Lutzifer Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Aici puteti vedea mai multe Poze Am plecat Sambata dimineata la ora 8 spre Buces Vulcan ! Ruta a fost ... Arad - Chisineu Cris - Gurahont - Varfurile - Brad - Buces Vulcan , 220 km pana acolo ! Cand am ajuns in Buces Vulcan a fost o urcare pana la peretele de escalada destul de rau, plin cu pietre ! Eu am reusit sa imi sparg filtru de ulei . A trebuit sa cobor pana la shosea si sa imi las motoru la o localnica intr-un garaj. Luni dimineata am cumparat din Arad filtru si ulei ! Atunci sambata dupa ce mi s-a spart filtru am fost pana in Abrud cu speranta ca voi gasi filtru in ceva magazin de piese auto , am si gasit de Tico ! Ii doar cu 2mm mai mic , dar aia nu era problema ... tot baiul a fost ca nu ii la fel pasul de la filet ! In principiu toata iesirea a fost frumoasa ! La intoarcere am venit in masina la un prieten care a fost si el cu noi ! Ca am fost o masina si 3 TransALP-uri in colo ... Slideurile le voi face zilele astea ... inca nu am avut timp ! Cateva poze ... harta ... Am facut Slide-urile ... Part 1 Buces Vulcan ! Part 2 Buces Vulcan ! Editat Septembrie 9, 2008 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) tot acolo, dar pe UD: <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=2RixZ4Z9Mpk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=2RixZ4Z9Mpk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> Editat Septembrie 10, 2008 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 Linck-urile de pe MotoTube ! Part 1 Si Part 2 de la Buces Vulcan ! tot acolo, dar pe UD: Da ... frumos ! Intradevar sta putin altfet treaba cu urcatu pe acolo ! Avand in vede ca nu ai pus bine lincku-l , il pun eu sa poata lumea sa vada filmuletul tau http://www.youtube.com/watch?v=2RixZ4Z9Mpk&hl=en&fs=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 super misto...pai daca ii usoara capra...poti urca chiar si pe noroi...ce zici berty? noi puteam urca pe asa noroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 super misto...pai daca ii usoara capra...poti urca chiar si pe noroi...ce zici berty? noi puteam urca pe asa noroi? da sigur , abia atzi trecut prin noroiu ala de o palma de adanc si 2m de lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 da sigur , abia atzi trecut prin noroiu ala de o palma de adanc si 2m de lung buey...nu atzi...ca io l-am pus pe pita si l-am mancat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 6, 2008 Autor Share Postat Octombrie 6, 2008 buey...nu atzi...ca io l-am pus pe pita si l-am mancat... da da , de puneai tu pe pita ce o fost sub frunzele de la morcov ... hmm nush daca mai mancai cu pofta Hai ca te-ai descurcat bine ... vede toata lumea din filmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 tot ma gandeam ca trebuie sa imi cumpar o pelerina de batman...sau macar mantaua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Octombrie 7, 2008 Autor Share Postat Octombrie 7, 2008 tot ma gandeam ca trebuie sa imi cumpar o pelerina de batman...sau macar mantaua... Aha , tu si ingerul pazitor al tau BATMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate