Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Normale și "cioapare"?! Știi că cea mai importanta parte în rezolvarea unei probleme este sa recunoști că ai o problema, nu?
 3. Si cica eu is hater cu astia cu cioapare... :)))))) Ieri la intrunirea saptamanala eram vreo 3 cu mobre normale, restul de vreo 20 cu cioapare. Ei faceau poze, noi ceilalti ne amuzam. I-am inteles pe baieti, a fost o aventura pe cinste, vreo 4-5 km prin oras.
 4. daca-i vineri, apoi atunci sa fie cu dans!!
 5. https://www.femamotorcycling.eu/consumer-information/rapid-alert-system-recalls/ Lista pe saptamani/ani cu recall la motocickete, dar sunt si Casti, cauciucuri si altele. Informativ si in anumite cazuri util.
 6. apoi cu harli e aventura din plin ca sunt asa mai stricacioase, tot trebuie sa repari la ele, nu-i sigur ca ajungi la destinatie deci il inteleg pe initiator...., sunt convins ca a fost o mare aventura pt el!
 7. Costuri la piese nu le tin minte, dar kiturile le gasesti. Cu atentie la selectarea anilor si modelului, ca sa fii sigur ca iei ceva corect. La Adv ai la schimbator piesa cu codul pe original 58033027000 si daca tot desfac, schimb si simeringul de la kick-starter, ca probabil e mort si ala 0760223270. Impreuna sunt vreo 40 lei pe original.
 8. Today
 9. Sau e legat de faptul ca s-or ingesuii unii acuma sa cumpere HD-uri la ocazie ca o sa le creasca pretul odata cu cresterea taxei de import la alea noi.
 10. Problemele astea le am si eu ...semeringul de la axul schimbatorului , si carb care mere ok pana in 4k estimez eu ...apoi ramane fara benzina ( probabil plutitorul ) ...dar as prefera un kit de reparatie carb . Cand ai timp si chef , poate imi lasi si mie in prv sau aici costurile la semeringul buclicas , kit carb , si eventual un kit de garnituri ....sa le am . Nu indica nmic ...pt ca nu are cine ! ...nu am bord , iar ce am luat eu de pe net , nu are optiunea asta ( oricum , nu tin neaparat ) Multzam fain de raspunsuri .
 11. Sa speram că acesta e doar începutul, cam sărăcăcios, dar poate se îmbunătățește in următorul post
 12. litrometrul e un termistor NTC de 1000. Il scoti din rezervor, cu un pistol de lipit si termistorul de 3 lei, ai economisit 200 lei, de care iti cumperi restul trebuincioaselor. Schimba-i uleiul in furci, trimite la revizie telescopul, pune skf Heavey Duty la telescoape. Nimic nu e ieftin, dar sunt de calitate si nu o sa ai probleme cu ele o vreme buna. Mai fac si eu cateva interventiila un LC4 al unui prieten si cam aceleasi probleme sunt. Eu am ktmexc.ro in sat si mai iau de la ei, dar piese generice si rulmenti am la skf sau romimoto, tot in sat. Tocmai i-am schimbat un kit pompa ambr
 13. Donez invertor sudura MIG-MAG defect.Tip Javak 165 C.Făra pistolet si cleste masă.Posibil sa aibe defectiune minora.Cine-l vrea,vine dupa el.
 14. Ai cumparat-o din Europa? Credeam ca e din Dragonul Rosu...
 15. neataaaa! vineri, uraaaaa! Ivan: sunt prezent ca de obicei
 16. Si io m-am perpelit toata noaptea. Am visat ca ma facusem mic, mic de tot si ma refuzasera la banca unde cerusem un credit ca sa-mi iau un cross de copii. Au zis ca nu sunt nici fiabil, nici avantajos.
 17. Nu vad aventura... Sau pentru voi e o aventura sa iesiti de asa si pana la terasa din centru?
 18. Nu mai posteaza nimeni ....au ajuns toate la gunoi ? M-am procopsit si eu cu un junghi , lc4640R adventure . Am apucat sa fac fro 5-6 plimbari cu ea . Trepideaza ca draqu .... mult peste alte saracii detinute . Pisa ulei pe unde nu-ti inchipui ....bah baiatule ...fantana arteziana nu alta Nu am bord ....asa ca am comandat unul de peste mari si tari .....insa o idee de cum sa fac cu litrometrul si temperatura ar fi grozav . Am rezolvat luminile si semnalizarile ( nu aveam nici din astea ...ca ie pt uameni urati ) Altfel ...pt skilul me
 1. Load more activity
MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +20 000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +17000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
 • Create New...