gn77b Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 (editat) Avind in vedere ca motorul meu a fost vopsit din albastru in negru de unul din fostii proprietari si treaba nu a fost facuta chiar 100% profi, prin unele locuri vopseaua neagra s-a dus (la suportul scaritelor pasagerului, etc). In plus trebuie reparata profi infundatura din rezervor si o mica julitura din codita, cicatrici ramase dupa accident. Intentionez sa fac treaba la iarna, in extra-sezon, ca vreau sa vopsesc si cadrul (dat jos motorul). Infundatura de pe rezervor are cam 3-4 cm lungime si cca 2 latime. Julitura de la codita e mai mica si banuiesc ca trebuie reparata cu fibra de sticla. Daca e posibil si nu colosal de scump, as vrea sa fac operatia cu sablare prealabila, n-am chef ca dupa toata complicatia asta sa ajung unde am plecat. Cine poate sa-mi recomande un loc unde sa fac asta BINE undeva in Iasi sau in apropiere? Daca se poate, as vrea si o estimare de pret, cit de aproximativa (1, 2, 10 milioane). Trebuie vopsit: - cadru - rezervor - aripa fata - coada - jante - citeva panouri de plastic mici Pentru cine nu cunoaste motorul, ca sa va faceti o idee: Editat August 6, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate