Raul_R1 Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 (editat) Sal... sambata de pasti 07.04.2007 pe la 11 dim ne-am decis sa dam o tura pana la Sapanta, sa vizitam cimitirul vesel. Atasat nishte poze de pe drum...cu zapada pe varful Gutin shi soare in rest... motoarele in cauza! Al meu e ... asta... Nishte poze de la cimitir...... sotzioara mea ... Pe drumul de intoarcere am oprit la un local super beton de am mancat nishte cas pane cu cartofi pai ..... Si nishte poze cu creasta cocoshului ... Mai am cam 150 de poze... dar acestea au descris in mare mica noastra plimbare de pashte... Numai bine shi asfalt uscat... Editat Aprilie 9, 2007 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 faina tura! @raul: cum te impaci cu mobra? mere' mere'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Aprilie 10, 2007 Autor Share Postat Aprilie 10, 2007 faina tura! @raul: cum te impaci cu mobra? mere' mere'? oioioii... a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alihet! Postat Aprilie 21, 2007 Share Postat Aprilie 21, 2007 ati trecut prin lapus si vam salutat si voi nik.. eram acolo la bunici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate