Sari la conținut

razvan05

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Romania, Iasi
  • Carnet moto din
    2015
  • Motocicleta
    mz rt 125

razvan05's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. razvan05

    Accidente

    george m eram deja in derapaj ... dar na asta este pacatul este ca eu am iesit vinovat total si eu trebuie sa imi refac motocicleta.. (( in rest am doarr o plaga mare la piciorul drept si rani poe partea dreapta a corpului si spate. dar trec.
  2. Salut colegii. Am iswit din spital. Maine ma duc sa recuperez motocicleta si ne vedem din nou sanatosi prin oras. Bafta si asfalt uscat, fara strazi ca cea pe care m am dus eu ... mersi de griji . V am pupat bafta!
  3. razvan05

    A Inceput Sezonul

    cineva interesat sa ma ia sub aripa lui .. am scris mai sus ce este de capul meu ... multumesc
  4. razvan05

    A Inceput Sezonul

    salut. Ma numesc Petrache Razvan si sunt incepator am carnetul luuat de o saptamana , A1 . Conduc un MZ RT 125 negru cu nr. b-87-yke. asfalt uscat, si sper sa incep sa cunosc si eu cati mai multi bikeri ca imi este cam urat asa singurel ...
  5. Am rezolvat problema cu pornitu porneste. Acum trebuie doar sa mai reglez la carburator ceva ca sa stea la relanti pe 2 mii de turatii si in rest ii ok.
  6. Eu vreau doar niste sfaturi ca nuu inteleg de ce nu imi mai porneste neavand defect mai nimic ...Asa ca momentan las service ul deoparte.
  7. Da stiu si de acel loc numit service prietene , dar nu vreau sa ma duc ca sa ma stoarca de bani avand in vedere ca este doar o motocicleta de 125 , care are doar niste reglaje de facut , si nu is obligatorii de facut in service daca te pricepi. Asa ca nu am nevoie de un service , ca nu am cine stie ce banuti , ci de cineva priceput.Mersi oricum.
  8. Salut. Am un MZ RT 125 din 2004 in 4 timpi. Si am niste problemute la ea . As avea nevoie de cineva priceput care sa stie bine totutl , sa imi lase un nr de telefon sau sa imi scrie aici si sa lamuresc niste probleme. Multumesc.
  9. nu are nici o roblema dar oricum m-am lamurit ce si cum. este din anul 2004. mersi
  10. Salut. Am un mz rt125 , si vroiam sa stiu la cati km trebuie segmentat motorul. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...