Sari la conținut

EL_LOCO

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de EL_LOCO

  1. Te rog sa imi trimiti shi mie actele de italia, intentionez sa imi aduc shi eu motor din Italia. Multumesc foarte mult shi asfalt uscat.

     

    Hmmm..... cred ca te-ai ratacit pe forum si ai postat gresit....

    Daca totusi te refereai la ce acte trebuie sa iti dea omul de la care o cumperi din Italia, atunci trebuie sa stii ca iti trebuie cartea de identitate a motorului (care trebuie sa fie anulata, a mea a avut cred ca vreo 12 stampile pe ea cu "anulatto") , certificatul de proprietate a motocicletei si un contract de v-c intre tine si vanzator.

  2. Daca in dosarul de inmatriculare trebuie inclusa si asigurarea, cand fac asigurarea ce numar trec in acte? - pt. ca numarul inca nu il am, nu? :(

     

    Cand iti faci asigurarea, ala o sa scrie acolo seria sasiului.( se scrie ori nr. de inmatriculare, ori seria sasiului pe asigurare)

     

    Si de la cine iau amenda (si cam cat) daca nu am facut inca nimic la o luna dupa incheierea contractului de vanzare-cumparare? :ok:

    Trebuie sa o declari la fisc, in 30 de zile, altfel platesti amenda (eu am dat vreo 25 ron pt. vreo 4-5 zile de intarziere - am avut actul de vanzare-cumparare facut pe 21-02 in italia, si eu am declarat-o la fisc pe 26 martie)

×
×
  • Creează nouă...