Sari la conținut

jolinar89

Membru
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Ducati Monster 620 S.i.e
  • Numar Moto
    B 618 DTI

jolinar89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut Alex bine ai venit din cate stiu intalnirile sunt vineri dupa amiaza pe la 7 la mc donalds brancoveanu , dar cu vremea asta mai asteptam vreo 2-3 sapt cred este inca frig si ploua!
  2. Salut maine se mai tine intalnirea la Mc Donalds? Daca da vin si eu , poate facem si o plimbare
  3. frumoase poze o sa fiu si eu prezent de sapt aceasta ! daca cumva va intalniti azi ,maine pt o plimbare ceva dati-mi si mie un mesaj !
  4. imi pare rau pentru neprezentarea de vineri dar sunt prins cu un proiect in bulgaria inclusiv weekendu viitor dar in primu weekend din iunie va propun un traseu frumos spre transfagarasan plecarea vineri sau sambata cum doriti si intoarcere duminica cazare gratuita din partea mea la poalele transfagarasanului vorbim pe saptamana care vine cine doreste !
  5. deathace89 ai putina rabdare capeti putina experienta si gata ! Si oricum daca iesim sa ne plimbam nu fuge nimeni de nebun cu 200 km/h nu asta e frumos , frumos e sa mergem in grup si sa stam toti la un loc ca de fugit toti stim sa fugim , deci stai linistit ca nu cred ca daca iesim va exista varianta unii sa fuga de nebuni si altii sa ramana in urma ...stam toti ! Incerc vineri sa ajung si eu si poate dam o fuga pana la Oltenita ne plimbam putin si ne intoarcem !
  6. eu o sa vin chiar acolo unde a postat locatia scorpio-az chiar langa mc donalds unde au darmat astia gheretele si e turnat asfalt nou acum !!!
  7. eu o sa fiu prezent daca nu ploua sau bate vantul foarte tare!
  8. da eu am intrebat vinerea trecuta si nu a raspuns nimeni daca cumva va strangeti lasati un nr ceva nush sa luam legatura unii cu altii
  9. salut bercenarilor cum e asa frumos afara ce ziceti mai pe seara se anunta careva dornic de plimbarica???
  10. stiu ca a fost din timisoara am vazut cand am inmatriculato ca fostu proprietar era de acolo . Iar detalii despre ea eu stiu daca a avut vreo problema sau are ceva ca in rest am mers vara trecuta cu ea si a fost ok. Ce am facut am schimbat rezervorul care era spart (stiam asta de cand am cumparat.o) si cam atat! » Post actualizat in 31 Mar 2015 11:02 aa legat de consum ok daca ma poti lamurii de ce consuma atat ar fi parfum eu cred ca de la tobe ceva dar nu strica o alta parere !
  11. Nu sunt tobele stoc deoarce le am si pe cele stoc argintii sau probabil or fi tot stoc revopsite nici nu stiu ce sa iti zic dar treaba cu consumul m a terminat psihic nici nu stiu dar cam cat ar trebui sa consume in oras si afara la mers destul de normal 5-6 mii schimbat?
  12. Salut apropo de evacuare monsterul meu se aude criminal asa l-am cumparat nu stiu ce i-a facut fostul proprietar dar se aude demential va zic o sa atasez o poza sa vedeti tobele nu ma pricep dar ca sunet de unge pe suflet! Ce stiu sigur este ca tobele sunt goale pe interior nu mai au sitele sau ceva de genu! Am totusi o problema legat de consum nu imi scade sub 10% nici in ruptul capului si banuiesc ca e ceva legat si de tobele astea.....
  13. Salut va pot ajuta eu cu niste info despre cifra octanica a benzinei : ok benzina cum bine stiti poate nu toti este de 3 categorii de 95 , 98sau100 este aceasi si peste 100 care poarta numele de kerosen iar benzina de 95 este cea standard mai ieftina cea de 100 are aditivi in ea si puterea calorica mai mare in consecinta motorul trage mult mai bine decat cu cea de 95 dar in acelasi timp o si papa mult mai repede ea arzand mult mai bine decat cea de 95 !
  14. in aceasta dim s-a intamplat un mare accident pe oltenitei de la mc donalds brancoveanu spre city mall un conducator auto din ilfov cred ca a tras stanga de volan si l-a luat in plin pe un motociclist care venea pe linia de tranvai .... l-a facut praf imi pare tare rau de el dupa cum l- am vazut cand a venit smurdu nu mai misca acum sper sa supravietuiasca ...o sa pun si poza sa vedeti
  15. ok ms de informatie si un pret daca se poate ?
×
×
  • Creează nouă...