Sari la conținut

moto fly

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de moto fly

  1. daca am gresit corecteaza :peace:

     

     

    uite cam asa arata si la Varadero carburatie presupun ca si la injectie ( nu am umblat acolo nu a fost cazul)

     

    attachicon.gifDSCF3752.JPG

     

    si de aici am invatat si eu cum se repara :hug:

     

    /index.php?/topic/676951-senzor-benzina-rezervor/

    sal. asta cu termistorul am inteles,dar pe mine ma intereseaza pozitia robinetilor. in ce pozitie tre sa stea draciile de robineti pana intra pe rezerva ?

  2. sau asa ..depinde cum preferi :)

     

     

    Hopa... nu e nimic de văzut aici. Fie nu aveți acces la aceste fotografii, fie acestea nu există la această adresă Web. Contactați direct proprietarul pentru a primi permisiunea de acces.

     

    Vizualizați galeria utilizatorului Ana Maria P.

     

     

     

    @motofly : cum adica prima? dar cate au fost???

    dovada..........................

    post-10050-0-89980200-1312826904_thumb.jpg

  3. Eu pentru clasa SS as interzice 2 persoane pe moto in romania , as pune senzori pe motoare in clipa in care te ridici pe o roata sa decupleze motorul ... multe ar trebui facute. , la cursurile pt permis le-as pune vreo 100 de filmulete cu accidente si mii de poze sangeroase. :agree:

    Cel mai bine pt noi ar fi sa te :smoke: ai mintea in p.... hai scuteste-ne "batranule"

  4. :bounce: :angry: RIP. Rubrica "Accidente" nu este pt barfa si alte discutii personale. Este o carte neagra,pe care trebuie sa o citim.....conditii meteo.viteza,tampiti cu masini,calitatea drumului,si nu in ultimul rand ghinion. Putem macar sa invatam din accidentele nefericitilor.
  5. "Si care e problema daca a facut ce a facut?! Bravo lui, poate nu avea chef sa stea de vorba cu politaii. Vad ca majoritatea celor care comenteaza au peste 30 - 40 de ani si motoare care nu prea se apropie de ce avea baiatu si probabil isi doresc si ei, de aia sunt asha inversunati auzi ca cik nu e motociclist dak nu are permis... mare idiotenie.. sa ne amintim ca max biaggi pana acum 2 ani nu avea permis ptr motocicleta dar in schimb era campion mondial de 4 ori, nici ala nu era suficient de motociclist pentru voi motociclistilor de net care in loc sa va vedeti de drumul vostru o ardeti pe net ca pensionarii. Bravo celor care nu opresc, foarte bine fac! Atunci cand politaii vor fi corecti si nu vor mai da amenzi si nu vor mai lua permise fara motiv atunci poate sa oprim..."

     

    Esti retard amice! unii au cap numai ca sa nu le ploua direct in gat! De gandit oricum gandesc cu c.uru!

    ia o bere, calmeaza-te si mai gandeste-te la ce ai spus!

    Daca ai fi tatic, si fii-tu ar gandi asa - spune drept, nu i-ai da o mama de bataie ca sa-i vina mintea la cap?

     

    n-o fi avand max biaggi carnet, da era campion pe PISTA de CONCURS, acolo unde trebuie sa demonstrezi ca esti bun. Pe strada nu cred ca intereseaza pe cineva fitzele si figurile cand dai intr-o groapa si scapi vaca de 200+ kile de ub tine si cand vaca loveste mai departe vre-un pieton si il omoara.

     

    Sincer, cred ca tu nici macar nu ai carnet...

    Daca ai - si ai atitudinea asta in trafic - :duel: iti doresc sa te mai bucuri d emotor cat mai poti. Nu uita de selectia narturala, si nu uita ca oricine de aici - poate ajunge o statistica la rubrica Accidente unde se da cu R.I.P.!

    Nu uita un lucru. Tot ce are continuitate, inseamna traditie. Respect pentru cei ce au de povestit 30-40 ani.

  6. Intr-o tara normala la cap, oficialitati de rang asa inalt, NU AR TREBUI lasate sa conduca pe perioada mandatului. E pana la urma o chestiune de securitate nationala. Cum ar fi ca Tariceanu sa moara intr-un accident de motocicleta? Sau Basescu sa rateze un semafor si sa moara infipt intr-o masina la volan?

     

    Eu spun ca nu ar trebui sa fie permis asa ceva.

    Sunt foarte multi demnitari din alte tari,care practica in continuare placerile vietii. motocicleta nu este un scaun electric.urasc politicienii,nu si motociclistii. :cheers:

×
×
  • Creează nouă...