Sari la conținut

Bidan

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bidan

  1. Acum 5 minute, Metal Heart a spus:

    Poftim, de exemplu.
    https://www.olx.ro/oferta/honda-cbf-500-abs-IDdru5F.html#3febd9c7a6

     

    Si una pe afara
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=295007685&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&features=ABS&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=13900&makeModelVariant1.modelDescription=Duke+390&maxCubicCapacity=500&minCubicCapacity=250&pageNumber=1&scopeId=MB&sfmr=false&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&fnai=prev&searchId=56df37a1-731c-3c7a-c508-47ed555019e4

     

    Exista oameni care aduc motociclete din afara, oameni seriosi, de incredere. Tre' doar sa te hotarasti ce vrei. 

     

    Lasa-l pe superbec, el nu prea a avut jucarii cand era mic. Asa e el, rautacios. Si taong era ala gras din clasa cu ghiozdanul caruia jucau colegii fotbal :)

     

    Serios acum, avantajul unei mobre ieftine e ca o iei, iti faci de cap cu ea si dupa un sezon sau doua o vinzi fara sa pierzi mare lucru. Problema e ca e de pe vremea lu' Pazvante si implicit atrage dupa sine o serie de probleme pe care nu le vrei acum la inceput - de la o mentenanta facuta mai cu atentie si simt de raspundere pana la mai stiu eu ce stricaciuni care nu fac altceva decat sa-ti futa directia. Cu o moto mai noua mai elimini din ele. Bine, poti avea si norocul sa fie tzutz si sa-i dai doar apa, paie si bataie. 

     

    Referitor de tavalit, uita de asta. Nu e o regula. Si nu-ti iei motocicleta sa o dai pe jos, ci sa mergi cu ea. 

    Apreciez ajutorul, de-asta am venit aici sa cer alte păreri, ca asa îmi luam direct dar fiind la început e mai bine sa te interesezi din stânga în dreapta, acel ktm chiar mi-a atras atenția, mai stii cumva alte site-uri/apps unde as putea găsii mai multe modele, variante, inițial voiam o sportivă dar având în vedere înălțimea mea și planurile mele ( drumuri lungi) nu e o alegere prea satisfăcătoare, asa ca am decis ca un naked pentru început e cel mai avantajos.

  2. Acum 1 minut, Adrian M. a spus:

    pai ai buget. Cu 3000 euro gasesti un er6n, cu nitel noroc, in stare ok. Nu iti fie frica de tavalit, pui niste crashpads daca i stres. 

    Va trebuii sa găsesc cu limitare, din câte vad are 53kw, îmi place modelul, pentru înălțimea mea cred ca ar fi okey, mersi de ajutor ✋

  3. Acum 55 minute, Adrian M. a spus:

    Sedusi si abandonati. n-a mai spus nimic initiatorul :))

    Gs500 e un cazan antic. Dar, daca te uiti la asa ceva, banuiesc ca esti foarte constrans de buget. Ai putea sa te uiti si la CB500, sau er5.

    Dar ideal, ar fi un buget care sa iti permita sa iei fie un ktm390, fie un mt03, sau un er6n. adica pe la 3500 euro.

    Nu nu :)) ma așteptăm la răspunsuri de genul, bugetul meu e de 3000€ dar nu vr sa iau cv bun și sa îl scap, vreau cv pt tăvălit pana învăț, consum mic, consumabile ieftine, îl scap odată de doua ori sa nu îmi pară rău :) mersi, voi ajunge acasă și ma voi uita la modelele pe care mi le-ai spus. Btw "cazan antic" 😂😂

  4. Salut, urmează să-mi iau permisul de categoria A2, ma uitam pentru un suzuki gs 500e, am citit ca e destul de iertător  și pentru un începător e perfect și nici ca preț și consumabile nu e costisitor, as dorii niște sfaturi dacă e o decizie bună sa încep cu ea, avantaje, dezavantaje, încă ceva având în vedere ca am 1,84 inaltime (slab). As avea o postura ciudata pe moto sau as arata ciudat stând pe ea?

    Dacă aveți și alte opțiuni calitate/preț (nu ma interesează puterea) puteți sa mi le lăsați aici, Seară faină ✌️

×
×
  • Creează nouă...