Sari la conținut

pashki

Membru
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pashki

  1. Dupa 3 saptamani de umblat dupa motoare (ba se vindeau pana ajungea Marcel la ele, ba nu mai raspundea nimeni la telefon) eram in punctul de a renunta sa imi mai iau motor (astrele nu tineau cu mine). Cand sa il sun pe Marcel, deblochez telefonul si aveam poze trimise de el. A gasit "ceva", nu era ce imi doream era ceva mult  mai bine. Asta e Marcel, cand nu mai ai sperante el aduce soarele pe strada ta cu tot cu plaja si cu mare. In loc de F800GS am primit un Adventure. Las niste poze sa vedeti cum ma bucur. Dupa ce am coborat-o din duba, nici acte, nici bani, nici multumesc, intai am dat o tura prin parcare. Multa sanatate om bun.

    PS. Toti colegii de birou au intrebat cum am avut incredere sa ii dau atatia bani fara "o hartie ceva", uite ca se poate sa stai linistit si omul asta sa iti umple sufletul de bucurie. Evident trebuie sa ai o cafea la tine ca sa primesti motorul.

    m1.jpg

    m2.jpg

    m3.jpg

  2. Buna seara,

    Azi m-am intalnit cu Marcel sa ii dau banii pentru ce vreau sa imi "aduca".... livra o bijuterie verde. Omul asta ne aduna pe toti si ne face sa ne simtim ca in familie, cel care a primit motorul era cu un prieten ajutat tot de Marcel.

    A udat motorul cu o cafea pentru toata lumea, inca odata multumesc pentru cafea. Atunci ne-am cunoscut si parca ne stiam de o viata. Asta face Marcel. Astept saptamana viitoare sa vad eu cui dau cafea pentru motorul primit.

×
×
  • Creează nouă...