pepenas Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Salut. Ma intereseaza niste autocolante pt un gixxer-ul meu, carena dreapta(vezi foto). Nu este zgariata rau, mai mult autocolantele. In total sunt 4 autocolante zgariate si carena de vopsit. Stie careva pe cineva serios care se ocupa cu asa ceva (autocolante si vopsitorie) ? Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanlrnt Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Salut. Ma intereseaza niste autocolante pt un gixxer-ul meu, carena dreapta(vezi foto). Nu este zgariata rau, mai mult autocolantele. In total sunt 4 autocolante zgariate si carena de vopsit. Stie careva pe cineva serios care se ocupa cu asa ceva (autocolante si vopsitorie) ? Multumesc anticipat ! La fratii Bardak , in comuna Domnesti , cred ca o poti rezolva. Am fost eu sa ma interesez (am cam aceiasi problema ) si mi-au spus ca se rezolva si costa cam 400 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Octombrie 4, 2009 Share Postat Octombrie 4, 2009 Salut. Ma intereseaza niste autocolante pt un gixxer-ul meu, carena dreapta(vezi foto). Nu este zgariata rau, mai mult autocolantele. In total sunt 4 autocolante zgariate si carena de vopsit. Stie careva pe cineva serios care se ocupa cu asa ceva (autocolante si vopsitorie) ? Multumesc anticipat ! salut pt autocolante apeleaza la 0723501257<george>, el mi le-a facut si mie si au iesit super, problema e cu vopsitu ce faci<nu stiu sa-ti recomand nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate