Sari la conținut

mafte

INACTIV
  • Număr conținut

    96
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mafte

  1. Salut Enduristilor,

     

    Tudor ma numesc, Ktm 450 exc din 2007, am iesit de cateva ori pe la munte, dar nu prea mult.

     

    Sunt din Bucuresti, caut o gasca pentru niste iesiri. Am ceva timp liber asa ca as fi dispus sa merg si in timpul saptamanii, nu numai in weekend.

     

    Am dat si niste mesaje la cativa baieti de pe forum, sa ne strangem.

     

    Vad ca topicul e inactiv de ceva vreme dar cred ca sunt motorete care stau degeaba. E pacat :))

     

    Astept un semn de la voi, aici sau la tel. 0727 342 926

     

    Tudor

  2. @ Mark, intr-o oarecare masura ai dreptate. Asta nu inseamna ca vei gasi motorul care te avantajeaza la un fost sau actual competitor- de ex daca se da pe cross, acolo poate nu pica cu el dar ti-l da fumat. Sau exista si posibilitatea sa il cumperi de la un "incepator" care intradevar a avut grija de el. Poate a mers de 2 ori la munte si in rest numai la campie. Ca mine . Salut ! :angryfire:

  3. Din punctul meu de vedere nu merita sa cumperi nimic second hand, am avut cateva experiente destul de nasolae cu sh-ul.

    E alegerea ta, Bafta!

     

    pai daca ai bani ..ia-ti noua . Depinde si cat o tii . daca o tii doar o vara , ia-ti sh . Eu imi vand sm-u , il dau scump pentru ca nu ma grabesc , am bagat numai piese calumea in el ( biela PROX , piston PROX , bujie ngk , filtru twin air , ulei castrol si motul ) . ciao

     

    cum merg motoretele ? eu acum ii fac rodaju,am vreo 250 de km si merge super bine

  4. Daca n-a zis nimeni nimic de sm zic eu . Am o husqvarna sms 125 si e foarte tare pentru prima motoreta . Daca zici ca in urmatorii 2 ani o sa ai motoreta pe care o alegi acum ...parerea mea e ca un 4t mai ales la enduro : cross/supermoto e prea slab . Husqvarna in 2t merge bine , la inceput mi s-a parut puternica dar m-am obisnuit si e ok . Cu toate ca e supermoto am iesit cu ea pe teren si nu e asa mare beleaua , dar se simtea lipsa cauciucurilor :D . Daca stai in zona de munti i-ati cross...daca nu , i-ati supermoto pentru ca o sa iesi rar pe teren si pe strada cu cauciucuri subtiri de cross e cam nasol . Bafta la alegere ( p.s. peste cateva luni o sa vand :kiss: )

    post-10244-1202315430_thumb.jpg

  5. Am un set piston wiseco pentru moto de 125 de performanta , are un singur segment . Alezaj 54 mm , pistonul este nou nout , pret 95 euro .Am si o pereche de maunsi cross madhead marime L portocalii , pret 25 euro . Presa de rotor pt diverse moto , deasemena noua nouta . http://www.louis.de/_404cdd58b570d3915ff28...tnr_gr=10001399

    pret 16 euro . Toate preturile sunt discutabile :D

×
×
  • Creează nouă...