Sari la conținut

bebelusa

EX+
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bebelusa

  1. cred ca toti cei care-si posteaza parerile de rau si "rip"-urile.....ar putea sa vina sa-i aprinda o lumanare...sa fie cu o vba buna langa familie , prieteni , cunostinte....le este f greu in aceste clipe...

     

    desi nu-l cunosc , era un copil ... 20 de ani....eu o sa fiu diseara acolo...macar atat pot face...sa-i aprind o lumanare si sa-i urez un gand bun acolo unde s-a dus....

     

    off....

  2. Vin cu ceva noutati.Va prezint discutia cu sora-mea care il cunoaste pe fratele lui (tot motociclist si el, a cazut ieri, in acelasi timp, dar in alta zona)

     

    Sora-mea: tau

    Tau: da

    Sora-mea: am vb cu alina si cica mai bine nu veniti cu motoarele

    Tau: aha, oricum tu crezi ca se tureaza motoarele si se face pararama?se vine pt a se aduce un omagiu..

    Sora-mea: nu-i vorba de asta

    Sora-mea: da fra-su si a aruncat motorul

    Sora-mea: si nu mai vrea sa vada si sa auda nimic legat de asta, deci daca vrea cineva sa vina, ma interesez ce si cum si sa vina fara motor..

    Tau: ok, 10x

     

    Cam asta ar fi...nu stiu ce sa mai zic...din cate am aflat baiatul avea motor de putin timp si nici nu s-a dat prea mult cu el..RIP inca o data.

     

     

    Catalin avea motorul de mai bine de aproximativ un an de zile , intradevar cel care "avea motor de putin timp si nici nu s-a dat prea mult cu el" este fratele lui , Piti , care culmea a vut si el accident tot aseara dar n-a patit nimic....doar si-a facut motorul praf

  3. Familia lui Dan Macarascu face un apel catre cei care au fost martori la tragicul accident de motocicleta din Bd. Libertatii (la Casa Poporului), unde si-a pierdut viata Danut.

    Pentru ancheta, avem nevoie de cat mai multe informatii care sa elucideze modul in care s-a petrecut accidentul de la martori oculari.

    Va rugam insistent a ne ajuta pentru a afla adevarul, ca el sa se poata odihni in pace!

    Sunati-ne la tel.: 0722746919 (intre orele 8.00-22.00), 021/4606166 (Anca, intre orele 8.00-15.00), 0788344622 (intre orele 14.00-22.00). Sau raspundeti-ne pe adresa de e-mail: nicolegoleac@yahoo.com.

    Prieteni ai lui Danut, preluati acest mesaj si pe alte site-uri/forum-uri. Multumim!

     

    nicoleta

  4. Groaznic ceea ce se intampla , m-am intalnit aseara cu niste prieteni si mi-au zis ... si credeti-ma ma rugam sa nu-l cunosc pe baiat ... n-as mai suporta sa i se intample cuiva cunoscut..

     

    pacat...pt ca era tanar...nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece familia lui acum...n-am cuvinte , un lucru bun este ca a murit pe loc si nu s-a chinuit , sper .

     

    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca !

     

    aveti grija de voi ! .....

×
×
  • Creează nouă...