Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Interesante dirijabilele chinezești din stratosfera înaltă. Prima oară mi-am zis, aiureli. Apoi am realizat. Cu tehnologia actuală poți face niște baloane etanșe luni și ani, proiectate să zboare la 35-45km înălțime (greu de ajuns cu armele actuale) poate laser, cu film fotovoltaic pe jumătatea superioară ca sursă nesfârșită de energie, cu elici lente de propulsie, comunicații criptate, poziționare precisă prin BeiDou, sisteme optice performante de supraveghere, înregistrare și cartografiere și sigur și meteorologice. Dirijabile... Greu de ucis.
 3. - Numar telefon/modalitate contact. 0 7 7 0 1 2 0 3 8 3 - Pret. 5100 Euro negociabil - Starea actelor (unde este cazul). Inmatriculat - Orasul unde se afla bunul Oradea
 4. Si eu mi-as fi dorit sa fie așa, mănânc iute, foarte iute, de obicei. Doar ca nu a ieșit așa. Dar, privesc partea "mai bună" a lucrurilor si ma bucur ca mănâncă fii'mea (are 13 ani) . Asa cum ai zis tu, pe pâine. Dulceața de ardei iute, o prefer la asemenea delicateturi. O asociez destul de bine ca si gust cu vita, in general. O folosesc foarte mult ca "liant" la porchetta sandwich, facut la cald cu brânză cheddar.
 5. Citeste (reciteste) regulamentul de la vanzari si completeaza fuga detaliile lipsa, ca sa nu dispara anuntul! Doar zic!
 6. Stiti ceva despre un tip din rm valcea care aduce cruisere din canada sau state? Are ceva anunturi inclusiv pe olx.
 7. Nu e intruderul cu vreun kit ceva sa semene cu HD Ultra?
 8. Vând Honda Hornet din 2012, 600cc, 102 cp, cu ABS, 28000km. Motocicleta are următoarele îmbunătățiri : toba Mivv Titanium+ originala (suna excelent), sea reconstruită cu șezutul lățit și gel in interior, topcase Givi, aripa + protecție lanț Barracuda, parbriz Bullster, crash pads, semnalizări LED. Motocicleta are cauciucurile în stare buna, plăcuțele de frână spate schimbate, pe față sunt achiziționate dar neschimbate inca deoarece nu e cazul. Uleiul schimbat acum 3000km. Moto se poate vedea in Oradea. P.s. moto nu a stat niciodată afara de când e la mine, din 2020, doar in garaj încălzit. Dețin acte care certifică numărul de km. Acum e la iernat, pentru poze/video in detaliu puteți să îmi scrieți pe WhatsApp. 0 7 7 0 1 2 0 3 83 3 p.s. 2 M-am trezit sa o vand dupa ce am bagat-o la iernat asa ca nu am poze care o avantajeaza foarte tare (am doar de prin telefon din diferite momente), dar fac cum da vremea buna, daca mai am la ce si nu se vinde pana atunci. p.s.3 As schimba doar cu ceva Maxiscuter dupa 2010, minim 300cc si diferenta de 2500 euro. Solicit seriozitate și ofer același lucru în schimb.
 9. Today
 10. Asta cu dulceața de ardei îmi amintește de când am mâncat prima oara și eu, cumpărasem un borcan de la un târg de ceva chestii tradiționale și tanti de acolo îmi zice că poți să o mănânci și pe pâine cu unt la micul dejun nu e iute.Ajuns acasă am zis a o gust și am luat o lingura sănătoasă, după primele 2 secunde când a părut dulce a început să doară :)) Dar cu purcel la cuptor sau tochitură a mers ca unsa.
 11. Eu am Freecom 4+ (JBL) și nu am ce să-i reproșez. I-am luat lui fi miu Cardo 2x cu difuzoare JBL (900 ron nou), impecabil.
 12. Merge aici sau o mut dincolo, la mancare?!
 13. Ca isi doreste sau nu, oricum ramane, in istoria disciplinei, ca pilot Yamaha. Cu actualul R1 are o relatie mai speciala, pentru ca a fost implicat direct in dezvoltarea lui, back in 2015, cand facea echipa cu Iorghe.
 14. Si la sigla, dar mai ieftina de 50 lei fără transport nu am găsit, probabil altul ca mine suferă după ea...
 15. st.co4uO0Ns89kn.mp4 st.cogNn7wUNdkE.mp4 st.comOXKScwAEi.mp4 st.coQCqqd5OxUD.mp4 st.coHBeWzcLtJi.mp4 st.codY7nm1UHgJ.mp4
 16. Nu deranjați copiii, nu le frângeți aripile, nu-i demoralizați! Datorită lor (și a cretinilor cu burlane) sare poliția pe noi și ne luăm cârnați în gură de la oamenii de pe margine, așa că ar fi cazul să le fim recunoscători.
 17. Pune si exact reperele ce-ti trebuiesc,poate le are careva ramase.
 18. Incearca aici: - https://www.givicn.com/storage/files/shares/catalogues/GIVI_Application Chart X139-22_1-Hard Bags_ENG.pdf - https://www.yumpu.com/en/document/read/66089031/hard-and-soft-bags-givi-2022 - https://www.givicn.com/en/catalogue
 19. Salutare! Știe cineva unde e ascuns catalogul de piese de schimb pt topcase-urile Givi? Țin minte că parcă văzusem ceva mai demult dar acum n-am reușit să-l dibuiesc. Îmi trebuiesc niște chestii pt un Maxia 52l. Mulțam
 20. Care 10-20 lei...? Sau iau și eu de pe olx , poate o găsesc și pe a mea tot acolo.. Vreau sa știu cine plm a fost, dacă e tot ala din trecut, sa știu o treaba și sa nu îmi parchez motorul în fata blocului..ca am o bafta la idioți, ceva de speriat.. Hai ca am rezolvat și problema banilor...tocmai ce mi-a scris unul...apropo de ce ziceam mai devreme.. Bai, care dați mai mult ? Ca sa nu ma dau ieftin...zic
 21. Salut, Ridicare personala: Bucuresti, Sector 3, zona Auchan Titan. Intalnirile se stabilesc telefonic. In tara: transport prin curier rapid, costul transportului fiind 15 lei sau gratuit acolo unde e mentionat acest lucru Multumesc.
 22. Cu câteva zeci de lei scapi de calvar.(10-20) lei și te liniștești.
 23. A lucrat "prea curat" ca să fie vorba de un copil sau de cineva neexperimentat..dpmdv..m-a pus dreq și am dat tel la politia locala ca să ma întâmpine o balabusta ca nu are ce sa facă, deși camera de pe blocul vecin bate direct pe masina...sa fac o sesizare scrisa, evident am facut-o...ei nu au fost în stare cu dovezi video aduse de mine în trecut când am avut un dobitocule care mi-a rupt oglinda mașinii și mi-a dat jos motorul, același în aceasi noapte ,ambele situații filmate, ala se vedea destul de bine pe camera, dar dacă nu a pus și buletinul ,nu s-au omorât sa îl caute..
 1. Load more activity
MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +34900 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +17700 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
 • Create New...