pina la stadiu stat pe 2 roti stelia tine echipamentu daca nu il vrea iulian )) ca si el e pe urmele mele hehehe cheers Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted January 29, 2007 Author Share Posted January 29, 2007 Robi, a mica a intrat ca Prospect in MC TRUST? Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted August 27, 2014 Author Share Posted August 27, 2014 Acum 10 ani se uita in revista... Acum: Quote Link to post Share on other sites
GoodKat Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Acum 10 ani se uita in revista... Acum: IMG032.jpg Cat de tare! Cu totii ne-am fi dorit ca parintii nostri sa aibe la vremea respectiva posibilitatile de a ne cumpara motorete. Ea traieste un vis! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea. Quote Link to post Share on other sites
Samo Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 (edited) Bravo Cristi o sa fie si ea printre fetitele care dau clasa baietilor la capitolul moto? in 2-3 ani o vedem la Romaniacs? (daca am calculat bine... sau trebuie sa fie majora acolo?) Edited August 27, 2014 by crazydanutz Quote Link to post Share on other sites
Serban.S Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Felicitari. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. A mea fetita are doar 1an si 3 luni. Vedem mai incolo daca va apuca si ea pe doo roti . Stima Quote Link to post Share on other sites
November Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Acum 10 ani se uita in revista... Acum: IMG032.jpg Generatia viitoare este asigurata.Sa va traiasca fericita si sanatoasa ! Quote Link to post Share on other sites
cstelia Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 Multumesc de urari. Tot ce imi doresc e sa stie sa mearga bine pe motor, nu ma intereseaza performanta in domeniu si cred ca nici pe ea. Ideea e sa se simta bine mergand pe motor si sa ii placa. Quote Link to post Share on other sites
RoadChan Biker Posted March 9, 2018 Share Posted March 9, 2018 Sa traiasca ! Uitandu-ma la acest topic ma gandesc cat de repede poate trece timpul.. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts