DUKE Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Ptr. info. - Radu Pridon - Tel: 0746412990 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Din Tg.Mures venim cu siguranta la spectacol, speram sa fie si mici si bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Din Tg.Mures venim cu siguranta la spectacol, speram sa fie si mici si bere. Primele poze .. inca mai pun poze pe net (deocamdata sunt 3 pagini, adica vreo 70 de poze online .. pana deseara vor fi mai multe) Poze de la Campionatul national de Motocross, Etapa I - Copsa Mica PS. am cautat peste tot o lista cu riderii inscrisi in concurs dar nu am gasit nimic, nici pe situl federatiei ma ajuta cineva ? Zilele urmatoare o sa prelucrez si filmele, avem aproximativ 90 de minute de film in format HD .. Editat Martie 29, 2009 de ovisopa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 foarte frumoase pozele dabia astept si eu etapa de la ciolpani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 acum sunt vreo 200 de poze online .. enjoy sper sa-si gaseasca fiecare rider cate o poza macar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 A fost si bere, au fost si mititei si ce e mai important multi participanti care au facut un spectacol superb si mult mult praf Mai multe sute de poze AICI Sa incepem cu castigatorii : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 (editat) salutare! timp fain, concurs si mai fain Editat Aprilie 2, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate